Kako do fukfrendice?
Skoz neke ekstreme poudarjate. Hočeš rečt, da vezan ne more(š) bit zadovoljen? Če je zadovoljen, torej ni v sahari, ampak prej v oazi. :)[/quote]
reciva takole, če vezani nekatere samske ženske tretirajo kot da so potrebne ko sahara vode, se to bere kot da bi hoteli na vsak način spravit svoj cevovod do sahare da jo zalijejo, dejstvo pa je da ima sahara dost vode v sebi in ni potrebe po dodatnem zalivanju, še manj pa po preprićevanju sahare da si kot vezan ekspert za dostavo vode , ker jo a:) sahara sploh ne potrebuje in B:) če jo potrbuje si jo sama vzame)) ne drži da vezan ne moreš biti zadovoljen v oazi, se pa marsikmu vezanemu zgodi, da postane osamljen v oazi ali pa se je naveliča in začne rinit v Saharo….in krog je sklenjen))
To se pa zdaj bere, kot da je zakon prava partizanska borba.
Glej, kdor se je poročil, si je sam kriv. Sam ve, kakšni vzgibi so ga napeljali na to, ali pa pač tudi ne ve, sej ni važno.
V glavnem sem hotel povedati, da bolje če forumski zagovorniki mnogamne resne zveze več nič ne napišejo, ker trpko svetobolje pač ne prepriča, razen prepričanih. Mene prepriča radost, sreča, azdovoljstvo, veselje. To so čustva, ki si jih v življenju želim, sam ali v dvoje, ni važno.[/quote]No meni je izziv vse to izvabit iz svoje, ti se raje posvečaš vsakič novi in novi.
Pač uživaj v tem dokler ti bo šlo v kajaku enosedu skozi življenje, meni bol ustreza tandem pa čeprav me včasih z veslom po glavi….. 😉 😀
Spider saj lahko naše pisanje jemlješ tudi kot svarilo, se učiš na “napakah” drugih 😉
Jaz ga imam…Še malo…Pa bo kmalu treba po otroke, pa v trgovino, pa kosilo kuhat….:)))
Kakšne konkretne teme pa ?[/quote][/quote]Kaj to si bila v škofovski knjižnici? :)))
A so ti knjižničarji tudi kaj svetovali s konkretnimi nasveti?…..:))))
Uf, spet me je premagala radovednost….. 😀
To se pa zdaj bere, kot da je zakon prava partizanska borba.
Glej, kdor se je poročil, si je sam kriv. Sam ve, kakšni vzgibi so ga napeljali na to, ali pa pač tudi ne ve, sej ni važno.
V glavnem sem hotel povedati, da bolje če forumski zagovorniki mnogamne resne zveze več nič ne napišejo, ker trpko svetobolje pač ne prepriča, razen prepričanih. Mene prepriča radost, sreča, azdovoljstvo, veselje. To so čustva, ki si jih v življenju želim, sam ali v dvoje, ni važno.[/quote]
Pajki život je borba. :)))
Ampak ali si kje v mojem pisanju našel sled obžalovanja? Je nisi, ker je ni.:)
Glede gruljenja o stalni sreči, neskončni zabavi in brezpogojni ljubezni pa lahko rečem le tole; tisti lažejo ali pa so še zeloooo sveže zaljubljeni. Tu pa ni trdnih tal. Žal.
Pa sam pravim, mislim, da si že tako velik fant, da bi lahko nehal verjeti v pravljice. Resničnost je namreč lahko zelo zelo lepa. Če jo spustiš k sebi. 😉
On_, če sem svobodnih nazorov jaz razumem to tako kot, da nimam nič proti lezbijkam, ampak le do takrat, dokler mene ne osvajajo :).
Drugače je pa sedaj v knjižnicah tako, da vzameš knjigo, sposodiš na avtomatu, vrneš na avtomatu, da ni treba zardevat pred knjižničarji kot smo nekoč v mladih letih :).
Japkica, tisti, ki se sami hvalijo, se zato, ker jih noben drug noče :).
Ej sori… moram malo branit te ‘naše’ moške… ti jim očitaš, da se zanimajo samo za en tip tem… ona dva (On- in Robi) pa pišeta o kavnih usedlinah!!!!! :)))))))) Vidiš, njiju zanima vse. ;)))))))))))
Jaz ga imam…Še malo…Pa bo kmalu treba po otroke, pa v trgovino, pa kosilo kuhat….:)))
Kakšne konkretne teme pa ?[/quote][/quote]
In zdaj še samo rabiš poskočnega in vzdržljivega sexprijatelja, da bosta skupaj zapela pesmico: “Kamasutra, vse do jutra”. 🙂
Pred časom je bil tu gor en oglas, kjer je takšen “prijatelj” ponujal celonočno gimnastiko. 🙂
Pa se nobena ni javila…..
Ej sori… moram malo branit te ‘naše’ moške… ti jim očitaš, da se zanimajo samo za en tip tem… ona dva (On- in Robi) pa pišeta o kavnih usedlinah!!!!! :)))))))) Vidiš, njiju zanima vse. ;)))))))))))[/quote]
Japkica…Vsaj ena ženska, ki je na naši strani. 🙂
Strokovne teme nas tudi zanimajo..Le ženske niso za takšne teme.
Ej sori… moram malo branit te ‘naše’ moške… ti jim očitaš, da se zanimajo samo za en tip tem… ona dva (On- in Robi) pa pišeta o kavnih usedlinah!!!!! :)))))))) Vidiš, njiju zanima vse. ;)))))))))))[/quote]
Japkica…Vsaj ena ženska, ki je na naši strani. 🙂
Strokovne teme nas tudi zanimajo..Le ženske niso za takšne teme.[/quote]Kaj nismo, kako nismo? jaz vem, kake cevi imamo doma, kavo sicer zelo redko pijem… On_ je menda gradil hišo še v časih, ko ni bilo tega foruma ali kako mu je to uspelo multitalentu…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Dobro si naredil to psihoanalizo, Spider. Po moji presoji si ti “pravi moški”, Matjažko pa je zelo duhovit, srčkan, ampak bolj bi cvetel v družbi manj samozavestne, podredljive ženske, ker bi ga možače z dominanco in prezenco prestrašile. Za njega bi bila nežna Bibitka, tudi Antilopa, medtem ko ga Katenka že preveč šinfa in sploh ni prava za tipa kot je Matjažko. Medtem ko bi ti Spider uspeval zraven samozavestne močne ženske kot cvetoči tulipan. :)[/quote]
To si tako lepo povedala, da bi lahko bila moja F-frendica??? :)))
Ja, se strinjam, Spider rabi strogo in kaznovalno domino, da ga malo prebiča in mu jih naloži po ritkici. Za eno “nežno žensko dušico” je to tako, kot če bi postavil cvetlico zraven krampa. 😀
Od kdaj je samozavestna ženska že kar možača in domina?
Sicer pa, zanimivo, tip se s tabo celo strinja, glede sebe. Med vrsticami torej priznava, da je nesamozavesten lulček, ki se boji samozavestnih žensk.[/quote]
Matjažkota med vrsticami prečitam kot poglobljenega, modrega človeka, ki je po duši bolj konzervativec, katoliški tip. Ti si pa adrenalinski, dinamičen, ki dejansko rabi ob sebi močno žensko s karizmo.
Matjažko, a se ti moram zahvalit za to nespodobno povabilo? 🙂
Drugače pa ne ponujaj tistega, kar nisi sposoben dati! Poznam takšne “jezične kaktuse” kot si ti, po duši si ti čistokrvni monogamist, ki boš čuval svojo princesko do groba in še čez. 🙂
ps. ti in bibitka bi bila sijajen par.[/quote]
Bibita, ko bo ohcet, ne me pozabit povabit, pa to še pravočasno, da si bom našla kako seksi obleko.:)) Saj ti Matjažkota s težkim srcem prepuščam, a vem, da bosta srečna. :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.