Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako hitro pozabite?

Kako hitro pozabite?

Pozdrav!
Moja pot s fantom se je po skoraj 4 letih zelo čudno zaključila (več je napisano na temi Ljubezenski nasveti).
Vse je bilo tako čudno, šok.
Zdej me zanima, a moški res lahko zakrijete svoje težave in se 3, 4 mesece po koncu zveze spustite v novo? Ali je nova zveza beg in pač “frajarite”?
A res samo ženske rabmo mal več cajta, da gremo neobremenjene naprej?

“Zdej me zanima, a moški res lahko zakrijete svoje težave in se 3, 4 mesece po koncu zveze spustite v novo?”

A ti to resno? A res ne veš tega? Seveda, da enim to uspe, drugim spet ne. Vse je odvisno od veliko pogojev, da sploh ne omenjam, da to velja tako za ženske kot za moške. Ne vem, zakaj ljudje tako posplošujete stvari. A se vam res zdi vse črno-belo. V barvah je svet lepši.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Custva…..tule ni neke ukane…..cez noc se lahko ljubezen spremeni v sovrastvo….tako pac je…..

ne obremenjuj se s tem, kako lahko ali zakaj….vse je mozno….in to velja tako za zenske kot za moske….

in res, kot pravi Marko, v barvah je svet lepsi…

Ja, če bi v taki situaciji in se mi kakšna pojavila, bi tudi naslednji dan, kaj češ saj časa nazaj ne moreš vrteti. Pred leti me je žena vprašala, kaj bi naredil, če bi me zapustila pa sem ji odvrnil, da bi čim prej kaj našel, potem pa bi videl. Bila je malo šokirana, pa sem ji odvrnil, če jo bo to osrečilo in bila bolj srečna kar. Čovek mora biti srečem sam, za srečo ne potrebuje nekoga, šele če je sam srečen, je lahko v dvoje srečen, se pravi v zvezi.

Te moram popravt. Tut ženske ne rabmo prav dost cajta, da furamo life naprej. Če je treba, znamo celo dvojnega živet;))))

Prevelika navezanost naredi svoje.

Ja, se popolnoma strinjam z Markom!

mogoče bi dodal samo to, da ženske lažje pokažete svoje probleme kot moški.. sicer pa, če smo že ravno pri “pozabljanju”…… obstajajo tudi takšni, ki se zaljubijo v eno drugo osebo, ko so še s prejšnjo…….. moški in ženske…….

včasih (npr.: pri meni :))) pozabiš na vezo takoj, ko iz nje stopiš, ampak potem te pa čez kaka 3,4 leta začne malo žret……. ko izveš, da se bo tvoja bivša poročila…….. brrrrrrrr. vsaj mene je…… sem se ga moral takoj nasekat :)))

LP

Remedy

Moj bivši je začel takoj po nekaj dnevih..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close