Kako izbrati pravi odtenek?
glede na opis… odvisno za kakšno priložnost. meni je najprej na pamet padla zlata barva, sicer pa tudi roza v kombinaciji z belo ali kombinacija svetlo in temno modre, rumene in zelene… nešteto možnosti! se mi zdi je nesmiselno naštevat barve, ker bi te najprej mogla videt, pa tudi make- up se zelo razlikuje… aja, predlagam ti svetleče se barve.
tako je moje mnenje. tudi jst imam rjave oči, zato največkrat uporabljam roza barvo ali rjavo, včasih zeleno…
meni je ful dobro senčilo od burjois-a 03 regard rose. poskusi!
glede ustnic pa; če imaš oči bolj povdarjeno namazane, potem pazi, da ne bodo še ustnice (in obratno). za temnolasko so najboljš temno rdeče šminke ali zlato- rjave. sama pa prisegam na glose.
upam, da sem kaj pomagala- če ne tebi, pa mogoče kateri drugi.
lp
Lara, jaz sem podobnih lastnosti razen tega da imam malo svetlejšo polt.
Mislim da k temnorjavim očem najbolj pašejo rjavi odtenki (bež pa temnejše rjava za senčenje), siva, vijoličasta, melancana in pa bela.Vsaj jaz uporabljam izključno te. Jaz osebno mislim, da roza barva temnorjavim učkom podari videz “rdečih oči”.Enkrat v preteklosti me je nek natakar vprašal, če se slabo počutim ker sem bila z roza namazana.
Šminke uporabljam pa rdeče, rdeče rjavkaste, močnejše roza, lipglose z bleščicami, nikakor pa ne kakšne blede roza ali pa vijoličastih,ker sem z njimi izgledam kot “utopljenec”.Aja pa tudi kakšna barva kože zna bit ok,drugo pa skoraj ne.
Forum je zaprt za komentiranje.