Kako gre kaj prodaja rabljenih elektro avtov z znucanimi baterijami?
Anonimno 5385, 26.05.2023 ob 07:37
bozomon, 26.05.2023 ob 07:24
Tist ki lahko proda up-a za 17… Prodaj. To bo neki vsekalo ker ni normalno to.
Jst vem kako je pri e bajkih. Baterija in motor predstavljata 60 posto cene… In po 4 letih je kapaciteta baterije mislim da je pisalo 20 posto al ma samo se 20 posto originalne cene
Sem mnenja da sta od električnih edino Tesla in BMW vreden nakupa. Tesla je sploh med najcenejšimi avti trenutno v svojem razredu, pa ne samo med električnimi. Vsak naj pač ugotovi kaj je zanj najbolje pa naj tisto kupi. Da pa nekdo samo iz principa ker ne razume, zavrača, je pa precej otročje. Moje mnenje.
Ne sej ne hejtam. Mam drgac ebajk. Ga ne menjam za nobenga flexerja ciaota avtomatika… niti ne prodam… Sam se to bom furu. Ampak vem kako je pri kolesih… Cikli se gledajo pa stanje… kolk celic je zdravih… in ful zgubljajo vrednost.
Tko da ce lahko proda za 17… Za vec kot je placal naj to naredi ker to ni normalno.
Anonimno 5503, 26.05.2023 ob 08:33
10.let star električni avtomobil ne bo vreden nič. Morda toliko kolikor je kg železa na odpadu glede na težo avtomobila.
Strošek menjave baterije pa med 10 in 15.000€
Sem imel 12 let starega dizla. Zanj sem dobil 25€ na Dinosu. Za odjavo sem dal 12€, ostalo mi je za sendvič.
Forum je zaprt za komentiranje.