Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako gledate na mešanje med različnimi rasami?

Kako gledate na mešanje med različnimi rasami?

Recimo belec-črnka, azijec-belka? In na otroke mešanih ras?

??
Če malo poznaš genetiko (in naj bi jo, saj smo se o tem učili že v OŠ), bi morala vedeti, da je slabo samo mešanje v ožjem sorodstvu..

????

Iz takih zvez prihajajo lepi in pametni otroci.

Na to gledam tako, da me nič ne briga. Nimam se pravice niti izreči, kako gledam na to.

Nisem za.

Živela v tujini, hodila s črncem.

Bolj sposobni v smislu enostavnega življenja bodo preživeli in to so v vsakem primeru v prednosti Azijci
in afriški črnci.

Mislim, da je čisto dovolj belcev, da si enega najdeš. Mešanje ras ni potrebno.

Neka znana osebnost iz ZDA je povedala, da so produkti mešanja ras slabši, kot je posamezna rasa. Tudi Hitler je tako napisal v Mein Kamfu. Pa še res je. Poglejte si samo Obamo, na šta liči!

..pa ne samo to..

vsi se zgražajo, ker menda “šmira” z neko belko..
da ne govorimo o selfiju, ki si ga je prvošču s tisto blondinko..
hahaha..
enkrat zagovarjate eno…da pač mora bit zvest..
po drugi strani pa z mešanjem ras ni nič narobe..

kaj je zdaj res..

Ne gledam. Sprožanje rasnih vprašanj je vsaj nemoralno če ne tudi kaj drugega (kaznivo po nacionalnih zakonodajah in mednarodnih konvencijah).

Kot na dejstvo, da se to ze dolgo dogaja, zadnje desetletje pospeseno. In se vec se bo. Saj kolikor vem so napovedali, da bele rase relativno kmalu v svoji ‘cisti’ obliki ne bo vec. In cisto nic me ne moti. Obicajno so mi ‘mesanci’ zelo lepi ljudje.

Mešanje ras in zvestoba sta dve različni zadevi…

podpis

Me samo zanima, kako bi se ve, dvoličnice, obnašale, če vam hči pripelje domov enega črnca.

Ta je pa dobra. “Nimam se pravice izreci, kaj si mislim o mesanju ras!”

Kdo ti pa to pravico odreka?

Me samo zanima, kako bi se ve, dvoličnice, obnašale, če vam hči pripelje domov enega črnca.[/quote]

Ceprav ne mores v svoji predsodkov polni glavi verjeti, ampak ja, obstajamo tudi ljudje, ki resnicno nismo ksenofobi!

Najprej je seveda res, da, dokler ne škodujejo drugim, lahko ljudje počnejo, karkoli jim paše, torej se tudi mešajo na poljubne načine.

Drugi pogled je bolj naravosloven – če verjamemo Darwinu, so se vrste s svojimi lastnostmi prilagodile okolju, v katerem živijo. Torej lahko predvidevamo, da imajo tudi različne barve in druge lastnostni, ki se med rasami razlikujejo, svoj evolucijski smisel. Mešanje očitno ni evolucijska prednost.

Tretjič spet malo bolj filozofsko – različne rase, narodi, kulture dajejo človeštvu pestrost, ki jo načeloma cenimo in spodbujamo. Mešanje pa v končni fazi pelje ravno v uničenje te pestrosti.

moj 19 letni sin je dve letil hodil z mulatko in mi je kar žal, da sta nehala, tako jaz gledam na to…

Me samo zanima, kako bi se ve, dvoličnice, obnašale, če vam hči pripelje domov enega črnca.[/quote]

Ceprav ne mores v svoji predsodkov polni glavi verjeti, ampak ja, obstajamo tudi ljudje, ki resnicno nismo ksenofobi![/quote]

Najprej poglej, kaj pomeni ksenofob.

Pretiravate s temi rasami. V resnici je problem bolj v razlikah med mentalitetami posameznih ras, ali narodov.

Ce vam bo sin/hcerka domov pripeljala osebo xy rase in bo ta vzgojena podobno kot vi sami, ga boste hitro sprejeli odprtih rok. Problem pa nastane, ko se mentalitete prevec razlikujejo.

Tako je recimo problem ze v mesanju balkanskih narodov, kjer znajo bit razlike v mentaliteti kar velike (tudi na racun razlicnih ver) in hitro pride do zanicevanja in stereotipnih oznak.

Vse v redu, samo potomci imajo o mojem malo težave. Kam spadajo? Ne vem, govorim na pamet. Pri nas tega ni veliko. Ta otrok je sicer lep, vendar njegovi potomci… hja tu pa se lahko pojavijo težave. Barva in rasa se lahko pojavi, ko že vsi pozabijo na prednike.

Povsem nepomembno. Živiš in se družiš s tistimi, ki ti ustrezajo ne glede na barvo kože. Pa naj bo to Filipinec, Indijec, Arabec ali Slovenec. Mogoče zgolj iz naših navad se lažje privadimo nam bližje živečih. To je pa vse.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Ceprav ne mores v svoji predsodkov polni glavi verjeti, ampak ja, obstajamo tudi ljudje, ki resnicno nismo ksenofobi![/quote]

Najprej poglej, kaj pomeni ksenofob.[/quote]

No ok, pa rasisti, ce sem natancnejsa.

????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close