Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako gledate na 43 letne

kako gledate na 43 letne

Kakšno mnenje bi šele imel o 20-letnicah, če tako opeva 43-letnice? :))))
Za recikliranje ste še vsekakor uporabne, se vas da še ponucat, tako da se ne sekiraj! haha :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pozdravi ga! Kako pa nam rečeš ti?[/quote]

Z eno poročeno, staro okoli 40 včasih seksam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Z eno poročeno, staro okoli 40 včasih seksam.[/quote]
Za kaj več pa ni uporabna? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če je poročena, znaš brat?

Kakšno mnenje bi šele imel o 20-letnicah, če tako opeva 43-letnice? :))))
Za recikliranje ste še vsekakor uporabne, se vas da še ponucat, tako da se ne sekiraj! haha :))))[/quote]

Matjažko, ti imaš preveč visoke kriterije. 🙂 Ti hočeš, da je samska in mlada, Spider pa je zadovoljen z vezano in ne tako mlado. :))

Spider jih ima več za občasno uporabo, večina je vezanih.

Tako se vsaj nobene ne naveličam.

Z eno poročeno, staro okoli 40 včasih seksam.[/quote]
In kako je? V primerjavi s tvojo/drugimi?

Nimam stalne partnerke. Kako je? Super. 40-letnice ste res hudo potrebne. Poleg imam recimo še eno 30-letno, pa eno 25-letno. 25-letna najboljše zgleda, logično, samo ni tak dobra.

Madona, Spider, pa ti razturaš bolj kot kak znan pop pevec. :))

In v čem ti je štiridesetka boljša v postellji, razen, da je bolj potrebna?
Verjetno tudi manj teži? 🙂

Ja manj teži. Ko začne težit, pa jo pošljem možu nazaj.

Ha, ha:;-)
no, v čem je še dobra v postelji?

Veš kaj o podrobnostih pa ne bomo, ta forum bere mogoče tudi mladina.

Spider, a te lahko nekaj vprašam, kar morda ni toliko povezano s samo temo, je pa s številom žensk, ki si jih zgoraj navedel kot svoje seks-partnerice?

Zanima me, ali bi se kaj obremenjeval, če bi katera od teh tvojih poročenih/vezanih partneric zanosila v smislu, da bi bil otrok lahko tudi tvoj? Ali ti je čisto vseeno, ker bi za to zadevo že nekako “poskrbela”? Malce provokativno vprašanje, ni nujno, da odgovoriš.

Za kondome si že slišala? Brezvezno vprašanje.

Močno dvomim, da jih v vseh primerih uporabiš. Saj veš, 40-letnice v navalu strasti znajo biti neučakane. :))

Spider, saj ti ni treba iti v podrobnosti, povej na splošno…

Ubogi revček… kolk ste zahtevne 🙂

joj mali, skromen pa nisi lih, hm? :))

Aleksandra, si predstavljaš, kako morajo biti partnerji od teh žensk zadovoljni, ker Spider že zalaufa mašino preden se vrnejo domov? To potem doma teče kot namazano. :))) Upajmo, da katera od teh ne kriči Spiderjevo ime med seksom, potem se mu ne piše dobro. :)))

sem še to me zanima zakaj jih na 5 let razlike nabira…. je to kaka čudežna formula, al so paše njegovem 25 cm pitonu, da se lepo razdeli s 5 al kaj……

ma, če bi bil tip res za kej, bi tem x krat 5 ženskam nč ne pasalo več doma. bi kampirale pred njegovimi vrati

žensko dober seks potegne vase

tko da jaz temu fantu ne verjamem lih vsega :))) loh pa res kake humanitarne posle opravlja za razočarane gospodinje, to pa že ja

Aleksandra, saj za pajke je sploh značilno, da radi “napletajo”. :))) Koliko muh pa je resnično ujetih, pa je vprašanje.

Jst gledam na 43 letne kot taprave…. zame, seveda.

Kakšne pa so neprave?

pujsaste……….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close