kako gledate na 43 letne
O ja, smo. Med drugim smo sposobni preživeti sami, brez pomoči ženske.
Ma daj, ti si tako zagrenjena, da sploh več ne vidiš nič lepega na tem svetu.[/quote]
Seveda, nekako si moraš dvigniti večvrednost, ne moreš da ne bi omenil svoje samozadostnosti. Zagrenjena? Tudi za to imam svoje razloge pa vendar ne bi se strinjala s tem, da nisem zmožna videti več nič lepega, to pa ne bo držalo 🙂
Ma daj, ti si tako zagrenjena, da sploh več ne vidiš nič lepega na tem svetu.[/quote]
Spider, tudi ženske so sposobne preživeti brez pomoči moških. Ampak, problem je v tem, ker tu uporabljamo besedo “preživeti” in ne “živeti”. Verjemi, tudi ko boš ti naletel na tisto “tapravo”, boš srečen, da ti več ni potrebno “preživeti” brez ženske in boš lahko “živel” z njo. :)) Je pa res, in s tem se strinjam s tabo, da je bolje biti sam kot v slabi družbi.
Hmmm, sama mislim, da to ni povezano z velikostjo kraja. Predvsem pa ne cenim moških tako nizko, da bi le ti želeli od ženske le kahalnico in…
Poja poanta, ki jo je zmedenka uspešno speljala drugam je bila, da je za klasične tardicionaliste optimalno, da si najdejo partnerico tam nekje do 25-ega leta starosti. Do takrat so ženske še dovolj naivne za kaj takega.
kar je na trgu samskih žensk, starih čez 25, so večinoma izobraženke. Takšnih pa tradicionalna vloga ne zanima ravno ful.
Nekateri smo ostali tradicionalisti in tradicionalistke->
Love and marriage go together like horse and carriage :)))))
[youtube]Lxw_lDchA3A[/youtube][/quote]
Tebi sem že povedal! Zate je matjazko kot izklesan.[/quote]
Spider, v starih časih so skupaj spravljali ženina in nevesto. :))
Aja, daj še meni povej, kdo bi meni od teh virtualnih na forumu najbolj ustrezal, če nas že parčkaš.
Spider, v starih časih so skupaj spravljali ženina in nevesto. :))
Aja, daj še meni povej, kdo bi meni od teh virtualnih na forumu najbolj ustrezal, če nas že parčkaš.[/quote]Prosim malo miru… midva z matjažkom sva samo prijatelja, vsaj jaz bi bila njegova prijateljica, on pa trmasto vztraja, da vsa internetna neznanca…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Nekateri smo ostali tradicionalisti in tradicionalistke->
Love and marriage go together like horse and carriage :)))))
[youtube]Lxw_lDchA3A[/youtube][/quote]
Nah..Matjažku bi pa ja lahko kaj boljšega privoščil(i).
Mogoče moški 111.[/quote]
Res? Me prav zanima, zakaj. Meni se bolj zdi, da se me moški 111 izogiba. :))[/quote]Tudi meni se on ne zdi ravno perfect match… namreč pogosto ko se pojavi, spet zgine za nedoločen čas… medtem ko pri matjažku točno vemo, če ga ni za pcjem je verjetno kje ob dravi in lovi ribe ali pa lista bo gobarskih in drugih botaničnih priročnikih…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Že večkrat sem se ob podobnih zapisih vprašala, ali si res ob ponavljajoči samohvali sčasoma začneš domišljati, kako superlativen si. Taka ‘tekmovanja’ in besedičenja med ženskami (kjer se izpostavlja geštel, hormone in izplen) so mi bila vedno (milo rečeno) smešna.
Morda sem pa res na taki razvojini stopnji, da še nisem dojela, kako se motim v prepričanju, da zadošča, če ti je naklonjen en, točno določen moški.
Res? Me prav zanima, zakaj. Meni se bolj zdi, da se me moški 111 izogiba. :))[/quote]Tudi meni se on ne zdi ravno perfect match… namreč pogosto ko se pojavi, spet zgine za nedoločen čas… medtem ko pri matjažku točno vemo, če ga ni za pcjem je verjetno kje ob dravi in lovi ribe ali pa lista bo gobarskih in drugih botaničnih priročnikih…[/quote]
Ja, Katenjka, prav imaš. Moški111 se mi zdi, da ne lovi samo z ribiško palico, ampak z mrežo. :)) Mislim, da je med njim in Bibito več kemije.
Že večkrat sem se ob podobnih zapisih vprašala, ali si res ob ponavljajoči samohvali sčasoma začneš domišljati, kako superlativen si. Taka ‘tekmovanja’ in besedičenja med ženskami (kjer se izpostavlja geštel, hormone in izplen) so mi bila vedno (milo rečeno) smešna.
Morda sem pa res na taki razvojini stopnji, da še nisem dojela, kako se motim v prepričanju, da zadošča, če ti je naklonjen en, točno določen moški.[/quote]
Zakaj neki bi to prepričanje naj bilo zmotno?
Tudi meni se on ne zdi ravno perfect match… namreč pogosto ko se pojavi, spet zgine za nedoločen čas… medtem ko pri matjažku točno vemo, če ga ni za pcjem je verjetno kje ob dravi in lovi ribe ali pa lista bo gobarskih in drugih botaničnih priročnikih…[/quote]
Ja, Katenjka, prav imaš. Moški111 se mi zdi, da ne lovi samo z ribiško palico, ampak z mrežo. :)) Mislim, da je med njim in Bibito več kemije.[/quote]Ne vem če, meni se zdi po zadnjem dialogu z japkico prav zadržan in plašen, za matjažka pa lahko napišem, da zna biti prav agresiven in težek, čemur on pravi, da je zanimiv in da lahko spravi vsako punco v posteljo cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.