Kako do fukfrendice?
Robi, ti trdiš, da se jaz počutim kot prostitutka in jaz ti pravim, da so te tvoje besede povsem mimo. To so tvoje, ne moje besede. Ti me hočeš prepričat, da se počutim kot prostituka.
Ogledalo rabiš. Ne projicirat svojih misli v druge.
Če si ti nezadovoljen v svoji zvezi, ne to projicirat na druge.
In, nekdo vezan, ki se vse tako zanima za samske teme, seks samskih, seksprijateljstov… malček dvomim, da je srečen v svoji zvezi.
Spider, ko si bil v resni vezi, si vse take teme preštudiral v nulo :)?
Mene je takrat zanimalo vse kaj drugega kot to :).
Seveda tisti, ki je šel narazen.
Še bolj samozavesten pa je tisti, ki je uspel razrešiti težave, ne pa od njih pobegnil, da lahko potem kot samski, živi v prepričanju, da je postal bolj samozavesten.
Ker samski več nima toliko problemov in živi z občutki, da je postal sposobnejši in samozavestnejši. Samo zato, ker je šel stran.
Seveda so tudi take, ki dajejo samo noge narazen…. Samo nekako ne zmorejo dolgo tega, dec jim čedalje bolj preseda, vse težje raztegujejo noge, vse bolj se počutijo izkoriščene…..Potem se pa najde nekdo, ki jim malo popiha na dušo, kak prijatelj in pustijo vse, hišo, avto…. Nobena streha jo ne obdrži več pri decu ki koristi samo njeno mednožje…. Vse hočejo nekaj več 😉
Tudi ti pišeš o tem kako ne bi kar z vsakim obupancem ampak mora bit prijatelj z nekimi lastnostmi…itd
Zakaj? Od kod ta želja po nekom, ki nas bo dojemal kot osebo ne samo kot objekt seksualnega poželenja?
Lahko odgovoriš na to od kod ta potreba po bližini?
Žalostno, da si se moral za zvestobo odločit. Jaz sem mislil, da je tvoja zvestoba enostavno rezultat tvojega super zakona.[/quote]Nimam super zakona 😉 , niti ne poznam nikogar, ki bi ga imel, zato rabim zavestno odločitev, da ne gre vse v maloro že ob prvi oviri v zakonu….
Ti bi pa super zakon?
In če ne bi bil super imaš itak razlog za odhod, tako ali tako nisi sam nič kriv, a ne?
Ja, to je mene od nekdaj fasciniralo.
Da kao srečno vezane moške tako zelo zanima seksualno življenje drugih…to je polom..boge njihove ženske…da tipe tako zanima tuj seks…haha[/quote]
Kako pa lahko preko foruma vidim, kako kdo od vas seksa ? 🙂
Ne gre se za seks, ampak za izmenjavo mnenj.
Ne, ne trdim tega. Le povzemam tvoje trditve od včeraj, kjer izjavo, da si moškemu le to, da se na tebi zadovolji, primerjala s prostitutko.
Zato sklepam, da se počutiš ali pa se ti pojavljajo misli na to, da si nekomu le kot neka prostitutka ali pa se bojiš, da bi komu bila…
Res ni varanja v takšnem odnosu, je pa več možnosti, da te nekdo le izkoristi, ker bo iskal le seksualno zadovoljitev.
Robi, torej ne priznavaš ločitve, torej hočeš povedat, da je treba težave razrešit in ostati skupaj? Ali kaj si hotel povedat?
On_, ne vem kaj hočeš povedat. Jaz mislim, da sem bila vedno dovlj jasna, da me obupanci ne zanimajo. Tudi me je zelo tuj tvoj način razmišljanja glede hiše, avta… mogoče zato, ker sem si to sama ustvarila in mi ni treba od tega bežat, ker je moje? Ker se nisem nikoli kar k nekomu prislinila?
Ajde?
Aaj, bodi še v javnosti tako pogumen in reči sovji partnerki, da ni res, da ti nje ne smeš varat, da gre le za tvojo odločitev. Me prav zanima njena reakcija.[/quote]
Želel sem povedat, da vsak ima možnost varat. Pomembno pri vsem tem je le, ali si tega nekdo želi. Nekdo, ki je v resni zvezi in se je odločil, da ne bo varal (pa si tega želi), bo prav tako nezadovoljen, kot nekdo, ki ni v resni zvezi, pa si tega na skrivaj prav tako želi, vendar ne najde poti do tja.
Seveda razumem, da obstajajo neresne zveze, kjer si nihče ne želi resne zveze. Če to oba osrečuje, ne vidim problema v tem. Vse je stvar osebnega počutja in medosebnega spoštovanja. Če to dvoje klapa, je to to. Vsak pa ve, kam spada, kje se nahaja in kam želi.
Odvisno od vsakega primera posebej.
Včasih je možno marsikaj razrešiti, če sta oba za to in če vsak nekaj naredi pri sebi..Če pa tega ni, pa je boljša ločitev.
Se pa mora vsak pri sebi vprašati, kaj lahko pri sebi naredi in zakaj se je znašel v težavah ali pa zakaj srečuje le takšne s katerimi ni zadovoljen.
Robi, vse si pomešal. Jaz nisem nikjer tega trdila. Zame je prostituka tista ženska, ki v zameno za seks, dobi neko drugo plačilo pa naj bo to denar ali pa streho nad glavo. Ja ene se tudi zato poročijo z bogatim moškim pa jih nihče ne zmerja s cipo, čeprav so točno to. Seks dajejo za materialne ugodnosti.
Ženska, ki seksa z nekom, ker si to ona in on želita pa ni prostituka. Gre zato, da gresta skupaj na izlet, na kolo, kamorkoli pa se malce pogovarjat pa tudi seksata, ker jima je prijetno.
Ne zanima me tvoja hiša, avto, ne zanima me s kom (ne)želiš seksat, nič me ne zanima od tebe razen tega, če zmoreš, znaš (želiš) odgovorit na navidez zelo preprosto vprašanje zakaj je v nas ta potreba po bližini?
Ali je to prišlo s tabo, mano na svet ali to obstaja že od nekdaj? In če je od nekdaj zakaj sploh obstaja?
Zakaj ti pišeš, da 1ona+1on=2, Spider pa tolmači ta račun nekoliko drugače 1ona+on1(a+b+c+n….)= x
Imaš prav…
Vseeno pa v tem zapisu ne vidim logike…Če povzamem…Če si oba želita, potem ona ni prostitutka…Ampak v zgornjem primeru ne moreš trditi, da si ženska ne želi samo zato, ker ima bogatega moškega. Saj bogati moški, ki ji nudi bogastvo, ne pogojuje ne-željo pri ženski.
Ženska si lahko želi seks zaradi različnih razlogov.
Prav tako ne vem, zakaj cipa ne bi mogla biti tista, ki nič ne dobi za seks.
Forum je zaprt za komentiranje.