Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako izgubiti nedolžnost

Kako izgubiti nedolžnost

Z večjo, mešano družbo gremo skupaj na Novoletno žurko za več dni.
Vem, da nas bo veliko brez stalnih parnerjev. Vem, da bosta vsaj dva, ki sta mi všeč.

Kako naj se odločim komu poklonim devištvo?
Kako naj se sama pripravim?
Hvala za prijazne odgovore

Margot- bo zihr vedla
moj predlog: na eBay daj na licitacijo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

@NM-3w

😉

@Čas je

Glede na to kakšen odnos imaš do svoje deviške kožice, ki ti je več kot očitno samo v napoto, kot nekakšen nadležen madež, lahko za odstranjevanje uporabiš tudi Vanish.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

huh … tole ja pa precej brutalno … Vanish ima pa tak fi kot noben “zamurc” ☺ pa tudi, da bi vsaj pokrovček segel zadosti globoko ni zihr … flaša je pa na obsegu granitneha konfina ☺

a kakšen kemični ni sprejemljiv ?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se strinjam z Margot, očitno gre pri tebi zgolj za to, da čimprej izgubiš nedolžnost. Komu na čast? Zato ker boš potem bolj kul? Se res nič ne ceniš? Moj prijazen odgovor: začni se ceniti in nedolžnost podari tipu, ki si bo to res zaslužil. Bo neprimerno lepše in nepozabno doživetje. Glede na to da sama ne veš, s kom bi se prvič dala dol, si očitno nihče od njih tega ne zasluži.

Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. :)[/quote]
od dveh tako odločnih kot si ti, pa matjažko, matkić … ji bo junfar ratal kot iz armiranega betona

Zeh.

Z lastno deviško kožico lahko počneš kar se ti ljubi, je tvoja! Odveč je bedake o izgubi devištva spraševati (te obsojajo, solijo pamet). Sledi svojim občutkom in potrebam.

sam res — meni se zdi vprašanje relevantno, smiselno … racionalno

kot sem zasledil že po raztnih babjih časopisih (še pred štetjem), na netu pa sploh … bejbe vse nakurjene zgubijo junfar z … tisti hip ljubeznijo preko groba … potem pa šele pri tretjem, … sedmem natepaču ugotovijo, da je pa ta TISTI, ki bi bil vreden tudi junfra.

A to se zasluži? ☺☺☺

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A to se zasluži? ☺☺☺[/quote]
huh … pa res – kako se temu, da bejba reskira junfer, reče??
jaz vem samo za nakurjenost aka jeb.o.zovnost ☺♥

jaz vem samo za nakurjenost aka jeb.o.zovnost ☺♥[/quote]

Uuuu, a tut reskira se to?

Nocoj bom pa veliko izvedela. ☺☺☺☺

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jaz vem samo za nakurjenost aka jeb.o.zovnost ☺♥[/quote]

Uuuu, a tut reskira se to?

Nocoj bom pa veliko izvedela. ☺☺☺☺[/quote]
ajd bolj enostaven izraz: si ga da uničit ☺

@Čas je

Glej samo, da se ne zaljubiš v enega izmed teh dveh tipov ko mu daš…ker za njiju bo to samo sex in nič več…drugače pa če hočeš kr navali.

Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. :)[/quote]
od dveh tako odločnih kot si ti, pa matjažko, matkić … ji bo junfar ratal kot iz armiranega betona[/quote]
Verjamem, da človek, ki ne dobi, bi naskočil vsako “kuro” in se opicanil z vzedvkom odločnega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišek mimo, dala? 🙂

Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišel mimo, dala? :)[/quote]
Za vzet nedolžnost je lahko samo eden prvi in pravi. 🙂

Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišek mimo, dala? :)[/quote]

Ja prvim desetim, ki so prišli mimo 🙂

Aja, tebe je katera prepričala, da se da junfer lahko vsakemu, ki pride? ☺

Ja prvim desetim, ki so prišli mimo :)[/quote]….in vsakemu, ki jo je vprašal !A si še nedolžna?”, je odgovorila:
“Ne še.” :))

huh … tole ja pa precej brutalno … Vanish ima pa tak fi kot noben “zamurc” ☺ pa tudi, da bi vsaj pokrovček segel zadosti globoko ni zihr … flaša je pa na obsegu granitneha konfina ☺

a kakšen kemični ni sprejemljiv ?[/quote]

Poglej ti mojega starega, kakšen gospodinjec je to. :)) Kdo bi si mislil…
Zdaj samo še čakam, da bo prijavil, da prisega na rožnato … ejejej…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aja, tebe je katera prepričala, da se da junfer lahko vsakemu, ki pride? ☺[/quote]
Ena me je skoraj. Ti. :))

eno mojo prijateljico je pri enajstih letih rolka razdevičila, ni vrag, da tudi tebi neki ne rata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close