kako imate to ve urejeno
Ali je to varanje in nezvestoba. Bi se morala vprašati o zvestobi, namreč,
Sem še dokaj mlada v odraščanju in imam fanta. Spoznala pa sem nekaj o sebi, ki me bega.
Kako vi to dojemate in imate to razčiščeno pri sebi, mogoče to velja za oba spola. Kaj je narobe s mano. Gre pa takole,
Veliko sem v družbi prijateljev skupaj s fantom. Družimo se od nekdaj še iz faksa in sedaj se podružimo večkrat in včasih pa kakšen teden nič. In nikoli ne varam, mi je to dovolj. Ampak govorim o energiji kot takšni privlačnosti, kadar pridema domov s fantom ali sama me prične napetost razganjati v sebi. Si zaupama, včasih pač grema vsak zase na pijačo, kar mi spremenljivo.
Doma bi strgala vse cote dol in energije res ne manjka. Ampak kadar sem pa nekaj dni sama doma in ne grema nikamor pa tega ni občutiti.
Zakaj sprejemam to napetost, kadar sem v družbi ne občutim te sile, dokler se zabavamo vse normalno in doma, ko se umirim bi norela do zvezd.
Od kod to prihaja. Skrbi me, da naskrivaj črpam to sexual energijo, ker v družbi je ne zaznam.
ALi vi ki ste poročeni in imate družbo v parih naskrivaj absorbirate tuje fantazije in še kaj….kar mi je tuje.
ALi imam narobe predstavo….od kod meni to doma ta napetost. ALi jaz varam ali nekdo daje te energije name, da jaz ne vem.
ALi varam svoje fanta. Česa ne razumem o energijah, ko sem v družbi, trgovini, frizerju je podobno. ALi je to narobe s mano….
Poročeni bi to vedeli
Forum je zaprt za komentiranje.