Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako dobro vaši očetje skrivajo razočaranje, da ste se rodile kot ženske?

Kako dobro vaši očetje skrivajo razočaranje, da ste se rodile kot ženske?

Povsod oo svetu ženske veljajo za manj- ali celo ničvredne, in prav je tako. In povsod po svetu rojstvo ženske predstavlja neizmerno razočaranje. Če gledate kake videe z naslovom “gender reveal party”, se pravi, zabava ob razkritju spola novorojenca, so ljudje vedno vidno razočarani, če je novorojenec ženskega spola.

Kako torej vaši očetje (in lahko tudi mame) skrivajo razočaranje, da ste ženske? Ker to, da ste ženske, je resnično izguba za svet in veliko ponižanje za človeka.

ko sem se rodila, je bilo že dovolj prestolonaslednikov pri hiši, tako da mislim, da hude krize ni bilo. Drugače imaš pa kar prav, moški si domišljajo, da so krona stvarstva, pa resnično nimajo nobenega razloga za to.

Ma bejž bejž le kdo je tebe rodil? Ata? Kaj je smisel ženske, si sam odgovori.

Lejga tega…

Varljivo nasladzivanje…

Itak ti ne morem napisat vsega…

Cist si vesel.

Pise… (Kot na dan)… Kad mala curica upita zasto je ziva zakopana…

Pred Bogom sta itak enaka.

Vglavnem… Bedne fore mas.

Mama ni bila ravno najbolj navdušena za ženski spol. Vedno je kovala v nebo svojega prvorojenega sina. Naju s sestro je jemala bolj kot postranskega pomena.Žal.

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 30.12.2021 ob 20:07

Mama ni bila ravno najbolj navdušena za ženski spol. Vedno je kovala v nebo svojega prvorojenega sina. Naju s sestro je jemala bolj kot postranskega pomena.Žal.

Ravno pred “bogom” nismo enaki, ampak karkoli.

Napačen citat. Za “Znaš tko”

Ja sem skontal da je zame.

Pred Bogom sta enaka. Drug med drugim nista. Moski je pac za eno stopnico vec. Kao ker vodi skrb o zeni… Ker trosijo imetje…. Itd…

Ženske fail, 30.12.2021 ob 19:41

Povsod oo svetu ženske veljajo za manj- ali celo ničvredne, in prav je tako. In povsod po svetu rojstvo ženske predstavlja neizmerno razočaranje. Če gledate kake videe z naslovom “gender reveal party”, se pravi, zabava ob razkritju spola novorojenca, so ljudje vedno vidno razočarani, če je novorojenec ženskega spola.

Kako torej vaši očetje (in lahko tudi mame) skrivajo razočaranje, da ste ženske? Ker to, da ste ženske, je resnično izguba za svet in veliko ponižanje za človeka.

Wao kaki gnus… Veš kaj z veseljem, milijon krat bolj bi mel punčko kot pa fanta ki odraste v takega bedaka ki si ne zasluži besede moški kot si ti.

Ne vem, kakšnega spola si, verjetno nedoločenega, mislim pa, da predstavljaš za starše eno veliko razočaranje.

p.s. Na svetu smo moški in smo ženske in vsak od nas ima svoje poslanstvo, nihče ni več in nihče ni manj vreden. Manj vredni lahko postanemo samo zaradi naših nizkotnih dejanj.

Res je. Vsaka normalna družina si vsaj za prvorojenca želi sina.

Oblačili so me kot fanta, morala sem imeti čisto kratke lase… do srednje šole, ko sem se uprla (čisto prepozno). Zdaj imam lase do pasu in mislim, da se ne bom nikoli več postrigla. Sem predelala travme ampak mojih lepih las pa ne dam:)

Aja še odgovor na vprašanje: moj oče se razočaranja niti ni trudil skrivati.

Ti si pa tudi en bolan osebek.

Res je, brez žensk bi bil svet boljši, predvsem bolj naseljen.

Tvoj oče niti ni skrival svojega razočaranja nad tem kakšnega sina je napravil. To veš, da moraš bit luzer, ko imaš kurca, pa se te tvoj oče še vedno sramuje. In prav je tako.

In kaj je na tvoje presvetlo visokoleteče mnenje rekla tvoja mamica?

Ti je dala dve okrog kepe?

Škoda!

Že zdavnaj bi jih moral dobiti.

Pa bi bil vzgojen.

Tako si pa sfušano nedoraslo detece.

Hudo mi je zate, da takšne pišeš. Razočaranje nad ženskami ni upravičeno, se ve zakaj.

Morda bi se udeležil v kakšno skupino za samopomoč? Razmisli, če si želiš dobro in se imaš rad.

Pisanje na ta forum, te bo še bolj zamorilo in povečalo notranje nezadovoljstvo.

Pa srečno!

Največja sramota za očeta je imeti hčerko, ker ve, da jo bo, ko spolno dozori, en moški z zli nameni orng prefukal in ji strl srce.  Ali se slabše, obstaja možnost, da bo hčerka postala kurba in se dala dol z vsemi fanti v razredu.

Moški ponos trpi, če hčerka fuka naokrog. Tega je vsakega očeta najbolj strah!

sramota za očeta, 31.12.2021 ob 06:45

Največja sramota za očeta je imeti hčerko, ker ve, da jo bo, ko spolno dozori, en moški z zli nameni orng prefukal in ji strl srce.  Ali se slabše, obstaja možnost, da bo hčerka postala kurba in se dala dol z vsemi fanti v razredu.

Moški ponos trpi, če hčerka fuka naokrog. Tega je vsakega očeta najbolj strah!

Pri nas imamo druzino kjer se sinovi pisejo enako kot oce hcerke pa  po mami in baje za hcerke oce ni podpisal ocetovstva ceprav ne zanika da so njegove. Razumi babo ki to prenasa.

Tudi moj fotr ni skrival, da bi raje videl, da sem fant. V bistvu me je tudi vzgajal kot fanta, za kar sem mu danes v bistvu hvaležna, saj sem se naučiula marsikaj, česar se drugače morda ne bi, in mi ni problem opravljati t. i. moška dela.

Je pa res, da sem se morda tudi zato vedno boljše razumela s fanti in se raje in več družila s fanti kot s puncami. No, to mu pa potem ni bilo glih všeč 🙂

Morda imaš tujerodne korenine in tvoja prepričanja spadajo v nek rodbinski okvir. Nekoliko razišči, kaj je zadaj. Z moškim, ki mora žensko razvrednotiti, je nekaj hudo narobe.

Drage moje dame,

glede na trende sodobnega sveta lahko trdimo, da se nam počasi a vztrajno bliža matriarhat. Dejstvo je, da morda živimo v “moškem svetu”, a kaj ko ga na treh vogalih podpirajo ženske in bodimo iskreni, še četrti bi se brez njihove spodbude znašel krepko pod gladino. No, toliko o vrednosti žensk v družbi, ki jo nekateri vse preradi podcenjujete. Sicer pa sta ravno mačizem in šovinizem pripeljala do nekega drugega družbenega konstrukta.

Kdo bi si mislil, ampak v današnji družbi lahko vidimo, da gre, roko na srce, najbolje v življenju ravno simpatičnim “tepkam”.

Kokoši ???????, 30.12.2021 ob 21:48

Res je. Vsaka normalna družina si vsaj za prvorojenca želi sina.

Kokoši, mogoče si vsaka normalna družina res želi sina, nikakor pa ne pedra. Potem je že bolje, če ima foter same hčerke kot pa, da ima sina buzija.

Moja starša nista bila odkrito razočarana, a neko prikrito razočaranje, da sem se rodil kot moški, je bilo vedno prisotno. Pogosto me je mati opominjala na to, da moji hobiji niso po njenem okusu in da si želi, da bi imel drugačne hobije. Zdaj, kot odrasel, sem spoznal, da si je mati želela hčerko in ne sina. Tudi oče si je očitno želel hčerko, saj takrat, ko sem odraščal, ni posvetil minute temu, da bi me naučil moških opravil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close