Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kako dolgo čakat brez seksa

Kako dolgo čakat brez seksa

Po 20-tih letih lahko na roke naštejem kolikokrat sma z ženo seksala. Se pravi na leto če je sreča morda 2x. Pogovor o tem je tabu. Druga je doma vse BP.  In ne, žena me ne vara.pač ji ni seks pomemben. Dolgo sem čakal in v bistvu imam zelo rad seks. Ali naj se spustim v varanje z drugo ali naj uporabljam roko še naprej. Druge opcije ni.

Najboljš, da počakaš na MATILDO, te bo ona potešila,….

Potrpljenje je Božja mast, samo bogi je tisti, ki se z njo maže,…

Ti svojo lepo razvajaj, nosi ji rožice, drugače pa si najdi fukaro, a tako si organiziraj, da tvoja ne bo zvedela, če ne, boš,….

Odgovor na objavo uporabnika
Pošten do sedaj, 05.06.2025 ob 12:23

Po 20-tih letih lahko na roke naštejem kolikokrat sma z ženo seksala. Se pravi na leto če je sreča morda 2x. Pogovor o tem je tabu. Druga je doma vse BP.  In ne, žena me ne vara.pač ji ni seks pomemben. Dolgo sem čakal in v bistvu imam zelo rad seks. Ali naj se spustim v varanje z drugo ali naj uporabljam roko še naprej. Druge opcije ni.

Poročena sta, mož in žena, ampak seks je pa tabu tema že za pogovarjat se o tem, a ni to mal čuden zakon potem?

Ne ,ker vse druga štima ko namazano. Če se imaš rad ,se moraš skoz nekaj prilagajat en drugemu. Ok , z leti sem mislil da se bo malo sprostila okoli seksa  ,vendar se ni.

ti jo drugi natepava.

Odgovor na objavo uporabnika
sigurno, 09.06.2025 ob 13:29

ti jo drugi natepava.

Stoposto. Je bila enaka situacija pri mojih sosedih. Sosed mi je potožil da ženi ni več do seksa, garantiral mi je da mi je popolnoma zvesta, ni pa vedel da fuka in uživa z menoj na vso moč vsak petek popoldan, ko on ima pevske vaje, otrok pa tabornike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close