Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je možno, da so P. Diddyja oprostili najhujših kršitev?

Kako je možno, da so P. Diddyja oprostili najhujših kršitev?

Najprej niso želeli sprejeti varščine. Nato je odstopil odvetnik. Sedaj pa so P. Diddyja oprostili najhujših kršitev.

V ZDA je vse možno. Verjetno dobro izbrana porota. Saj bi ga Trumpl pomilostil, če bi ga slučajno spoznali za krivega.

Kar sem spremljala, pričevanje njegove bivše punce, mi sploh ni bilo jasno česa ga obtožujejo. To da jo je nabutal ni bilo stvar tega sojenja, tisto jo je že izplačal, ostalo pa, kaj pa vem, malo neobičajna spolna praksa, najemala sta prostitute, pa dol so se dajali po par dni skupaj. Ona polnoletna, še sama se je dogovarjala z njimi. Oa so jo opisovali kot neko revico, meni se ni ravno zdela, revice so pri teh letih študirale ali delale v trgovinah, oz. kaj podobnega, ne pa se po par dni dajale z Diddyem.

Podobno kot pri Epsteinu, Weinsteinu in R. Kelly-ju gre tudi tukaj za protekcijo nekih drugih, višje rangiranih kalibrov. Diddy je gatekeeper, zgolj orodje v rokah sistema, ki ima svoje lovke povsod, tudi v Hollywoodu in ostali zabavni industriji.

Ukaz od zgoraj (mocne zveze), podkupovanje ali groznje sodnikom so 3 moznosti.  Za bogate zakoni ne veljajo tako kot za reveze.

Odgovor na objavo uporabnika
helsinki12, 15.07.2025 ob 22:28

V ZDA je vse možno. Verjetno dobro izbrana porota. Saj bi ga Trumpl pomilostil, če bi ga slučajno spoznali za krivega.

Andrew Tate je tudi prišel iz romunskih zapahov po Trumpovi zaslugi. Zavedajo se, da sedijo v istem čolnu, da če roka pravica enega odpihne, se ta čoln lahko nevarno zaziba in predstavlja grožnjo še ostalim, da morebiti pridejo na vrsto in družno potonejo. Nedolžnost je predmet “finančne zmogljivosti”, Janković je tudi nedolžen, ker ima dovolj denarja. ?

Ker so mu sodili za sex trafficking dveh prič (bivše punce in uslužbenke) in racketeering (uporaba njegovega podjetja za sex trafficking?). Če bi mu sodili za  spolno nasilje, bi lahko dobili tožbo, a se s tem se ukvarjajo državna sodišča, ne zvezno (to se ukvarja z večjimi zadevami??) pa za to ga je Cassie enkrat že tožila. Menda ma zdaj Diddy še veliko tožb v prihodnosti za spolno nasilje.

Ne razumem.

Ženska gre PROSTOVOLJNO na zabavo s čudno spolno prakso VEČKRAT, sama celo zadevo predlaga. Po več letih pa bivšega toži, ker je bila na teh zabavah zlorabljena.

Pomagajte mi razumet, ker nikakor ne dojemam.

Smešno ja zelo – pomojem zato, ker ženska in zdrava pamet sta dva različna nasprotujoča si pojma 😉

k e š p i č k a

Zmedena624, 16.07.2025 ob 05:53

Ne razumem.

Ženska gre PROSTOVOLJNO na zabavo s čudno spolno prakso VEČKRAT, sama celo zadevo predlaga. Po več letih pa bivšega toži, ker je bila na teh zabavah zlorabljena.

Pomagajte mi razumet, ker nikakor ne dojemam.

Ko je ženska zadeta od droge, pristane na vse, takrat ti ne pomaga “samo ja pomeni ja”, ker zadrogirana ženska reče “ja” brez problema. Zadrogirana ženska da consent brez problema.

RESNICA! ž e n s k a p i j a n a p i z d a p r o d a n a s m o m i g o v o r i l i

Zato ker za to kar je bil obtožen ni bilo dokazov. Dokazali so vse možno, da je pač bolnik. Ampak preprodajanja ljudi pa pač ne.

Državnozborske volitve v Sloveniji 2018 tukaj preberi si:

https://sl.wikipedia.org/wiki/Dr%C5%BEavnozborske_volitve_v_Sloveniji_2018

V tem je catch, 16.07.2025 ob 07:14

Ko je ženska zadeta od droge, pristane na vse, takrat ti ne pomaga “samo ja pomeni ja”, ker zadrogirana ženska reče “ja” brez problema. Zadrogirana ženska da consent brez problema.

Ja pa ja. In to se vleče par let. Ker ti prvič ni jasno kaj se je zgodilo to kar ponavljaš, se še enkrat zadrogiraš in spet isto, in potem spet in spet….

Ni se ji ravno ljubilo delati v merkatorju ali študirat, verjetno je lepše se drogirat pa dol dajat z nekim zvezdnikom, na koncu malo pojočeš in hop, miljoni na računu.

Mislim haloo, 15.07.2025 ob 22:06

Najprej niso želeli sprejeti varščine. Nato je odstopil odvetnik. Sedaj pa so P. Diddyja oprostili najhujših kršitev.

A

Ima preveč dokazov,posnetkov o politikih v ZDA,EU,Izraelu in jih vse drži za jajca.

Zato, ker je bil tožilec totalno nesposoben debil. Hoteli so ga obtožiti z RICO…Na podlagi česa? Ti jaz povem, na podlagi ničesar, zato pa tudi ni bil spoznan za krivega…Razen tistega, da je pač kurbe prevažal okoli, kar je pač tako, čisto brezvezna obsodba, malo bo plačal, mogoče bo nosil sledilno zapstnico kakšnega pol leta in to bo to

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close