Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako je mogoče..

Kako je mogoče..

…da morate pridni in urejeni normalni, zvesti tipi po netu iskat žensko?

Ne razumem tega, kako to, da nobena v reali ne opazi kvalitet, ki jih baje posedujete? Ali pa so te kvalitete le v vaši domišljiji?

Ne delaj se, da ne razumeš 😀 Sami sebe vidijo kot prave moške oz. še to ne, samo v naših očeh želijo izpasti takšni. Saj veš, če v reali ljudje nimajo pozitivnega mišljenja o tebi, ga naj imajo pa vsaj v virtuali. Hello Marko, hello Robi, hello On_, hello vsem ostalim podobnim tem trem.

SE STRINJAM S TABO ZELO LEPO IN REALNO POVEDANO.VELIKO TEH BI BILO TREBA SPOZNAT IN POL VIDIŠ KOLK JE URA OD VSAKEGA POSAMEZNIKA.PISAT NA PAPIR ALI TIPKAT PO TIPKOVNICI JE ZELO, ZELO ENOSTAVNO, KO PA TAKE SPOZNAŠ V REALNEM STANJU TE PA MINE VSE-NEKAJ JIH POZNAM,DA TI PRIDE SLABO(((((( LAHKO JE BIT PAMETEN PA DRUGE UČIT…TO JE NAJLAŽJE,KAR SE DA…

Kako pa jih naj opazi, če te ne pozna? Ti si pa tud smešen. 🙂 Mi tudi ne poznamo tvojih kvalitet v reali, le tvoje jamranje po forumu, pa sem siguren, da imaš kar nekaj kvalitet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si smešen. Daj povej mi, zakaj naj bi verjel tezi, da je moški, ki mora preko neta iskati žensko, kvaliteten? Sej pa verjetno živi med ljudmi, ne v luknji? Kako to, da ženske v reali teh silnih kvalitet ne opazijo?

Jaz recimo, ko sem bil sam, nisem spoznaval novih ljudi, ampak sem se družil s tistimi, ki jih poznam, s staro družbo, ki je več ali manj bila v ustaljenih zvezah in prav tako niso bili nagnjeni k spoznavanju nekih novih ljudi, vsaj ne samskih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, recimo to, da človek ni nagnjen k spoznavanju novih ljudi, kaže na določeno socialno zavoro. To ni pozitivna karakteristika.

Kakorkoli, treba se je znajti in jaz sem se po svoje. Nimam občutka, da bi imel kakršnokoli zavoro, niti me to ne ovira pri življenju.

Samo začuden sem, kako se tukaj vsi opisujete v superlativih, ženske pa si morate po internetu iskati, to je vse.

NIČ NE REČEM ČE SI POIŠČE ŽENSKO ALI MOŠKEGA PREK SPLETA.TAKIH JE VELIKO!AMPAK BOL ME BOLI,JEZI,DA TISTI,KO SO ŽE V ZAKONU IN IMAJO OTROKE 1,2,ALI VEČ,PA CELE DNEVE TU GOR .TO PA JE,JE ŽALOSTNO.PA NAJ SE IZGOVARJAJO ŠE TAKO JE ZAME TO PODENJ.TO JE ZELO,ZELO KRUTO.SAMO NA ZVEN KRASNI, UREJENI , NORMALNI IN CELO KAO ZVESTI MOŽ ŽENI IN OBRATNO.SUPER DRUŽINE .KO PA MAL PREBRSKAŠ PA SAMA SPLETKARJA KOT ŠPANSKE NADALJEVANKE.TI SO V SVOJI DOMIŠLJIJI Z KAO VSEMI KVALITETAMI.LEPO VAS PROSIM ….

SE STRINJAM S TABO ZELO LEPO IN REALNO POVEDANO.VELIKO TEH BI BILO TREBA SPOZNAT IN POL VIDIŠ KOLK JE URA OD VSAKEGA POSAMEZNIKA.PISAT NA PAPIR ALI TIPKAT PO TIPKOVNICI JE ZELO, ZELO ENOSTAVNO, KO PA TAKE SPOZNAŠ V REALNEM STANJU TE PA MINE VSE-NEKAJ JIH POZNAM,DA TI PRIDE SLABO(((((( LAHKO JE BIT PAMETEN PA DRUGE UČIT…TO JE NAJLAŽJE,KAR SE DA…[/quote]
Ti, če že tipkaš po internetu, pa vsaj caps lock izklopi. 🙂

SE STRINJAM S TABO ZELO LEPO IN REALNO POVEDANO.VELIKO TEH BI BILO TREBA SPOZNAT IN POL VIDIŠ KOLK JE URA OD VSAKEGA POSAMEZNIKA.PISAT NA PAPIR ALI TIPKAT PO TIPKOVNICI JE ZELO, ZELO ENOSTAVNO, KO PA TAKE SPOZNAŠ V REALNEM STANJU TE PA MINE VSE-NEKAJ JIH POZNAM,DA TI PRIDE SLABO(((((( LAHKO JE BIT PAMETEN PA DRUGE UČIT…TO JE NAJLAŽJE,KAR SE DA…[/quote]
Ti, če že tipkaš po internetu, pa vsaj caps lock izklopi. :)[/quote]…kvalitetni pišejo z velikimi črkami 😉
To sodi k njihovi izobrazbi, so bili tudi v drugem razredu, (ko so jim prvega belili…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kot kaže, se tebi zatika že pri tipkanju po tipkovnici. Kaj šele vse ostalo ….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

NIČ NE REČEM ČE SI POIŠČE ŽENSKO ALI MOŠKEGA PREK SPLETA.TAKIH JE VELIKO!AMPAK BOL ME BOLI,JEZI,DA TISTI,KO SO ŽE V ZAKONU IN IMAJO OTROKE 1,2,ALI VEČ,PA CELE DNEVE TU GOR .TO PA JE,JE ŽALOSTNO.PA NAJ SE IZGOVARJAJO ŠE TAKO JE ZAME TO PODENJ.TO JE ZELO,ZELO KRUTO.SAMO NA ZVEN KRASNI, UREJENI , NORMALNI IN CELO KAO ZVESTI MOŽ ŽENI IN OBRATNO.SUPER DRUŽINE .KO PA MAL PREBRSKAŠ PA SAMA SPLETKARJA KOT ŠPANSKE NADALJEVANKE.TI SO V SVOJI DOMIŠLJIJI Z KAO VSEMI KVALITETAMI.LEPO VAS PROSIM ….[/quote]

“Caps lock” ne pomeni biti boljši (kvalitetnejša oseba) od drugih, drugače se nam potrdi 🙂

Se strinjam. Ženska mon žirija v zasedbi Calypso, GF in Pandora pa bo ocenila kvaliteto 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, ne mene štulit v žirijo, ker nisem dobrodelno usmerjena:).

Ti, če že tipkaš po internetu, pa vsaj caps lock izklopi. :)[/quote]…kvalitetni pišejo z velikimi črkami 😉
To sodi k njihovi izobrazbi, so bili tudi v drugem razredu, (ko so jim prvega belili…. ;)[/quote]GLEJ NI VAŽEN KAKO JE NAPISANO Z VELIKO ALI Z MALO VAŽNO JE DEJSTVO!!!TI PIŠI Z MALO TISKANIMI ČRKAMI PA SI ZA MENE ŠE VEDNO MALI OTROK ČEPRAV KAO SI VELIK….

Za OP.
A zenska, ki isce na netu je pa kvalitetna?

Tako iz druge teme, kjer se zenske sprasujejo kje najti kvalitetne tipe po 30, ker samski so pac sami nekvalitetni. Samske zenske pri 30 so kvalitetne?

Generalizirat ni treba. Se mi pa zdi zelo smesno tukaj na forumu, da samo moski veljajo za kao nekvalitetne pri dolocenih starostih in pogojih.

Na mojih opazanjih bom rekel pa takole. Sem iz Celja ki ni studentsko mesto. Zunaj (ponoci) so ali poparckani ali pa zenske pridejo v skupini, zdaj pa ti to pecaj.
Ce gres na celjsko koco sem siguren, da je kar nekaj samskih, ampak komu se da to ugibati?
Poleg tega te pa se gledajo kot da si z lune padel ce bi jih ustavil in povprasal za telefonsko.

Sem bil na kolesarskem maratonu, samskih zensk zacuda ni bilo. Oziroma na okoli 500 jih je bilo mogoce vsega skupaj 5, pa se te starejse.

Jeseni grem pa na plesni tecaj + nemskega jezika, sicer prvotno, da se nekaj novega naucim, ampak sem skoraj siguren da bodo same starejse.

Za info sem 26 let star.

Se pa na celo skupino spravi. Ni vrag, da ne bi vsaj ena prijela. Če jih pa primer več, toliko boljše.

Internet je ena širša možnost primerljiva s:

“saj tudi perilo lahko pereš ročno”

Na muci se znaju junaci!

Dost jamraš, je pa razvidno, da si en, ki bi rad na komot način prišel do cilja. tako pa to ne bo šlo…

Sam mene pa zdaj hudo matra ta firbec, kaj za eni tipi se smukaj na teh portalih, ko nekateri to tolk izpostavljate :-/

Ja nče ti ne brani spoznati vse tukaj 🙂 da boš potešena… mislim kar se radovednosti tiče 🙂

Ja nče ti ne brani spoznati vse tukaj 🙂 da boš potešena… mislim kar se radovednosti tiče :)[/quote]

No, no veš dobro, da pol folk sploh ne bi prišlo! Sicer pa govora je skozi o teh dejt portalih in mene me res sedaj matra ta firbec, kaj za “nek odpad” od ljudi se dobi tam gori.

Sicer, to bi bila dobra naloga za tiste fehtarice za magistrske naloge, da bi to raziskale in nam podale rezultate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close