Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do fukfrendice?

Kako do fukfrendice?

Tako mi skrbimo za zdravje…Namesto coca-cole, raje MON. – 🙂

Robi, ženska, ki seksa dobi seks, se ti ne zdi? Torej vsaka, ženska, ki seksa prostovoljno nekaj dobi. Ena seksa, zato, ker si želi seksat in dobi tudi to, kar si želi, torej užitek. Torej ni prostitutka. Je jasno? Daj dojemi no že enkrat, da ženske seksamo zato, ker si želimo seksat, ne zato, da bi dobile avto, hišo, stanovanje… za te stvari greš v službo, ne pa seksat.
So pa ženske, ki seksajo zaradi materialnih in podobnih ugodnosti. Dobijo torej seks + materialne ugodnosti, torej to je prostitutka. Ni seksala, zato, ker si želi seksa, ampak zato, ker si želi avto, hišo… vidiš v čem je razlika?

On, če te ne zanima moja hiša, avto in tako naprej, zakaj pa sprašuješ, pišeš te stvari :)?
Mogoče zato, ker mi ni do filozfiranja?
Spider in jaz sva dve različni osebi.
Sploh pa je Spider samo poudaril, da v takih vezah ni potrebno lagat, zakaj bi, če nisi nič obljubil? Če vsem paše zakaj ne? Če nič ne obljubljaš, ti tudi ni potrebno lagat.

Povrh tega pa jaz ne pljuvam ne po enih ne po drugih. Recimo mene avanturisti niti malo ne motijo, čeprav jaz tega ne bi počela. Pa so zato slabi? Ne, zame niso. Dokler mi nek tip ne teži za avanturo, mi dol visi kaj on počne.

Eni poročeni pa se tako poglobite v vsako tako temo. To je res nenavadno.
Sicer pa, dovolj razlaganja, kdor je dojel, je dojel, kdor pa ni pa pač ni. Meni se ne da več.
Škdoa, da se ne javi kaka avanturistka, bi bilo zanimivo slišat še njeno mnenje :).

Tudi mene to zanima,[/quote]Zakaj pa vas to tako zanima, če obrnem a niste srečni v svoji samskosti? :))[/quote]Mi smo. Ti pa iščeš srečo tu gor, kako boš zvlekel od vsakega posameznika kako in kaj na koncu pa se še norčuje.

BRAVO BRAVO…..

Ali pa zato ker ne poznaš odgovora? Ker tam kjer poznaš odgovor (zakaj ženska seksa 😉 si se kar razpisala… :))))

Pisal sem zato ker sem želel še komu približat nekaj osnovnih stvari o medsebojnih odnosih, ker mi je nekako žal, da vas toliko podlega stereotipom farjev in carjev (beri potrošniške miselnosti). Postavil sem nekaj vprašanj na katere nisi hotela pisat (tudi prav, ker niti ni bilo treba odgovorit na glas), upam vsaj da si si v sebi odgovorila.

Mislim pa da seks prijateljstvo kot ga sama opisuješ se v ničemer ne razlikuje od tega kar živim sam le, da z mojo partnerico živiva na istem naslovu, si deliva isto streho, drug za drugega opereva gatke (v prenesenem pomenu besede) in iz tega dejstva nastajajo tudi razni konflikti, ki jih je potrebno rešit, če želiš živet skupaj, čemur si se ti nekako izognila in če bo “zagustilo” tega ne boš “reševala”, boš raje poiskala novega prijatelja.

Ok kakor komu paše. 🙂
Nekdo je pa želel fu* frendico, to pa ti nisi, vsaj zdi se mi da ne :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A je to pozdrav v slovo? Ja kam pa greš?
Ali imaš to nočno smeno prek? :)))))[/quote]

Nikamor ne grem:). Bi šla kamorkoli, samo da ne bi bilo treba delat:))). Moja smena je kot mena…ko jo dobiš, se je ne znebiš:))).

On_, res se mi ne da več. Ti si prepričan v svoj prav in ti preprustim, da tako misliš. Jaz vem, da to kar si pisal zame, se ti motiš. Ampak se mi ne da prepričevat te :).

Mah no, ne biti tako ozki.

Saj tudi o istospolno usmerjenih vedno zelo intenzivno debatiramo tule, pa nekako mislim, da nas ni večina tako usmerjenih.

Kaj pravite? Ali bi vezan človek moral imeti plašnice na očeh, zavezane roke in zaprta usta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ON-zakaj nimaš dorega zakona,si ti kriv
jaz poznam veliko urjenih,dobrih,razumevajočih druži.
Pol pa res ni čudno, da sprašuješ pišeš te stvari se zanimaš bol za druge kje in kako seksajo s kom prijateljem… kot za družino,ženo….,Pol pa pride do takih in drugačnih težav

Motim se o čem?
Res ne vem :/

Trdim da tudi ti želiš nekaj čustev ob seksu kot “župniki” v tej temi in v tem pogledu nisi nič drugačna od nas. Luštno je ko to dobiš, a ne? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No zdaj se je pa očitno še njegOva žena oglasila. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja Japkica, ti zadovoljneži s Spiderjem na čelu si predstavljajo zakon kot lastniško razmerje, kjer je greh, če se kdo od partnerjev pogovarja, druži še s kom drugim razen z njim…. In v takem lastniškem odnosu ne zdrži dolgo nihče, saj jih je upravičeno strah in se branijo “obveznosti”…. 😉

Nikakor, ker vezan človek ni zvezan. Omejevanje svobode pripelje do razhoda:).

Ja Japkica, ti zadovoljneži s Spiderjem na čelu si predstavljajo zakon kot lastniško razmerje, kjer je greh, če se kdo od partnerjev pogovarja, druži še s kom drugim razen z njim…. In v takem lastniškem odnosu ne zdrži dolgo nihče, saj jih je upravičeno strah in se branijo “obveznosti”…. ;)[/quote]

Ok… no saj mi je že nekaj časa jasno, da samski tu gor mislijo, da je vsak tu gor samski ali pa nezadovoljen in nesrečen. Vsak pač izhaja iz sebe. 🙂

Ni čudno, da se bojijo partnerstva kot hudič križa. V takšnem strahu je pa res dobra tolažba biti sam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No zdaj se je pa očitno še njegOva žena oglasila. :)[/quote]Hm…..
Zdej me pa že res skrbi, da sem pustil predolgo ketno in je prišla od špoheta do računalnika…..
Če se ni kar snela….. 😀
🙁 :/

Japkica, ni letelo na vse vezane, letelo je na vse vezane, ki previsijo ogromno časa tu gor in se zanimajo predvsem za en tip tem.

luštno je… pa saj seks pa ja vsakega (pazi, to je moje mnenje) zanima!! Mene tudi! Je tu kaj slabega? Človek, ki lahko debatira o seksu (ljubljenju, f******), tudi sam akt jemlje veliko bolj sproščeno… vsaj tako pravijo. 🙂

No zdaj se je pa očitno še njegOva žena oglasila. :)[/quote]BOG nedaj,da bi bila njegova žena mi je lepše samsko življenje .Lahko počnem karkoli,kjer koli…..Kar ,dal bi me za njegovo ženo….lol,lol

luštno je… pa saj seks pa ja vsakega (pazi, to je moje mnenje) zanima!! Mene tudi! Je tu kaj slabega? Človek, ki lahko debatira o seksu (ljubljenju, f******), tudi sam akt jemlje veliko bolj sproščeno… vsaj tako pravijo. :)[/quote]

Japkica “čista desetka” za ta zapis.:)

Tudi mene zanima, saj veš, da se jaz vedno oglašam na takšne in podobne teme, potem pa mi eni napišejo,…. da sem potrebna kot sahara vode, da sem obupana, da sem …. kaj vse,da sem, sem že pozabila.:)

Razlika med Japkico in Bibito in recimo On in Robi je v tem, da vedve ne poveličujete svojega tipa razmišljanja (vse ostalo menda naj bi bilo čudno) in ne smatrata seksa kot nekaj, kjer ženska da noge narazen in da recimo mene ne prepričujeta, da se počutim kot prostitutka. Pa še kaj bi lahko naštela.

Glej, sej ni važno, kako si jaz predstavljam zakon, ker itak nisem poročen. Stvar je v tem, da si ti priznal, da je tvoja zvestoba stvar odločitve in da nimaš super zakona. In d ane poznaš nikogar, ki ga ima.

Na koncu res izpade, da je imeti zakon olimpijska disciplina spusta s kajakom po divjih vodah, kjer gre za to, kdo se bo kasneje raztreščil na skalah.

Jaz sem evdno naivno mislil, da se ljudje poročajo enostavno, ker s eimajo radi in jim je skupaj fajn. Vedno bolj pa prihajamo do tega, da je zakon neka mukotrpna zadeva, kjer je treba čez mnoge križe in težave in tisti, ki se to gredo, se še trkajo po prsih, kakšni frajerji so, ker premagujejo vse to. Kot da jih je kdo potisnil v kanu in po divjih vodah.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Glede na odgovore vezanih moških v tej temi imajo tako plašnice kot zvezane roke v prenesenem pomenu, seveda. Oni trdijo, da je vse, kar ni belo, črno. Pika.

luštno je… pa saj seks pa ja vsakega (pazi, to je moje mnenje) zanima!! Mene tudi! Je tu kaj slabega? Človek, ki lahko debatira o seksu (ljubljenju, f******), tudi sam akt jemlje veliko bolj sproščeno… vsaj tako pravijo. :)[/quote]

Uh, veš koliko se cerkev ukvarja s seksom … pa ga niti pod razno ne jemlje sproščeno.

Torej imaš moškega le za zadovoljitev spolnih potreb ?
Pa misliš, da nisi vredna ničesar več, kot le spolne zadovoljitve ?
Da nisi vredna tega, da bi te nekdo cenil te spoštoval in imel rad ?
Ali pa ne verjameš, da je kaj takega sploh možno ?

In kaj je tu za aplaudirat ?
Mogoče to, da smo zaradi slabih izkušenj in prikritega sovraštva in nezadovoljstva, sposobni sebi in drugim dokazati, da ne rabimo nobenega drugega (razen za seks) in da smo sposobni živeti sami ?
Da so tisti, ki so kao srečno samski, presegli odvisnost od odnosov in že prešli na višji nivo in da je to prihodnost naše družbe, kjer bomo živeli mimo drug drugega ?
Da je to način, kako smo dokazali, da smo iskreni in da ne varamo, ker nimamo več koga prevarati ?

Ko bi le vedeli in se zavedali kaj nas žene k takšnim dejanjem in načinu življenja…Da le nadgrajujemo tisto, česar smo se včasih bali in kar nam je dajalo slabe občutke…
Res je, da vsak živi življenje na svoj način…Tako kot glasbo posluša vsak na svoj način..Nekateri le srednje tone, drugi pa širši spekter…Oboji pa poslušajo glasbo….Le da so nekateri prikrajšani za tiste nianse in zvoke, kjer je najbolj pomembna sama odprtost in sposobnost izraziti čim širši frekvenčni spekter zvokov ali občutkov…

Ženska ima lahko noge tudi skupaj in je še vedno luštno za oba. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close