Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je lepo, če ti ni treba gledati na cene v trgovinah!

Kako je lepo, če ti ni treba gledati na cene v trgovinah!

Z možem imava res lepi plači, on cca 4000€ neto jaz 2500€ neto. Ko greva v trgovino naju inflacija sploh ne gane, kupujeva vedno kakovostne izdelke. Največ pojemo doma kvalitetnih rib, eksotičnega sadja in tu se res pozna skok v ceni. Ne hodiva v diskontarje. Vedno premium ali direkt od kmeta.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno650, 05.02.2023 ob 18:34

Z možem imava res lepi plači, on cca 4000€ neto jaz 2500€ neto. Ko greva v trgovino naju inflacija sploh ne gane, kupujeva vedno kakovostne izdelke. Največ pojemo doma kvalitetnih rib, eksotičnega sadja in tu se res pozna skok v ceni. Ne hodiva v diskontarje. Vedno premium ali direkt od kmeta.

Fajn ne. In point? Placa al?

Pocak, 05.02.2023 ob 18:48

Fajn ne. In point? Placa al?

Da ona zažira moža?

Point je, da mu je bolj toplo pri riti, ko trola.

.https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Jaz vem☝️, 05.02.2023 ob 18:51

Point je, da mu je bolj toplo pri riti, ko trola.

A to pa sigurno velja, če kdo, si pa ti tisti idiot, ki dobro pozna vsee stranske učinke lastnega trolanja?

si ti odprl temo ane trolo?

CrazY FroG ?, 05.02.2023 ob 18:50

Da ona zažira moža?

Viš, sem imel prav, da bi ti bila pička hvaležna, če bi se naučila fukat.☝️ Ti bi tudi lahko potem tako kot avtorica.?

CrazY FroG ?, 05.02.2023 ob 18:54

A to pa sigurno velja, če kdo, si pa ti tisti idiot, ki dobro pozna vsee stranske učinke lastnega trolanja?

In zakaj tocno vedno skaces za mano in  v moje poste kot cvileča žepna kuzlica? Saj veš, da si malo prenizko zame , ne? Ti si na nivoju kake kokoši, ki je zaostal, za takimi letaj, ne za mano….heh….eeeeh

viharni jezdec sam odpira teme in potem napada, si se izdalo cepec Jaz vem

viharni jebec, 05.02.2023 ob 19:06

viharni jezdec sam odpira teme in potem napada, si se izdalo cepec Jaz vem

Idiot trol ameba, tableto vzemi….phhh, mislim.

Jaz vem☝️, 05.02.2023 ob 19:04

In zakaj tocno vedno skaces za mano in  v moje poste kot cvileča žepna kuzlica? Saj veš, da si malo prenizko zame , ne? Ti si na nivoju kake kokoši, ki je zaostal, za takimi letaj, ne za mano….heh….eeeeh

Idiot tvojega kova bi bil počaščen, če bi ga ženska kot sm js vsj ošvrknla s pogledom, tega ne dojameš, je treba met že kaj soli v betici. O fuku in ostalem pa… Jaoo še zmer si frdaman vasu, ki bevska v prazno.. prazno je pa tvoj domač teren trol gnili. Ajde dost maš, vem da hočeš še več, ampak res se ne morm silit. Čaoo?

Trolanje. Ocena 2 –

viharni jebec, 05.02.2023 ob 18:56

si ti odprl temo ane trolo?

Ravno to sem tudi sam pomislil, starec impotentni išče pozornost.

Anonimno 7123, 05.02.2023 ob 19:17

Ravno to sem tudi sam pomislil, starec impotentni išče pozornost.

Ja, Kokoš nadležna. Mislil bi ti, če bi imel s čim, pa si defekten, degeneriran in nidi zmozen mislit. Nismo vsi ves čas na monu, tako kot ti.

Moz ima priblizno enak dohodek kot tvoj moz, jaz nekaj vec kot ti, sinovi zasluzijo tudi ze nekaj in financno skrbijo za svoje potrebe, ampak jaz v trgovini ne dam vec, kot sama precenim, da je nekaj vredno. Naj bom uhrna ali ne, vseeno mi je, od dohodka namenim toliko za trgovino in niti centa vec, ce lahko kupim 100kg kruba, jih bo 100, ce pa samo 10kg, bomo pa presaltali na moko in kvas in spekli sami kruh. Iz principa nocem v trgovini zapraviti vec!

Hm, jaz imam večjo plačo kot vidva oba skupaj, pa vseeno gledam cene.

Danes, ko sem polnil avto na polnilnico v Milanu, sem med tem skočil v sosednjo trgovino s cunjami. Od doma sem namreč pozabil vzeti kakšen anorak.

Pogledam prvega, cena 999,90€.

Ha, kar naj ga imajo za to ceno.

Jaz se namreč držim načela: Paziti je treba na evre. Milijoni se potem že sami pazijo

Jaz nikoli nisem rabila gledati na cene. Ampak da bi me pa to tako osrečevalo da bi to šla na mon pisati, to pa mi res ne pade na pamet. Tudi ljudje ki imajo/imamo denar, imamo dostikrat se večje težave kot tisti ki jih nimajo. Skrbi te inflacija ker s tem izgubljaš vrednost prihrankov, skrbi te kam vložiti, če kupuješ nepremičnine, te skrbi, ali je v redu z njimi, če kupiš zlato, spet , ali je varen v sefu.  Kako boš razdelil svoje premoženje, da bo pravično do otrok.  Manj imaš, lažje živiš ker se s tem ne obremenjuješ. Seveda pa za eksistenco mora biti.  Enkrat sem prebrala en intervju od enega bogataša in je rekel da imajo bogataši drugačne probleme. Ni vse v polni košarici hrane.

Anonimno 6969, 05.02.2023 ob 19:51

Hm, jaz imam večjo plačo kot vidva oba skupaj, pa vseeno gledam cene.

Danes, ko sem polnil avto na polnilnico v Milanu, sem med tem skočil v sosednjo trgovino s cunjami. Od doma sem namreč pozabil vzeti kakšen anorak.

Pogledam prvega, cena 999,90€.

Ha, kar naj ga imajo za to ceno.

Jaz se namreč držim načela: Paziti je treba na evre. Milijoni se potem že sami pazijo

Jaz imam trikrat tvoje 20 letne plače, pa ti povem, da tudi sama gledam na cene. Če je v Hofru znižano za 20 cent bom raje vzela to kot izdelek, ki ni znižan.

ne dam!, 05.02.2023 ob 19:27

Moz ima priblizno enak dohodek kot tvoj moz, jaz nekaj vec kot ti, sinovi zasluzijo tudi ze nekaj in financno skrbijo za svoje potrebe, ampak jaz v trgovini ne dam vec, kot sama precenim, da je nekaj vredno. Naj bom uhrna ali ne, vseeno mi je, od dohodka namenim toliko za trgovino in niti centa vec, ce lahko kupim 100kg kruba, jih bo 100, ce pa samo 10kg, bomo pa presaltali na moko in kvas in spekli sami kruh. Iz principa nocem v trgovini zapraviti vec!

?tud jst.

Št d, 05.02.2023 ob 19:57

Jaz nikoli nisem rabila gledati na cene. Ampak da bi me pa to tako osrečevalo da bi to šla na mon pisati, to pa mi res ne pade na pamet. Tudi ljudje ki imajo/imamo denar, imamo dostikrat se večje težave kot tisti ki jih nimajo. Skrbi te inflacija ker s tem izgubljaš vrednost prihrankov, skrbi te kam vložiti, če kupuješ nepremičnine, te skrbi, ali je v redu z njimi, če kupiš zlato, spet , ali je varen v sefu.  Kako boš razdelil svoje premoženje, da bo pravično do otrok.  Manj imaš, lažje živiš ker se s tem ne obremenjuješ. Seveda pa za eksistenco mora biti.  Enkrat sem prebrala en intervju od enega bogataša in je rekel da imajo bogataši drugačne probleme. Ni vse v polni košarici hrane.

Tocno tako

Odvisno kako gledaš. Jaz pridelam 9/10 doma. Če pa tebi pomeni, da nekaj kupiš in ti je to v veselje naj ti bo, ker meni to ni. Tudi če samo provociraš ni nič narobe. Uživanje procesirane hrane v trgovinah je precej nezdravo, ampak če tebi to odgovarja.

Tudi jaz tako. Čakam da bo kruh dražji potem pa začnem sama peči. Drugače pa… Tisti ta bogati so se bolj škrti kot mi. Sroteki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close