Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako do Šmarjeških toplic

Kako do Šmarjeških toplic

Iz Lj. oz. Novega mesta, kako do tja z javnim prevozom? Iz lj. do NM z vlakom, to ni problema, kaj pa naprej, so kaj v redu povezave? Konkretno me zanima. Hvala.

Resnično ne razumem MONovske inteligence. Napišejo na MON svoje želje. Potem pa čakajo, da jim bo 15 ljudi, ki sploh nimajo pojma kje so Šmarješke toplice nekaj naflancalo in se zraven skregalo. Nimajo pa toliko pameti, da bi v Googla vpisali na primer : “avtobus novo mesto šmarješke toplice”. In v trenutku dobili najmanj 5 uradnih voznih redov.

Kdaj pa mislš jt? Čez teden ne vozjo avtobusi tko kt u soboto, nedelo.

Je pa že fino, da ti tm, k kupš karto za vlak, uprašaš tut kako naprej. Če maš pa rezervacijo v ŠT, naj ti pa oni svetuejo, kako najlažje do njih.

Pejd direkt z vlakom do Šmarjeških, sicer mal dle traja. Jaz sem šla en vikend tam preko Nm in ni vozil avtobus. Groza!

Z vlakom gres v Nm do postaje Kandija, ki je dlje kot glavna postaja.potem se vrnes 200 m nazaj do Krke, kjer je avtobusna postaja. Od koder vozijo avtobusi naprej, ne ustavijo pa blizu hotela, ampak v centru strjenega naselja, do hotela imas potem cca 500m.

Vozni d je odvisen od dneva, zato rabimo vec informacij.

hotela bi že morala vedet, kako se pride do njih. Hoteli ali toplice pa imajo ponavadi na spletni strani rubriko Kako do nas.

Samo toliko lahko pomagam, žal.

in kje izstopiš?
vzhod ali zahod?
morda center?

Iz vlaka izkopiš na postajin Novo mesto Center. Potem greš na avtobusno postajo in z avtobusom do ŠT. Med tednom vozijo avtobusi pogosteje kot med vikendom. Kakšen je vozni red pa pobrskaj sama.

Pa res nimaš v teh časih nikogar živega, ki bi te peljal v toplice, da moraš tako komplicirat? Z avtom si v eni uri tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close