Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kako dolgo čakate paket od Alija, da pride iz Madžarske?

kako dolgo čakate paket od Alija, da pride iz Madžarske?

Torej je šel iz Budimpešte v Slo in ga ni že slabih 14 dni…

po trackingu je v Sloveniji – meni moja pošta (ki so mi že kradli pakete in lagali,da jih  ni pri njih) laže torej da ga pri njih ni – nekdo ga očitno zadržuje namenoma da zahebava, ali pa ga bo celo ukradel.

Zdaj mi prosim – pošteni povejte kako dolgo približno ste čakali,da je prišel paket k vam, po tem ko je bil odpravljen iz madžarske in uspešno carinjen in vse…

ker bom nekoga tukaj na pošti… raje ne rečem kaj…ker ne prenesem lažnivega zajebavanja… da lažejo je dokaz to,da oni trdijo, da od kar je bil odpravljen iz Budimpešte ga pošta slo ne sledi… zraven mi pa trdijo,da ga ni v Slo še – ko jih vprašam, kako vedo, da ga ni v Slo, če ga oni ne sledijo, pa reče po našem sledenju pošte slovenije… tako sama pokaže da laže

če nekaj trdiš,da ne slediš, potem tudi ne moreš trditi, da ga v slo ni..

meni sledenje prevoznika kaže da je na lokalni pošti – sumim da mi tam lažejo in zdaržujejo paket ali pa ga bo celo nekdo ukradel…

prosim za vaše izkušnje poštene – koliko dolgo ste čakali od Budimpešte do dostave v slo. Hvala

Kaki dve leti nazaj je rabil iz Maribora do Ljubljane cca 10 dni.

Posta ima zunsnje izvajalce, ki dostavljajo pakete, 1x sem dobila cisto premocen in unicen paket, sem se dajala z njimi, kdo je kriv, Posta ali izvajalec, skratka na sreco je slo za par € in sem raje odnehala, ker drugace bi koncala na psihijatriji ali v zaporu.

Odgovor na objavo uporabnika
iz MB v LJ, 20.01.2022 ob 11:12

Kaki dve leti nazaj je rabil iz Maribora do Ljubljane cca 10 dni.

Posta ima zunsnje izvajalce, ki dostavljajo pakete, 1x sem dobila cisto premocen in unicen paket, sem se dajala z njimi, kdo je kriv, Posta ali izvajalec, skratka na sreco je slo za par € in sem raje odnehala, ker drugace bi koncala na psihijatriji ali v zaporu.

to da je pošta nesposobna – da samo naša pošta ne sledi paketa, ko ga prevzame – je itak dokaz, in že samo po sebi pove dovolj,da so storitve na nuli…

kot rečeno jaz imam sledenje tujega prevoznika, v preteklih primerih, je bilo vedno točno in pravilno… tako da verjamem tudi,da je sedaj – meni sledenje kaže,da je paket že na moji pošti – po tem sledenju je že najmanj teden dni na moji lokalni pošti – ampak tukaj itak lažejo…

ker ga oni ne sledijo – lažejo,da ga ni in ga zadržujejo tam

sama imam konkretne primere več paketov, ko je prišel v zelo malo časa z istim prevoznikom iz madžarske in vedno točno sledenje tujega prevoznika – ko je povedal da je na lokalni pošti je bil tudi dostavljen… tako da očitno sledenje tujega prevoznika deluje – in vedno je bilo izjemno hitro tudi iz madžarske do lokalne pošte – ne samo v slo – direkt do lokalne pošte…

zdaj v tem primeru – so se očitno odločili, da bodo paket ukradli in lagali…

iz svojih primerov vem kako hitro pride, samo me je še vseeno zanimalo za konkretno če ima kdo izkušnje z Alijem prav iz madžarske me zanima…

ne za ostale primere… pošta Slovenije je podn od kakovosti tudi po slo, koruptivni lažnivi zaposleni… gniloba na podnu…storitve na nuli, računajo pa v nebo, samo dražijo…

in še niso nobeni zunanji izajalci krivi – meni lažejo kar zaposleni na pošti… osebno… tak da se ne bomo izgovarjali na zunanje izvajalce…  samo se bo ugotovilo… ker ne bom odnehala… kaj in kako ne bom pisala tukaj, ker vem,da tudi tisti, ki so povzročili tole, tukaj berejo,  ampak izgovarjanja na druge ne more biti

ker kot rečeno tukaj lažejo osebe osebno na pošti… te iste osebe so že delale kaznive stvari osebno, tako,da vem česa so sposobni – in izgovarjanje na zunanjega izvajalca ne bo pilo vode

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close