Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Kako dokazati da nisi dobil najemnine?

Kako dokazati da nisi dobil najemnine?

mp25 se vozis po drzavnih cestah??? Jaa butec en, ki jo mi placujemo!!
Pa naj ti okoli hise asfaltirajo, pa saj je to tudi drzavno. Saj tebi nic na tem svetu ni treba, si le en BEDAK ki se pritozuje na tem forumu.
DjD zate skoda besed, za tagega IMBECILA, mp30 ti se pa umiri malo, si ze prevec vrocekrven, si nacukan mogoce? 🙂

Za ljudi, ki ne znajo razmišljati, pogledati malce globlje in še niso videli sveta, sem lahko IMBECIL, BUTEC in še kaj, pa me ne gane. Vas pa očitno gane vse mogoče, ker imate slabe vesti.

Če je za vas normalno, da kradete, ne plačujete davke itd., ste zame poden od podna. Jaz, ki plačujem vse davke, ne prikrivam ničesar, sem zaradi vas, ki pa to počnete, avtomatično v slabšem položaju (izhodišču). Zato sem prej napisal, da mp 3-0 predstavlja oviro mp25, ki se drži pravil igre.

Za mp3-0:
Ti si “fante” oz. vsaj tako se obnašaš. Jaz sem v nasprotju s tabo zelo zrela oseba z družino, ki je v življenju dala veliko skozi in si na POŠTEN način vse ustvarila sama. Sam sem se izšolal, med šolanjem garal, da sem zaslužil, da sem se lahko izobrazil in pridobil znanje, ki ga danes uporabljam pri svojem delu. Sem dodatno raziskoval, se učil in vlagal denar v svoj razvoj. Marsikateremu pomagal in nikogar oškodoval. Če misliš, da branim politiko in kvazi kapitaliste, se močno motiš. Politika je sam en nateg naroda. Pa to bili politiki, ki se skrivajo pod levo ali desno opcijo, niso pa nič od tega. Vsi imajo le en moto. Vladaj in kradi. In to velja tudi za kapitaliste. Tvoje razmišljanje in pisanje je na nivoju nedoraslega otroka, ki živi pri materi, in ki mu mama po tolikih letih še vedno postelje posteljo.

Zaradi takih kot si ti in tebi podobnih, se rad oglašam na tem forumu. Ne maram, da se ljudi zavaja in polni z neumnosti, in da so kraja, utaje davkov ipd. reči nekaj normalnega in vsakdanjega. Zato pa menim, da gre ta naš svet k vragu. Pa nisem vernik.

Zato se bom vedno oglasil, ko bom videl, da nekdo počne te reči in povedal svoje mnenje!

Navajam:
“Kako si si kontradiktoren bu…c. Pišeš, da si zelo dobro situiran in to ne od goljufije, nato pa v naslednjem stavku izjaviš, da ne plačuješ davka od pobrane najemnine in tam, kjer se le da, prikriješ davčni DDV. HAAAALO!!! “

Se strinjam s to opazko. Kakorkoli že poizkušate opravičiti ne plačevanje davkov, eno z drugim še vedno ne gre skupaj. Ali ste pošteni in plačujete davke ali pa jih ne plačujete in ste zato nepošteni. Sicer pa je poštenost subjektivna ocena vsakega posameznika, kar se zelo lepo pokaže tudi na tem primeru. Vzeti na tak način pravico v svoje roke oz. si prikrojiti zakone po svoje meri, pač ne pomeni, da si pošten.

citiram od djd “vladaj in kradi” to so politiki. Politiki so drzava. Drzava nas globi za ddv. Nekdo ki na zelo posten nacin pridobi nekaj nagaranega denarja mu drzava vzame 20%
Od 500€ 20% ni malo. Tukaj so druzine,hrana,stanovanje placevanje poloznic itd… Vse na to je davek. Zato je po moje cisto FER ce se kje prikrije kaksen % ce se le da

Jst bi tudi tako delal, ce se le da kaksen evro vec v zepu imeti 😉

Vsakomur, ki utaji par tisoč EUR davka na leto privoščim dokler bo v naši pravni državi tako kot imamo kjer nekdo, ki si prisvoji liziko se ga sodno preganja medtem, ko si nekateri nekaznovano prisvajajo miljone EUR iz vreče davkoplačevalcev zase in za prijatelje preko raznih “bypass” variant in zlorab položaja s pomočjo prirejenih zakonov. Imamo super vzornike po katerih se lahko zgledujemo tako, da tisti, ki ima namen pridigati naj gre raje pridigati tistim, ki so vzor svojemu narodu.

Torej tvoj nauk je če drugi kradejo dajmo tudi mi.
Svojemu otroku reci da naj ukrade zvezke v šoli svojemu sošolcu ker to delajo tajkuni in lahko tudi mi.
Če ljudje ne boste sprevideli da je to narobe kar delajo barabe in da mi ne smemo delati isto potem nam res ni več rešitve. Na koncu se bomo pobili med sabo.

Pa ne mi pametovat s par tisoč eur ukradenega davka. Zame je isto če suneš žvečilni gumi v trgovini ali pa 100 mil eur.
Ker iz malega raste veliko.

Upam da ti ne uspe imeti otrok…

Upam da ti ne uspe imeti otrok…[/quote]

Ja komu bodo pa potem kradli tvoji otroci!!!!!!!!!

Se oproščam arčibaldu

Tvoj nick je preveč podoben murčibaldu

Murcibald ti si idiot, kar se pa tebe tice mp25 pa ze mesas jabolka in hruske

Če nekdo ni plačal davka ne pomeni, da je komu kaj ukradel. Samo ni dal državi tisto kar je država uzakonila, da bi moral dati kar pomeni, da gre za legalizirano krajo, ki jo izvaja država se pravi si država lasti nekaj kar si ustvaril. To pomeni, če bi sprejeli zakon, da država postane lastnik tvojega stanovanja v deležu 20% in jih ti ne daš, da kradeš?

Da ne bo kdo narobe razumel normalno je, da imamo davke, da se nekaj zgradi kar je v skupno dobro. Ni pa normalno, da se plačuje visoke davke in se dela v dobro posameznikov kot vidimo 20 letno prakso pri nas. 3 miljarde preplačanih AC, NLB izčrpana in se bo spet iz naslova davkoplačevalcev sanirala itd.

Murčibald, zle želje in misli se vrnejo v 2x količini tako, da razmisli.

Če pa malo razmislimo tudi utajevalec davka z utajeno vsoto spet za prvim ovinkom plača davek za neko dobrino, ki jo kupi v trgovini in tako država spet nekaj pokasira. Tako se ne more izogniti plačilu davka razen, če bi denar nekje skril in zakopal ali pa vse dobrine kupoval na črnem trgu kar pa vemo, da praktično ni mogoče. Skratka davki in smrt so 100% zagotovljeni dogodki in temu nihče ne uide. Nekateri jih plačajo več nekateri manj.
Če bi vedeli kdo so največji neplačniki davka oz. največ dolgujejo državi bi imeli nekaj časa odprta usta brez besed.

Kakšne zle želje? Želim samo, da oseba ki podpira krajo in kršenje zakonov tega ne bi mogla preneseti na svoje otoke?

Boljše idiot kot lopov.

In to se tebi zdi prav? Zdaj razumeš zakaj moje želje…

In to ti daje pravico, da tudi ti utajiš davke? Z vsakim stavkom potrjuješ neumnosti o katerih pišeš…

Kaj pa je zate pravica? Se ti zdi, da je zakon pravica? Ali sploh veš kdo piše zakone in kako nastajajo?
Verjetno si še premalo časa na svetu, da bi razumel kako stvari na tem svetu delujejo :)))

Ko boš enkrat dojel o čem se gre boš malce drugače gledal na zadeve, ki jih ne razumeš in misliš da so neumnosti, ker jih ne razumeš.

Ali pa si zaposlen v JU in si iz tega naslova plačan :)))

Pa še vprašanje za razmislek, zakaj misliš da so nabiralniki v tujini? In čigavi so? Vem, da moji niso :)))
Majhen namig za lažji odgovor, med lastniki teh nabiralnikov so prav tisti, ki sodelujejo in pišejo zakone za ovce. Malo se popraskaj po glavi in morda boš celo našel odgovor, če ne boš kmalu prišel na vrsto za striženje ovc.

Se pravi zakoni so za to, da se kršijo? In to naj bi spoznal v zatonu življenja? Arči,Arči…sedaj si ga pa pihnil….

Spet dokazuješ, da se na zadeve ne spoznaš…vsi dobivamo iz tega naslova…od kje pa pride sociala…dedek mraz?

Spet dokazuješ, da se na zadeve ne spoznaš…vsi dobivamo iz tega naslova…od kje pa pride sociala…dedek mraz?[/quote]

Zase vem, da nič ne dobim od sociale, morda ti dobiš vsak mesec socialno podporo. Prav tako ne vem kako ti funkcioniraš. Zase vem tudi to, da na podlagi mojih rezultatov dela se pokaže tudi rezultat na TRR.
Zase vem še to, da plačujem davek vsak mesec, socialne prispevke, pokojninsko zavarovanje pri plači, ko kupujem proizvode in storitve plačujem davek itd. Koristim neke storitve iz naslova kamor se denarji stekajo od davkov, ki so vredne toliko kot kozarec hladne vode, če ne doplačam.
Zraven pa sofinanciram tudi zabave na jahtah, ure za 8000 EUR, obleke za par tisoč EUR, gradnje hiš, dokapitalizacije, sanacije, privatizacije, proračunske luknje, pomoč Grčji, verjetno bom še pomoč Portugalski, Irski, izlete v Dubaj itd. Vem tudi to, da za nekatere veljajo zakoni za nekatere ne.
Pa še vedno lahko rečem, da se na veliko stvari ne spoznam.

Se pravi zakoni so za to, da se kršijo? In to naj bi spoznal v zatonu življenja? Arči,Arči…sedaj si ga pa pihnil….[/quote]

Če nebi kakšen zakon prekršili bi bilo preveč dolgočasno življenje :)))

Se pravi zakoni so za to, da se kršijo? In to naj bi spoznal v zatonu življenja? Arči,Arči…sedaj si ga pa pihnil….[/quote]

Če nebi kakšen zakon prekršili bi bilo preveč dolgočasno življenje :)))[/quote]

Če ti je pa dolgčas pa še kakšnega pešča povoziš, kajne?

Če nebi kakšen zakon prekršili bi bilo preveč dolgočasno življenje :)))[/quote]

Če ti je pa dolgčas pa še kakšnega pešča povoziš, kajne?[/quote]

haha, ta je dobra Murči.

Bi pa rad povedal naslednje. Enkrat govorite, da naj tudi sami krademo, saj se itak vse vrne v državno blagajno, ko ta nakradeni denar zapravimo. Potem res ne vem, od kod lahko potem zmerjate politike, gospodarstvenike ipd., da kradejo oz., kako jim plačujemo jahte, pa izlete in še kaj… Ste si toliko kontradiktorni, da je vsaka nadaljnja beseda odveč. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close