Kako do ne zasoljenih cen Hotelov ?
Živ, vsem skupaj !
Rada bi šla na morje nekam v Tunizijo ali Bolgarijo ali Turčijo ali … ampam so cene pri agencijah zasoljene.Kaj če bi si sama organizirala počitnice, mi lahko kdo priporoči kako to narediti oz. kak link kake tuje agencije ki je zanesliva a im a vseeno manj zasoljene cene ? Ima kdo izkušnje z kontaktom direktno v hotel ( npr. v Tunizijo – Djerba) ? Prosim pomagajte mi !
lp Vesna.
Ce se upas potem je najboljse v bolgarijo kar z avtom in poiskat prenocisce kar tam cene bodo kar precej nizje, ceprav je bolgarija tudi z agencijo poceni pa se bolj komot si. Za ostale pa nimam izkusenj za samostojne pocitnice v Tuniziji in Turciji sem bil z agencijo. Jaz drugace ce grem kam na izlet se zatecem v hostle :
http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/map_europe.asp
Te sem ze kar dobro izprobal in tudi placal preko interneta s pomocjo MASTERCARD-a pa je zmeraj drzalo. Za hotele bo verjetno drzalo isto nacelo kot za hostle probas enkrat pa vidis ce deluje sistem … za zgoraj omenjeni link garantiram ! Samo zal nimajo hostlov v Tuniziji , mislim da se pa da dobit precej za Turcijo samo spet sam instanbul.
Ojla!
Če nisi časovno vezana, ti priporočam, da vzameš last minute ponudbo – Turčija je zadnje čase bila noro poceni, ko boš prispela v Turčijo, pa pojdi po svoje. Dolmuši so poceni, ljudje prijazni…povsod pa tako moraš barantat – tudi pri dolmuših. Jaz sem bila tako v Turčiji, kot v Tuniziji z agencijo, potem pa na lastno pest. Kljub temu, da imaš plačan hotel, se ti splača kak dan prespat na drugem koncu države.
Pa še to – spremljaj tudi ponudbe tujih agencij, oz. letov iz sosednjih držav. Ponavadi so cenejši.
Obilo sreče :)!
P.S. Za hostle pa je še ena stran, kjer najdeš ugodne hostle po svetu – mislim, da je naslov – hostelworld.com ali nekaj takega. Če ne boš našla, mi piši, pa ti napišem 100% točen naslov.
last minute – v aprilu imate hrvaško neverjetno poceni,
first minute – ugodno / hrvaška /
letos bo hrvaška zaradi 10 % manjšega bookinga neverjetno poceni!
potujte z rezervacijo hotel ali rezervacijo in plačilom preko agencije.razlika je 2000 sit , kolikor stane prijava.kdor trdi da agenzije živijo od pribitkov na hotele, ne pozna razmer,živijo od provizij na hotelske aranžmaje.pribitki so samo pri agencijskih aranžmajih – potovanjih!
Forum je zaprt za komentiranje.