Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako do kart za airasia?

Kako do kart za airasia?

Zivjo!

ima že kdo izkušnje s to letalsko družbo. Zanima me glede da so karte zelo poceni v tistem koncu, kako je kaj z vizumi. Recimo da priletim v kuala lumpur, potem bi pa na letališču kupil karte za bankog od tam bi pa letu v Hanoi. Pa me zanima kako je z vizami vem da jo za vietnam lahko dobim na letališču, kaj pa zamalezijo ali tajsko bom moral kupit vizo sam zato da karto kupim, mal čudn mi je sam da ne bom pol presenečen, itak bom imel slik mal več s sabo 🙂

Še to vidim da se da karte rezerviarat 2 dni pred letom za to airasia me zanima če je že kdo plačeval preko neta oziroma rezerviaral, ali je sam dol uletel in tam vse zrihtal?

Lp in hvala za vsak odgovor?

Živjo,

z AirAsia sem potoval leta 2004 iz Kuala Lumpurja na Bali in nazaj. Sam sem karto kupil že v Sloveniji preko njihove internetne strani, kolega pa jo je kupil v KL pri posredniku… oboje brez problemov. Dobra letalska družba, predvsem pa poceni.
Za Malezijo takrat viza ni bila potrebena (ne vem kako je sedaj), za Tajsko je ne rabiš, če si samo v tranzitu, za Vietnam pa ne vem. Vseeno pa se še pozanimaj na konzularnem oddelku MZZ-ja.

Lp,
Andrej

Za Tajsko rabiš vizo ( če imaš potrdilo, da zapuščaš tajsko v 14 dneh jo zrihtaš na letališču) , razen če imaš priključni let dalje in ne zapustiš letališča. Za Vietnam tudi rabiš vizo, mislim pa, da si jo tudi lahko urediš na letališču.

Ok Hvala vseeno si jo bom nabavil tukaj in še kak dan mal Bangkok raziskoval.

LP

V zadnjih nekaj letih sva s soprogo z AirAsia letela vsaj dvajsetkrat. Slabih izkušenj nisva imela nikoli – razen enkrat, ko nismo mogli pristati zaradi tropske nevihte in smo imeli zaradi tega zamudo. A vzrok zanjo je bilo vreme, ne letalska družba.

Rezervirava vedno preko njihove spletne strani – nobenih težav.

…pozdrav;
Kako pa je z “dražjo varianto” – Malaysia Aerlines (kupil bi namreč medcelinski let+vezane lete – K.Kinabalu-sandakan..).- so tudi oni O.K.?

L.P. in hvala vnaprej Tinsky

Mayasia Airlines je ena izmed mojih najbolj priljubljenih letalskih druzb. Imajo odlicno vzdrzevana in opremljena letala, enkraten elektronski sistem za razvedrilo potnikov (osebni zasloni tudi v ekonomskem razredu), dobro hrano, o pregovorni prijaznosti azijskega kabinskega osebja pa ne gre izgubljati besed. Zelo ocitno se zgledujejo po Sinapore Airlines in glede kakovosti storitev so jim vsekakor tik za petami.

Podrobno oceno Malaysia Airlines si lahko preberes na:
http://www.exoticjourneys.org/slo/vec/clanki/malaysia_airlines.htm

Daniel

tudi airasia ti leti na Kota Kinobalu (Borneo)
sem tudi sam letel iz KL tja. let traja nekaj čez 3 ure
karto nabavil preko neta ze doma …
zelo pozitiven letalski prevoznik priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close