Kako dokazati da nisi dobil najemnine?
Če nebi kakšen zakon prekršili bi bilo preveč dolgočasno življenje :)))[/quote]
Če ti je pa dolgčas pa še kakšnega pešča povoziš, kajne?[/quote]
A to po sebi sodiš :))) Jaz zase vem, da nimam nobenih nagnjenj do tega da bi koga poškodoval še posebej ne iz dolgčasa. Vidim pa da si že začel mešati hruške in jabolka kar je tudi OK bo še bolj zabavno. Hočeš povedati, da vse počneš v svojem življenju po črki zakona? In če slučajno malce prekršiš zakon narediš samoprijavo?
haha, ta je dobra Murči.
Bi pa rad povedal naslednje. Enkrat govorite, da naj tudi sami krademo, saj se itak vse vrne v državno blagajno, ko ta nakradeni denar zapravimo. Potem res ne vem, od kod lahko potem zmerjate politike, gospodarstvenike ipd., da kradejo oz., kako jim plačujemo jahte, pa izlete in še kaj… Ste si toliko kontradiktorni, da je vsaka nadaljnja beseda odveč. lp[/quote]
Malce se mešajo hruške in jabolka, tudi prav. Sem še vedno mnenja, da če kdo misli tukaj pridigati naj gre pridigati tudi nekam kjer se miljoni utajujejo. Ampak tak pridigar ne bo šel, pa veš zakaj? Ker nima jajc in ker ve, da zakoni ne veljajo za vse. Lažje je tu nekomu pridigati, ki ni plačal par sto evrov davka ali pa mu jih celo ni treba, ker dejansko ni prejel najemnine.
Zase vem, da ne bom imel nič manj zaradi tega. Mi je pa fajn provocirat pridigarje :)))
Me veseli, da slišim, da še nikoli v življenju nisi bil pri zdravniku, čeprav sem prepričan da tvoji mami ni bilo treva plačati tvojega poroda….[/quote]
Ali nisi prebral, da plačujem vsak mesec socialno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje, dopolnilno zdravsteno zavarovanje in tudi občasno koristim storitve, ki se plačujejo iz tega naslova vendar včasih niso vredne niti kozarca hladne vode, če ne doplačam. Kaj ti ni jasno?
Se pravi sam odločaš, katere zakone boš kršil in katere spoštoval? Tako je prav, kdo pa so drugi, da bodo Arčibaldu govorili kaj se sem in kaj ne….[/quote]
Ti ni jasno, da se vedno sam odločaš ali boš spoštoval določen zakon ali ne. Če te dobijo pri tem, da nisi spoštoval zakona sledijo sankcije, za nekatere ne za vse 😉
Ali boš šel čez cesto tam kjer je prehod za peščce ali ne. Zdaj mi še napiši, da še nikoli nisi šel čez cesto tam kjer ni prehoda pešce ali pa še bolje napiši, da si šel in potem si naredil samoprijavo in plačal kazen. To mi še potrdi pa si zmagal.
Arči,
si zelo fleten fant, vendar stvari jemlješ zelo čustveno, čeprav govoriš drugače. Za razliko, mene niti najmanj ne provociraš. Prej uživam v tvoji kontradiktornosti itd., ki jo rad potem objavim in poudarim. Kot recimo, ko si zopet napisal, da rad provociraš pridigarje, torej provociraš sam sebe, kajti tvoj spodnji sestavek je prav pridigarski.
Malce se mešajo hruške in jabolka, tudi prav. Sem še vedno mnenja, da če kdo misli tukaj pridigati naj gre pridigati tudi nekam kjer se miljoni utajujejo. Ampak tak pridigar ne bo šel, pa veš zakaj? Ker nima jajc in ker ve, da zakoni ne veljajo za vse. Lažje je tu nekomu pridigati, ki ni plačal par sto evrov davka ali pa mu jih celo ni treba, ker dejansko ni prejel najemnine.
Zase vem, da ne bom imel nič manj zaradi tega. Mi je pa fajn provocirat pridigarje :)))
LP od pridigarja
Me veseli, da slišim, da še nikoli v življenju nisi bil pri zdravniku, čeprav sem prepričan da tvoji mami ni bilo treva plačati tvojega poroda….[/quote]
Ali nisi prebral, da plačujem vsak mesec socialno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje, dopolnilno zdravsteno zavarovanje in tudi občasno koristim storitve, ki se plačujejo iz tega naslova vendar včasih niso vredne niti kozarca hladne vode, če ne doplačam. Kaj ti ni jasno?[/quote]
Najprej si napisal, da ne prejemaš državne pomoči, sedaj si si pač premislil, ko smo ti pokazali, da zadev ne razumeš, saj je vse kristalno jasno…opravičilo sprejeto.
Ti na glas razlagaš in prepričuješ, da je prav, da se ne plačuje davkov in ne spoštuje zakonov, torej sodimo o tebi.
Najslabše pri zadevi pa je, da si mnenja da je tako tudi prav…na tak način pa potem nastanejo veliki grehi na katere namiguješ…saj poznaš slovenski pregovor : iz malega zraste veliko…in tako mali arči postane Arčibald…
Ali nisi prebral, da plačujem vsak mesec socialno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje, dopolnilno zdravsteno zavarovanje in tudi občasno koristim storitve, ki se plačujejo iz tega naslova vendar včasih niso vredne niti kozarca hladne vode, če ne doplačam. Kaj ti ni jasno?[/quote]
Najprej si napisal, da ne prejemaš državne pomoči, sedaj si si pač premislil, ko smo ti pokazali, da zadev ne razumeš, saj je vse kristalno jasno…opravičilo sprejeto.[/quote]
Jaz sem pa mislil, da samo koristim pravice zavarovanca :))))
dJd prevec uporaabljas besedo kontradiktoren, sploh ves kaj to pomeni?? Ali si to nekje slisal?
O Murčibaldu pa brez besed, ljudje dajmo ga za SVETNIKA. Dajmo ljudje glas za Murčibalda. Za tega ki nebi 1 centa zatajil, ki bi svojim otrokom vzel in dal 20% drzavi. Murči zakon si, teslo eno.
Murčibald, ubogi tvoji otroci, če jih sploh imaš. Raje jih ne imeti, ker si zahojenec.
Arčibald se pa strinjam z tabo. Ze tako nas obirajo na vsakem prekletem koraku, sedaj pa da od svoje najemnine ki jo dobim se placam?? Ni šans
Djd utaja davka velja enako za tistega ki utaji par 100 evrov ali tistega par mio. evrov. Sodili ti bodo sigurno za utajo. Lp pridigar-JU
haha, ta je dobra Murči.
Bi pa rad povedal naslednje. Enkrat govorite, da naj tudi sami krademo, saj se itak vse vrne v državno blagajno, ko ta nakradeni denar zapravimo. Potem res ne vem, od kod lahko potem zmerjate politike, gospodarstvenike ipd., da kradejo oz., kako jim plačujemo jahte, pa izlete in še kaj… Ste si toliko kontradiktorni, da je vsaka nadaljnja beseda odveč. lp[/quote]
Pa kdo tebe bedaka nagovarja da krades?????? Kolikor se jaz spomnim je mp30 zcelz z temo da nebi placal davka od SVOJE najemnine. Si slep ali imas zelo kratek spomin?
Murčibald- povozi ti svojega morskega prašiča, ne pa pešca bednež. En navaden beduin si
Ti na glas razlagaš in prepričuješ, da je prav, da se ne plačuje davkov in ne spoštuje zakonov, torej sodimo o tebi.
Najslabše pri zadevi pa je, da si mnenja da je tako tudi prav…na tak način pa potem nastanejo veliki grehi na katere namiguješ…saj poznaš slovenski pregovor : iz malega zraste veliko…in tako mali arči postane Arčibald…[/quote]
Heheheh skoda besed za MurciBALDa kdo si pa ti da bos nekomu sodil?? Kako si drznes. Sodi pri sebi doma, imej vse v liniji, ostale pa pusti naj delajo kar hocejo. Nobeden od njih se ne vtika v tvoje privat zivljenje, in kaj te moti ce kdo ne placa provizije drzavi. Jst tudi nebi. Kaksni grehi?? Kaj ti govoriš? Si ti pijan Murcibald?? Sigurno si pijan ko kanta. Nimajo smisla tvoje besede oz. stavki
Pijanec en
Forum je zaprt za komentiranje.