kako gledate na 43 letne
Spider, če boš želel spoznat pravo, boš moral spet začet težit. Dokler jih boš čakal, se ti nobena ne bo zdela prava. Saj veš, za dobro stvar se mora človek sam potrudit.
Ob tem vprašanju mi je postalo nekoliko nerodno, vroče….slika je moj približek – končno jo je nekdo opazil 🙂 Jebozovna – sem pa nisem, odvisno kako me dajejo hormončki :)[/quote]Popay odkar je malo ostrigla lase in obula čeveljce brez pete je postal bolj stabilna, jo ne vleče več tako na tazadnjo. 🙂
Jebozovnost je pa bolj odvisna od tvojih malarjev (v očeh) kot pa od njenega hormonskega stanja 😉
Samička pa ne bit tako krivična, saj smo ti nekoč že povedali kaj poživi tale forum, si pozabila? 🙂
Doma pa da draga..ne draga…pa slab seks…na internetu smaoprepričevanje, kako imajo dober zakon…pa navijanje..da morajo ženske ostat v slabih zakonih, saj za tem navijanjem obstaja smaozavedanje, da jih bo težko katera vzela v oskrbo, če jih žena rukne skoz vrata.
noben ne ve. :)[/quote]
sej bi misla da si umru, če se ne bi oglasu[/quote]
Človek pomisli marsikaj. To pa še ni nujno, da je to res. 😉
je mene tut navedlo na tako misel…… kako je cel klan skupi stopu k se unem ni dvignu in ni vedu kako naj se jo loti……
kje pa…… ni on nesposoben, ona je potrebnica, nepotrpežljiva in ne vem kaj še vse. prov sočustvovali so z njim, zasmilu je jim je v dno duše…..[/quote]Aleksandra in Spider sta šla v skrajnost, da bi dokazala….kaj že?
Cel klan je skupaj stopu nasproti drugega klana, ki je bil brezčuten kljub svojo domnevni nežnosti…
Eh saj tudi vrabci sodijo med ptice pevke…. 😉
Sem ženska, da ne bo pomote.
Daj se raje sprijazni s tem, da pri 43-ih ne moreš izgledati kot 30-letnica, kot 20-letnica še manj … Seveda govorim v primeru, ko se postaviš ob bok privlačni mladenki, ne zanemarjeni in zapuščeni … Vse se najbž tolažite, da so vse take 🙂 Lahko se 10-krat operiraš in napenjaš ter dviguješ tisto rit in joške, hodiš na botoks, a obrazne poteze ne bodo nikoli več enake, kot so bile, koža in lasje tudi ne.
Kot ti je že en forumovec napisal; raje se sprijazni z naravnim staranjem, se prenehaj tolažiti s tem, da so vse novodobne mladenke debele in zanemarjene in odmosli lepoto kot edino, na kar staviš v življenju. Pa ti bo lažje!
Naivnim mulcem pa ste zanimive za seks in zaradi novodobnega promoviranja mita o milfah, ne zaradi česa drugega. En 20-letni mulo, ki te poželjivo pogleda navkljub svoji mladi punci, še ne bo prinesel pomladi in ti vrnil let.
Tako je, če je ženska 43, pač ne more zgledati 30. Mladi smo pač samo 1x in nobena vraža te ne more pomladiti. Dobra postava v tekmi z mladostjo je tudi poraženec na pram bolj “okrogli mladenki”, ker vsako starostno obdobje ima svoje zakonitosti in se starost ne more kosati z mladostjo, kar se tiče zunanje podobe. Bolj star, bolj lep – to pač ne drži; bolj star, bolj nor, to pa ja. :)))
In drži, žgoljave mulce 🙂 fascinirajo precej starejše “mamice”, da jih “izšolajo”.
Saj če pogledaš tudi danes dobro izgledajoče 40-letnice (denimo Heidi Klum) in jih primerjaš s slikami, ko je bila stara 20 let, je razlika dobro očitna … Morda ne toliko na telesu, ker te ženske za postavo garajo, na obrazu pa absolutno je. Obrazne poteze v mlajših letih so pač bolj mile, nežne, ženstvene, pa če se postaviš na glavo. Pravijo, da naj bi se leta najprej poznala na očeh, ki postanejo bolj resne, utrujene, zaradi drugačne pozicije vek. Tudi zobje so bolj beli v mladosti, pri marsikateri starejši pa potemnijo.
Ja tisti ima težave, ki odpira temo, ki opredeljuje ženske stare točno 43 let, uh, kakšno naključje, saj ti si tudi 43 let. Zakaj pa ne raje 42 pa pol, ali pa 44-letnice? Navedla si točno letnico – in to nakazuje težavnost na področju spoprijemnja z leti. Če se doživljaš kot zafurana starka, potem imaš resne probleme. Kaj je sedaj tu problem, saj moški se tudi starajo s tvojo generacijo ,torej za sedanjega 30-letnika, ki mu je všeč 25-letnica, bo, ko bo imel abrahama, verjetno všeč ista ženska, ki pa bo sedaj 45-letnica.
No, z malo pozitivnejšim odnosom do sebe in svojih let bi te pozitivno videli tudi drugi … Tako pa se sama vidiš kot zafrustriranka.
S svojim vprašanjem in jezo sama dokazuješ, da si zafrustrirana glede let. Sama pa tega ne trdim: prav lepo je pogledati žensko, zadovoljno s sabo in življenjem ter svoja leta sprejema. Zafrustrirano, nergavo žensko je neprijetno gledati, pa če je 40-letnica ali pa 20-letna zadrustriranka. Ne pravim in ne mislim, da so 40 plus neprivlačne, so samo drugačne od mladenk. Tekmovanje z njimi v lepoti se mi zdi nesmisleno in znak šibkosti ter nesamozavesti.
Sem pa imela priložnost imeti stik z ženskami, kot si ti, ki so sicer za moj okus za svoja leta izgledale zelo dobro … Lepe, urejene na zunaj, od znotraj pa nekoliko manj … Ko so začele omalovaževati mladenke in šimfati čez njih, so pokazale, kake so v resnici – zelo negotove vase. Ko sem jim rekla, da jaz pa vidim veliko lepih mladenk, so se skoraj razpočile od jeze in hitele dokazovati, kako jih je pecal nek 18-letnik, pa da veliko mulotov ima raje starejše 🙂
Se strinjam s Spiderjem, nekatere 43-letnice so dobre, nekatere nikakve … Prav tako kot 20-letnice > … A dobra 20-letnica je še vedno boljša kot 43-letnica :-), če se odredotočim samo na videz. Če pa pogledaš celoto, pa ima povprečna starejša ženska seveda precej več izkušenj, zrelosti in seksapila, ki ni omejen izključno na videz … Če ji tega seksapila le ne kazijo jeza, frustracije in poniževanje mlajših žensk 🙂
[/quote]
S vprašanji, ki jih postavljaš, si gotovo dala mnogim občutek, da precej dvomiš vase. Ni pa nujnol 🙂
Bulšit, to je le izgovor:).[/quote]
Izgovor – kakšen izgovor? Koliko poznam tipe ni edini, ki na tak način fura življenje (tudi takšne ženske se najdejo) in ne vem kaj bi naj bilo s tem narobe; vsak človek ima izbiro kakšen slog življenja bo izbral in ravno tako, kdaj ga bo spremenil. Izgovor…svašta.
Bulšit, to je le izgovor:).[/quote]
Izgovor – kakšen izgovor? Koliko poznam tipe ni edini, ki na tak način fura življenje (tudi takšne ženske se najdejo) in ne vem kaj bi naj bilo s tem narobe; vsak človek ima izbiro kakšen slog življenja bo izbral in ravno tako, kdaj ga bo spremenil. Izgovor…svašta.[/quote]
Nič ni narobe, samo nekateri ljudje furajo svoj bulšit dalje in mislijo, kako fajn ga prodajajo. V bistvu so zafrustrirani in lažejo sami sebi. Zato se mi je zdelo na mestu, da komentiram, kako je za nekatere le priročen, površinski izgovor. Zgolj to, vsak pa naj živi kot hoče in zna:).
Forum je zaprt za komentiranje.