Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako do Savudrije:)Kaj vzeti s sabo za 1teden??:::::::::)))))

Kako do Savudrije:)Kaj vzeti s sabo za 1teden??:::::::::)))))

Za en teden grem v Savudrijo.Zanima me kaj naj vzamem s sabo, saj se nikoli nisem potoval tako dalec in za toliko casa????::::::))))))))))))

Joke.Dragi pravi popotniki res se v tej rubriki zadne case pojavljajo taksne in podobne teme.Noro ane?

Lp vsem pravim popotnikom.

Vaaruško?

lp

bv

nič komplicirat.pa dobro voljo.kaj bi pa človek rabil za teden morja.kaj pa rabiš doma? malo pomisli, pa bo takoj padla ugotovitev, da nič kaj posebnega, razen če se ti medtem potrebe spremenijo, he,he

minca9

Safrane……ne ga srat! Za takšne stvari se je treba pripravit ne pa kar na holjadri! Kaj pa zavarovanje, zdravila, antimalariki…..to ni šala mala! Malo premisli ali si že pripravljen za tako velik korak iz vsakdanje rutine!

tri litre domačega šnopija za razkužilo želodca…

pa eno veliko ponev, da te bo žena vsak dan po glavi mahnila: “to je zato, ker si me spet peljal na Hrvaško…”

JOKE, too :))

Hm, Nefre.. Kaj nisi imela ti včasih zveze z igralnicami?

Potem bi te lahko Lord vzel s seboj, s tisto ponvijo vred.

Bi ga spomnila, da mora iz igralnice domov, ko bo zapravil tisti Euro, pa še prihranila bi nam kak siv las, ko bi ga poknila, če bi vzel v roke pisalni stroj oz. karkoli s čimer lahko piše svoje umotvore.

lp

bv

OJ!
Ja antimalarike že mam.Baje rabiš Za Hrvaško Vizo:)
Kje je Hrvaško veleposlaništvo in koliko stane viza:)

Aja pa varusko mam tut že-pride iz Splita:)

lp vsem

bog ne daj – Lord me ne prenese… Bi on mene poknil po glavi :))

ja, SEM IMELA opravka z igralnicami; nič več… amen!

Hvala bogu da že maš antimalarike, kar po dva na dan že kar zdaj da se telo navadi!!!
Ja a vize še nimaš!!!! Ja to je to ko se folk spravlja na tako dolga potovanja brez informacij….. Evo pot do vize ni enostavna……najprej v Ljubljani pri tržnici dvigneš tranzitno za Nemčijo, nakar se odpelješ proti karavankah in ob prestopu meje s Avstrijo ti prijazno podelijo zastavico, ki velja pri njih kot enotedenska tranzitna viza…..torej odhitiš naprej proti Munchnu (Nemčija) in na Marianen platz levo na šalterju št.87 ti bodo izdali hrvaško vizo (pa ne mahaj tam s avstrijsko tranzitno da ne bo problemov):)))
Upam da sem kaj pomagal!
lp S

Nefre, si kar prava za Lorda!!!

Knjižničarka nisi (bog ne daj), veš kaj so žetoni, pa še avto imaš, ga boš lehko peljala do Portoroža in mogoče celo do Vrbskega jezera. Bo takoj nastal triptih, daljši kot Vojna in mir, če bo Lord videl kaj sveta v življenju.

Safrane, ti pa pazi! Tista tvoja varuška mora imeti delovno dovoljenje za Slovenijo!!! Pa pazi, da bo imela montiran števec, če bo delala zraven še kaj, saj veš, preprečevanje dela na črno…

lp

bv

res sta face…
tole me je res nasmejalo! hvala bogu za mojo bujno domišljijo, da sem si vse tole še bolj doživeto predstavljala… razen tistega seveda, ki se mene in hmm tiče!

Ne upiraj se, usojena sta si…

Kar racionalno poglej na stvari…

Itak pa – en mož ni ovira, tako da tvojega morebitnega lahko tudi obdržiš…

Bodo bolj zanimive knjige. Naklada lordovim knjigam bo takoj zrasla za 100 %.

Eno ti, eno Lord, eno knjižničarka…

lp

bv

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close