Kako do fukfrendice?
Vsaka skrajnost lahko škodi. Mogoče pa te povabi na obisk?[/quote]Misliš da ima jajca, da me povabi na obisk.Da mu speljem ženo.[/quote]
A ti pa še nisi slišal, da sta za ‘vožnjo’ potrebna dva? 🙂
Z osebne perspektive za moškega je isto, ker dobi seksualno potešitev (“praznjenje jajc”), prostitutka pa plačilo.
Matjazko, direkt odgovori kaj bi storil, če bi bil že 10 let samski? Se ti ne bi nič luštalo seksa? Če sem prav razumela bi šel k prostitutki?
Ne, ker mi edini seksualni stimulans ni izgled. Sploh si ne predstavljam seksa s takšno, ki bi mi bila zgolj vizualno privlačna, osebnostno-značajsko pa bi me odbijala, ker potemtakem se sploh ne bi ogrel zanjo. Ker ne vem, kaj je lahko intimnejšega kot telesno zbližanje, da ti je to lahko vseeno? Lahko ti je, ampak tak človek nima neke posebne čustvene globine. In iz naravnega vidika je to normalno. Ampak moraš pač “isto sorto” ljudi spoznavati.
Vsaka skrajnost lahko škodi. Mogoče pa te povabi na obisk?[/quote]Misliš da ima jajca, da me povabi na obisk.Da mu speljem ženo.[/quote]
Po moje, da ima. Zdaj ko vidi kak žrebec si, ve da si lahko dobiš katerokoli in se za svojo ne boji več. 🙂
matjazko, vedno se izogneš odgovorom.
Mi je pa zanimivo to, da smatraš seks kot praznjenje jajc. Zelo zanimivo. In še bolj zanimivo je to, da misliš, da ženske ne uživajo v seksu, ker tip si prazni jajca v žensko in potem je ona upravičena, da dobi denar.
Zanimiv način razmišljanja imaš. Očitno še nisi naletel na žensko, ki uživa v seksu. Ki ne obravnava moških kot bitja, ki si morajo prazniti jajca.
Vsaka skrajnost lahko škodi. Mogoče pa te povabi na obisk?[/quote]Misliš da ima jajca, da me povabi na obisk.Da mu speljem ženo.[/quote]Ti bi prišel na obisk?
Kaj pa naj s tabo na obisku? Ti bi prišel kar tako, kot se gre v zoo, malo pogledat in ženo se kar spelje, ker je itak že toliko cajta poročena, da jo lahko pregovori kar vsak, ki se ji ponudi?
Kako si sploh predstavljaš partnerstvo?
Saj ne rabiš odgovarjat, si že dovolj napisal…. 😉
Drugače pa, a sem se kje posebej hvalil kako je pri nas doma ali ti to samo sklepaš po svojih manjvrednostnih občutkih ob prebiranju mojih pisarij? :/
Kaj je naravno? Da ne rabi čustvene bližine?
To ne bo ravno držalo.
Če pogledaš v naravo, med nam podobne vrste, vrste, ki relativno pozno spolno dozorijo, imajo v svojem relativno dolgem življenju malo mladičev in le ti ostajajo dolgo s starši, da postanejo samostojni, pri takih vrstah je potrebna neka bližina in večinoma oba starša skrbita za potomstvo. Mislim, da tudi naša vrsta spada v to skupino zato nam je pomembno/normalno, da pred samim dejanjem stkemo vsaj nekaj bližine.
Seveda obstajajo odkloni tudi v drugo stran vendar bi to štel bolj kot “ne naravno”, nekaj kar se “normalnemu” upira, ga navdaja z neprijetnimi občutki, ga pušča praznega na dolgi rok, gledano iz vidika naše vrste in njenih naravnih potreb, da obstane kot vrsta.
Ah, ja on in matjazko, prostituke si srčno želijo seksat z neznanim tipom, res si ga želijo… ja denar.
Veš seksprijatelja si izbereš, ni kar nekdo (upam,da si opazil, da uporabljam besedo seks) in je prijatelj in je pozoren, privlačen, zaupanja vreden. Ker prijatelji so zaupanja vredni ali pač ne?
Matjazko več kot očitno nima pojma o ženskah in seksu, ampak poročen gospod pa bi moral imeti kaj več znanja na to temo. Ali pa dobiš seks le tako, da ženi kaj kupiš in ti potem da seksat? Imata tak odnos?
Saj vsi ves čas plačujemo drug drugemu za tisto, kar nam nekaj pomeni, v takšnih in drugačnih “valutah”. 🙂
Poročen gospod….. :)))))) Sliši se tako….. staromodno? 🙂
Ne nimava tak odnos, niti ga nisem nikoli imel, ne vem mislim, da se lahko zgolj seks vseeno kupi za denar, tisto kar pa opisuješ pod “prijateljski seks” mi nekako ne gre v ta kontekst kupljivosti.
V čem je potem razlika med tem tvojim prijateljem za seks in nekom, ki naj ti bi bil fant/partner, če praviš, da je imel vse te lastnosti? Skoraj je bil idealen po tem kar lahko tu berem kakšnega si dekleta želijo 😉
Po eni strani trdiš, da se ti je le zahotelo imeti seks, po drugi strani pa si to počela z nekim prijateljem, ki je moral bit pozoren, privlačen, zaupanja vreden, imel je neke čustvene lastnosti, kar jih menda avtor nima, ponuja pa le tisto kar se ti je zahotelo takrat ko si bila brez.
Bila si brez (v pomanjkanju) česa? Zgolj seksa ali tudi kakih čustev?… 😉
Ne, malo si falil. Ženske in moški drug drugega tretiramo kot “prostitutke”, le da se od posameznika do posameznika razlikuje valuta plačila. Na koncu je itak pomembno le to, da sta obe strani zadovoljni, včasih nekomu pa niti to ni. No, meni je.
Grrrrrrrrr….
Ja, lahko tudi tako obrneš, da dame ne obstajajo so samo tiste, ki se prodajo, ene malo bolj uspešno druge malo manj……
Če pa pomislim še malo dalje….. Če bi nap. živel sam bi mi bila dovolj neka manjša sobica, ne bi rabil hiše, mali avto…. sedaj pa plačujem za kaj….?
Ljudje smo iracionalna bitja in ne počnemo stvari zato, ker se kao splača, kriva so pa naša čustva. Po drugi strani so (finančno) na boljšem tisti, ki te nepotrebne navlake nimajo v sebi, sploh, če jim uspe najt kakega seks prijatelja, ki zadovolji neke potrebe brezplačno….. :)))))
Drugače pa do kdaj je ženska dama?
Ko pravi ne, misli mogoče,
ko reče mogoče, misli ja,
ko pa reče ja pa ni več dama……. 😉
Hmmmm, mogoče se pa zato nekatere nočejo poročit, ker tam bi morale rečt ja in druge bi se rade, ker jim potem jim ne bi bilo več treba bit dama…..
Kdo bi vedel? …. :))))))
Žalostno je kako eni razmišljate o seksu. Ja, očitno eni smatrate, da ženska dela moškemu uslugo, če seksa z njim. On, očitno zato njej nudi stanovanje, ker ona seksa z njim. Res zanimivo razmišljanje.
Da ne govorimo o tem, da eni seks smatrate kot praznjenje jajc.
Sploh pa vidim, da nekateri smatrate, da ženska ne mara seksa, da v seksu ne uživa in zato si zasluži kako drugo plačilo stanovanje, denar…
Še dobro, da niso vsi moški takega razmišljanja.
Kako pa ti razmišljaš o seksu? Se pravi, da ti ne seksaš z moškim zaradi njega, ampak samo zaradi sebe, da ti sama uživaš? Za njega te ne briga?
Ne, malo si falil. Ženske in moški drug drugega tretiramo kot “prostitutke”, le da se od posameznika do posameznika razlikuje valuta plačila. Na koncu je itak pomembno le to, da sta obe strani zadovoljni, včasih nekomu pa niti to ni. No, meni je.[/quote]
ne posplošuj in govori zase, jaz nobene ženske ne tretiram kot prostitutke, niti mene nihče, še manj pa dojemam človeške odnose kot vezano trgovino, kot je razvidno iz tvojega zapisa..mar to pomeni da si mora tvoja žena spoštovanje zalužiti?
Aaaaaaaaaaaa kaj si pa to sedaj napisala?
Lahko na zadevo gledamo iz več zornih kotov in eden je tudi ta, ki si ga tu povzela. Strogo materialistično gledano je celo pravilen.
Življenjski pa ni, vsaj zame ne.
Na moj komentar ob 8:58 pa ne boš nič odgovorila? 🙁
Ne, malo si falil. Ženske in moški drug drugega tretiramo kot “prostitutke”, le da se od posameznika do posameznika razlikuje valuta plačila. Na koncu je itak pomembno le to, da sta obe strani zadovoljni, včasih nekomu pa niti to ni. No, meni je.[/quote]
ne posplošuj in govori zase, jaz nobene ženske ne tretiram kot prostitutke, niti mene nihče, še manj pa dojemam človeške odnose kot vezano trgovino, kot je razvidno iz tvojega zapisa..mar to pomeni da si mora tvoja žena spoštovanje zalužiti?[/quote]
Kako pa ti veš, kako te drugi tretirajo? Mar boš rekel, da si človek spoštovanja pri tebi ne rabi zaslužit? Se pravi,da lahko počne karkoli želi in ta ga boš še vedno spoštoval? 🙂
Marko, branje ti ne gre preveč dobro, a ne?
Prečitaj nekje zgoraj, ko sem pisala, da mora biti obema v užitek. Ali pa mogoče misliš, da moškega posilim ali kako? Nisem vedela, da se to da.
Kako pa ti razmišljaš o seksu? Se pravi, da ti ne seksaš z moškim zaradi njega, ampak samo zaradi sebe, da ti sama uživaš? Za njega te ne briga?[/quote]
Tvoj komentar sem jaz dojela takole:
da ti nudiš ženi stanovanje (me zanima, če ona nič ne hodi v službo, nič ne dela, da res vse ti to njej nudiš), zato pa ti ona da seksat (ja, namerno uporabljam, da ti da).
Aaaaaaaaaaaa kaj si pa to sedaj napisala?
Lahko na zadevo gledamo iz več zornih kotov in eden je tudi ta, ki si ga tu povzela. Strogo materialistično gledano je celo pravilen.
Življenjski pa ni, vsaj zame ne.
Na moj komentar ob 8:58 pa ne boš nič odgovorila? :([/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.