kako izgleda delo v 4 izmenah?
Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason
Mark Twain
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › kako izgleda delo v 4 izmenah?
sem gledala v avs. razpise in zasledila 4 izmensko delo..Razumem ce bi se bilo 3 izmensko vendar 4 to mi ni jasno?
Moj dela tako in temu pravjo stiriizmensko delo in sicer: en teden zjutri, en teden popoldan, en teden ponoc in en teden frej, potem pa spet od zacetka. Od kolegice moz dela tud stiriizmensko ima pa menjave na tri dni…se pravi tri dni zjutri, tri pop, tri ponoc in tri frej.
Pri nas pa delajo 2 dni dop, 2 dni pop, 2 dni nočna in 2 dni frej. Razen takrat ko pride petek, sobota se dela še nedelja isti turnus.
Moj ima tudi 4izmensko delo in delajo tako….teden nočne-dva dni frej, teden popoldne-dva dni frej, teden zjutraj-en dan frej…..
Pri nas je 6 dni zjutraj, 6 dni popoldan in 6 dni ponoči. En dan vsak teden pa fraj. Dnevi se ne menjajo, tako mene zapade prost ponedeljek. Tako že 14 let 🙂
Bolano! Si še živ?
Pri nas je 6 dni zjutraj, 6 dni popoldan in 6 dni ponoči. En dan vsak teden pa fraj. Dnevi se ne menjajo, tako mene zapade prost ponedeljek. Tako že 14 let 🙂
noro da to sprejmeš
Ce se manja na teden, je fajn, ker si en teden frej, vse ostale kombinacije so ubijalske.
Ja nic… Delas ko konj placan si pa ko uosu…
Lej ga tega vdja… 2013… Pa tis jomba… A ja novinc pravim ti se pametan
4. izmena je doma.
Forum je zaprt za komentiranje.