Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako do ne zasoljenih cen Hotelov ?

Kako do ne zasoljenih cen Hotelov ?

Živ, vsem skupaj !
Rada bi šla na morje nekam v Tunizijo ali Bolgarijo ali Turčijo ali … ampam so cene pri agencijah zasoljene.Kaj če bi si sama organizirala počitnice, mi lahko kdo priporoči kako to narediti oz. kak link kake tuje agencije ki je zanesliva a im a vseeno manj zasoljene cene ? Ima kdo izkušnje z kontaktom direktno v hotel ( npr. v Tunizijo – Djerba) ? Prosim pomagajte mi !
lp Vesna.

Ce se upas potem je najboljse v bolgarijo kar z avtom in poiskat prenocisce kar tam cene bodo kar precej nizje, ceprav je bolgarija tudi z agencijo poceni pa se bolj komot si. Za ostale pa nimam izkusenj za samostojne pocitnice v Tuniziji in Turciji sem bil z agencijo. Jaz drugace ce grem kam na izlet se zatecem v hostle :

http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/map_europe.asp

Te sem ze kar dobro izprobal in tudi placal preko interneta s pomocjo MASTERCARD-a pa je zmeraj drzalo. Za hotele bo verjetno drzalo isto nacelo kot za hostle probas enkrat pa vidis ce deluje sistem … za zgoraj omenjeni link garantiram ! Samo zal nimajo hostlov v Tuniziji , mislim da se pa da dobit precej za Turcijo samo spet sam instanbul.

Ojla!

Če nisi časovno vezana, ti priporočam, da vzameš last minute ponudbo – Turčija je zadnje čase bila noro poceni, ko boš prispela v Turčijo, pa pojdi po svoje. Dolmuši so poceni, ljudje prijazni…povsod pa tako moraš barantat – tudi pri dolmuših. Jaz sem bila tako v Turčiji, kot v Tuniziji z agencijo, potem pa na lastno pest. Kljub temu, da imaš plačan hotel, se ti splača kak dan prespat na drugem koncu države.

Pa še to – spremljaj tudi ponudbe tujih agencij, oz. letov iz sosednjih držav. Ponavadi so cenejši.

Obilo sreče :)!

P.S. Za hostle pa je še ena stran, kjer najdeš ugodne hostle po svetu – mislim, da je naslov – hostelworld.com ali nekaj takega. Če ne boš našla, mi piši, pa ti napišem 100% točen naslov.

what t ****… pusti agencje pojdi v konzorcij oz. katerokoli drugo knjigarno kjer imajo vodice za potovanje si ga kupi in tam notri imas vse……
jst ne razumm hocte neki pocen pa sprasujete prek agencij ki zivijo od provizij ki jih pribijejo na ceno hotela./…..

lp
damjanc

last minute – v aprilu imate hrvaško neverjetno poceni,
first minute – ugodno / hrvaška /
letos bo hrvaška zaradi 10 % manjšega bookinga neverjetno poceni!

potujte z rezervacijo hotel ali rezervacijo in plačilom preko agencije.razlika je 2000 sit , kolikor stane prijava.kdor trdi da agenzije živijo od pribitkov na hotele, ne pozna razmer,živijo od provizij na hotelske aranžmaje.pribitki so samo pri agencijskih aranžmajih – potovanjih!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close