Najdi forum

kako do Poreča

Pozdravljeni.

Zanima me, kako najhitreje priti do Poreča.
Ne vem še iz kje bom štartala-ali iz Ljubljane ali bom šla čez Kočevje.
Slovenije me ne skrbi, bolj me Hrvaška, ker je ne poznam pa še sama se peljem tja dol.
Prosim za vaše nasvete.
Hvala,lep dan.

devetka

čez kočevje je daljše in se ti splača le,če greš na krk,..drugače mimo kopra,mimo umaga in kmalu je poreč.lp

Pozabi čez Kočevje…

Najbolje v Koper, potem pa levo mimo Mercator centra na Šmarje, čez mejo in po cca 500 m levo proti Bujam.
Od tam – ćez center Buj – imaš še 20 minut. Greš proti Novigradu in n azačetku mesta levo proti Tarski Vali – ko prideš ven si že skoraj pri Cervarju. Od tu imaš še 5 min…

ooooooo šit (pa ne avtorici teme)….greš do kopra v kopru zaviješ dol iz obvoznice in greš na mejni prehod dragonja…potem po klancu navzgor in za črpalkico desno, se pelješ mal naprej in potem zaviješ levo na hitro cesto, potem pa gledaš samo izvoz za poreč in si tam…če pa poveš kam točno moreš it, ti še povem kater izvoz točno glej, da boš bližje lokaciji…se skoraj vsak vikend peljem v vrsar, ki pa je malce naprej od poreča…

Sasheenina varianta je najlažja in po moje tudi najhitrejša. Vse je označeno, še same prednostne ceste imaš do ta hitre ceste.

Pozdrav vsem. Hvala za odgovore.
Priti moram do hotela Parentium.

Hvala,lp.

devetka

potem gledaš za višnjan in greš na tist izhod ven…lah greš pa tud naslednjega…čist vseeno, ker je zdej še ena cesta na novo narejena…na križišču pri novi športni dvorani Žatika greš levo, še mal naprej in desno pa si tam…ne morš falit pa še table so povsod…

aja pa nikar čez kočevje it…

sečno

Hvala ti za hitre odgovore….

np…če se zgubiš pa poklič :)))

ma maš povsod table….se ne morš zgubit

Od Sasheen varianta je res najbolj preprosta, vendar tudi malce brezveze naokrog. Pelješ se predaleč, plačaš avtocesto, potem pelješ spet malo nazaj.

Tista, ki sem ti jo napisal gor pa je najbolj direktna – je pa malo težja za najti.

Če greš čez vikend, je pa najbolje ćez Buzet, ker boš sicer stala na meji.

Zadeva je preverjena mnogokrat, ker se tja vozim skoraj vsak vikend. Do čisto istega cilja kot ti.

ne greš nikamor nazaj, ker je narejena nova cesta caa 2 meseca…in če pri žatiki padeš ven ne greš nikamor nazaj…ja cestnina je pa 14kn al pa 2€

Sasheen.

Evo me nazaj iz Poreča. Prišla in preživela, ha ha.

Hvala ti za podrobna navodila. Čeprav imam zelo slabo orientacijo, sem takoj našla hotel.
Res ti hvala.

Hvala tudi ostalim za pomoč.

lp,

devetka

pozdravljeni.
tudi jaz bi vas prosila za pomoč…
jaz bi pa rabila pomoč kako priti do hotela delfin v poreču… malo se mi sanja kako do umaga pa naprej do novigrada in sm slišala, d je potem kmalu poreč samu kako pa do hotela pa ne vem…

hvala v naprej za vaše odgovore..
lp

Ena bogata gre v Parentium, jupi in druga v Delfina brez klime v sobi, da bo celo noč gagala.

Kaj pa je tebi?

V Istro se ne hodi čez Kočevje. Razen, če si s tistega konca. Iz Ljubljane sigurno ne. Je precej daljša pot.

Bolj zapletene poti nisi našel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close