Kako do fukfrendice?
Robi, kaj so vsi poročeni moški takšni kot si ti, da svoje predsodke vsilijo drugim? V tvojih vprašanjih se zrcalijo tvoje težave, ne moje, vsiliti jih hočeš pa meni. Ogledalo si omenjal, uporabi ga :). In pa seveda rabiš malce več strpnosti do drugače mislečih. Ni tvoj način življenja edini pravilen in če kdo ne živi tako kot ti, še ne pomeni, da ima kake težave.
Robi, bolje, da ne pišeš več v tem stilu, ker bodo vsi neporočeni mislili,, da je zakon nekaj slabega. Slabo reklamo delaš :).
Torej imaš moškega le za zadovoljitev spolnih potreb ?
Pa misliš, da nisi vredna ničesar več, kot le spolne zadovoljitve ?
Da nisi vredna tega, da bi te nekdo cenil te spoštoval in imel rad ?
Ali pa ne verjameš, da je kaj takega sploh možno ?
[/quote]
Saj tud seks prijatelj te lahko spoštuje in te ima rad, tako kot je njej všeč oziroma na nek način, ki obema odgovarja. Dokler ni(sta) v tem odnosu nesrečena, je vse ok.
Ja to pa res, verjamem, da je spekter občutkov v povprečnem slovenskem zakonu zelo visok.
Robi lepo te prosim, nismo stari 5 let, tudi On_ je priznal, d aima zakon, ki je srednja žalost, kje so vsa ta izjemno super razmerja, ki naj bi nam bila za vzgled, v hollywoodskih filmih?
Žalostno je, da se Robi in On_ sploh ne zavedata tega. Mislim, jaz bi pričakoval, da bo nekdo, ki me želi prepričat, d aje monogamna klasična zveza super, navdušeno opisoval vrhunski seks s svojo ženo, ki jo ima najraje na svetu, odnose s svojo zelo prijetno taščo, družinske izlete, druženja, kako super otroke ima, kako lep občutek je, ko doma zvečer z ženo gleda televizijo..
Namesto tega pa zadnje dneve, tedne…beremo mukotrpne svetobolja polne nakladacije o čutvih, čustveni potrebi posameznika, s prizvokom vsiljevanja občutka krivde ljudem, ki se tega ne gredo. Mislim, kot da so v zaporu, ne pa z nekom, ki ga ljubijo!
Naj si mislijo, kar jim paše…Tako ali tako si mislijo tisto, kar jim paše. Ne pa nekaj zaradi mene. 🙂
Kdor misli, da je bolje biti neporočen, bo v tem videl slabo reklamo.
Saj ravno o tem pišem, da jih je vedno manj. In da družba gre posledično v to smer, kjer se le potrjujejo in nadgrajujejo slabe izkušnje.
Se le sprašujem kam gremo in opisujem svoja opažanja…Ne vem, kje kdo vidi vsiljevanje…Ali pa, da sebe postavljam nad druge.
Tudi jaz sem dobila podobne občutke ob nekaterih :). Nobenega žara ni, nobenega veselja. Kadar žar obstoja se čuti v govorjenju, v pisanju, v vsem.
Žalostno je, da se Robi in On_ sploh ne zavedata tega. Mislim, jaz bi pričakoval, da bo nekdo, ki me želi prepričat, d aje monogamna klasična zveza super, navdušeno opisoval vrhunski seks s svojo ženo, ki jo ima najraje na svetu, odnose s svojo zelo prijetno taščo, družinske izlete, druženja, kako super otroke ima, kako lep občutek je, ko doma zvečer z ženo gleda televizijo..
Namesto tega pa zadnje dneve, tedne…beremo mukotrpne svetobolja polne nakladacije o čutvih, čustveni potrebi posameznika, s prizvokom vsiljevanja občutka krivde ljudem, ki se tega ne gredo. Mislim, kot da so v zaporu, ne pa z nekom, ki ga ljubijo![/quote]
Namesto tega pa zadnje dneve, tedne…beremo mukotrpne svetobolja polne nakladacije o čutvih, čustveni potrebi posameznika, s prizvokom vsiljevanja občutka krivde ljudem, ki se tega ne gredo. Mislim, kot da so v zaporu, ne pa z nekom, ki ga ljubijo![/quote]
Spider…Tudi takšne lepe zgodbe lahko najdeš, če bi jih želel najti. 🙂
Namesto tega pa zadnje dneve, tedne…beremo mukotrpne svetobolja polne nakladacije o čutvih, čustveni potrebi posameznika, s prizvokom vsiljevanja občutka krivde ljudem, ki se tega ne gredo. Mislim, kot da so v zaporu, ne pa z nekom, ki ga ljubijo![/quote][/quote]
Hej, pa jaz se že celo jutro smejim ob računalniku in se počutim super ob tej debati. 🙂
Meni je pač žal, da te ni zraven, da bi še ti občutila del mojega žara. 🙂
Zame je to le debata, nek čvek…Nekoga prepričevat, pa res nima smisla.
luštno je… pa saj seks pa ja vsakega (pazi, to je moje mnenje) zanima!! Mene tudi! Je tu kaj slabega? Človek, ki lahko debatira o seksu (ljubljenju, f******), tudi sam akt jemlje veliko bolj sproščeno… vsaj tako pravijo. :)[/quote]
Uh, veš koliko se cerkev ukvarja s seksom … pa ga niti pod razno ne jemlje sproščeno.[/quote]
Pravzaprav ga nekateri cerkveni predstavniki jemljejo še preveč sproščeno, bojda. 🙂
Pod Saharo se nahajajo ogromne količine vode, tako da sahara nima ravno nekih potreb po vodi, ljudje pa so nekaj drugega, sploh pa kaj rinejo v Saharo, saj sama čisto dobro shaja, če pa rabi vodo si jo sama vzame , po potrebi…nekako tako je z fukfrendi, po potrebi kot Sahara, medtem ko vezani, pa nekako skz rinejo v Saharo..zdaj pa razumi kdor more:)
Spider, mogoče si pa narobe prebral. Ali pa tudi ne. Ne vem, ker ju (On_eta in njegove žene) ne poznam.
Sicer si pa že velik fant in sem prepričana, da veš ”da so fimi filmi, da ni na tem svetu ničesar, kar bi bilo večno, da lahko iz račke zraste le raca (lahko tudi povsem prijetna in simpatična)…” v pravljicah in holivudskih filmih je pa vse mogoče. V realnosti pa je potrebno za vezo veliko prilagajanja, veliko dela in predvsem veliko spoštovanja. Tako je lahko tudi veliko lepega. Če misliš, da ti z zakonom priprada pa vse lepo, se pa pošteno motiš in je res bolje, da ostaneš sam. Kajti v nasprotnem primeru boš pobral šila in kopita ob prvem problemu, prvem joku, prvih krčih…
Skoz neke ekstreme poudarjate. Hočeš rečt, da vezan ne more(š) bit zadovoljen? Če je zadovoljen, torej ni v sahari, ampak prej v oazi. 🙂
To se pa zdaj bere, kot da je zakon prava partizanska borba.
Glej, kdor se je poročil, si je sam kriv. Sam ve, kakšni vzgibi so ga napeljali na to, ali pa pač tudi ne ve, sej ni važno.
V glavnem sem hotel povedati, da bolje če forumski zagovorniki mnogamne resne zveze več nič ne napišejo, ker trpko svetobolje pač ne prepriča, razen prepričanih. Mene prepriča radost, sreča, azdovoljstvo, veselje. To so čustva, ki si jih v življenju želim, sam ali v dvoje, ni važno.
Forum je zaprt za komentiranje.