Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako je bilo Janši ime preden je bil Janez in preden je bil Ivan?

Kako je bilo Janši ime preden je bil Janez in preden je bil Ivan?

Zakaj bi si kdo sploh spreminjal tako imena? Pa mogoče kdo ve natančen moment, ko je tip prešaltal iz marksizma na Jahveta? En dan govoriš stvari kot ‘državo gradimo na temeljih marksizma’ (citate najdeš na oddaji Preverjeno o Janši na Youtubu) na citate kot ‘Evropo moramo povrnit k njenim Judeo-Krščanskim koreninam’?

Jaz rečem da je bil Benjamin ali pa neka variacija na Abraham. Ali pa kakšno smešno ime, ki je v drevesu življenja služilo kot izvor njegove glume. Komaj čakam, da enkrat izvemo takšne stvari. Po popolni zmagi ene ali druge strani bomo take stvari pomojem izvedli.

Od rojstva je Janez , pise se Jansa.   Tako kot je od rojstva tudi Helena Blagne…..eni si pa res zmisljujete prave norosti.

Janez je mimikrija, naj te njegovo ime ali videz ne zavede…

Odgovor na objavo uporabnika
Stella374, 26.07.2021 ob 07:05

Od rojstva je Janez , pise se Jansa.   Tako kot je od rojstva tudi Helena Blagne…..eni si pa res zmisljujete prave norosti.

Helena ni helena ampak Jelena, blagne pa ni blagne ampak Blagojević

Briga me.

Odgovor na objavo uporabnika
Hadrijan, 26.07.2021 ob 06:43

Zakaj bi si kdo sploh spreminjal tako imena? Pa mogoče kdo ve natančen moment, ko je tip prešaltal iz marksizma na Jahveta? En dan govoriš stvari kot ‘državo gradimo na temeljih marksizma’ (citate najdeš na oddaji Preverjeno o Janši na Youtubu) na citate kot ‘Evropo moramo povrnit k njenim Judeo-Krščanskim koreninam’?

Jaz rečem da je bil Benjamin ali pa neka variacija na Abraham. Ali pa kakšno smešno ime, ki je v drevesu življenja služilo kot izvor njegove glume. Komaj čakam, da enkrat izvemo takšne stvari. Po popolni zmagi ene ali druge strani bomo take stvari pomojem izvedli.

Ja, včasih je bil Pipi.

JJ me ne zanima, tudi njegovo ime ne.

Janša ima sposobnost mimikrije. Dela se da je Ivan, v bistvu je pa Janez…dela se da je demokrat v bistvu je pa avtokrat, komunist in ljubitelj orto marksizma.

Melanija je bil.

Nic od tega. Rusmira je bila.

Enes je bil.

Če je neprijetno pismo za Janeza, trdi da je Ivan, ko pa potem pošljejo enako pismo še Ivanu, tedaj pa je seveda Janez. Sposoben možak!

Ugibam – morda je bil Haljilji Haljiljaj.

mislim da vem. Prej se je klical cmerava Silva.

Rexhepi Guzim

kdo je bil imeti fekalji

Spermij

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close