Kako do fukfrendice?
Meni je pa butasto , ko eni na veliko natolcujejo in spreobračajo besede.
Meni je pa to butasto vprašanje, poleg tega smo si tudi glede celibata, libida in podobnih zadev različni. Upam, da svoje sicer čisto zadovoljujoče naveze s kolegom ne upravičuješ s tem, da si bila predolgo na suhem. Jaz bi bila užaljena na njegovem mestu.[/quote]
Hvala za izčrpen argument. Upam, da se nisi (zaradi mene) preveč intelektualno naprezala? :))
Lepe in atraktivne dobijo seksa kolikor hočeš, kdajkoli in s komer koli. Da je vsaka lepa ženska tudi “lahka”, dvomim. 😀 Oz. ta tvoj kriterij lepote je verjetno prikrojen po tvojih merilih – te, ki bi šle s tabo v posteljo, morajo biti lepe, če so šle s tabo posteljo. :)))
Ne sodi po sebi, če je danes v modi, da veliko punc izgubi nedolžnost že pri 13,14 – to ne pomeni, da ste vse enake, ampak da imajo/te “tupe” starše. DO 20 leta imajo po 5 in več partnerjev.
Več sort žensk obstaja. Ti razmišljaš precej “po moško”, se pravi bolj v ospredju je pri tebi racionalna in manj čustvena komponenta. Za zaljubljeno (čustveno) žensko je njej “princ vseh princev”, ki jo vsestransko (tudi spolno) zadovoljuje in osrečuje. :)))))[/quote]
Lahko si brez skrbi, da me ne obremenjuješ. Kontra vprašanje: koliko svojega potenciala si pa ti moral vložiti v ugotovitev, da je mož našo sogovornico pustil na rezervo, ker je slutil, kar ji ti podtikaš (ni pa seveda sploh res). Zato si bumbar. Ker kar nekaj na suho, pač glede na zakonitosti, ki veljajo v tvojem sprevrženem svetu.
Aha pa smo že tam, ČE BI BIL … torej samo nekaj teoretiziraš.
Saj veš kaj pravijo o zarečenem kruhu?
Glej, jaz vem, da se gredo eni seks z neznanci, spozna danes, danes že seksata. Meni osebno ta način ni bil nikoli blizu in sem skoraj prepričana, da mi tudi v prihodnje ne bo (amapak samo skoraj, ker saj veš, zarečenega kruha se največ poje). Ampak po teh ljudeh, ki to počno, nikoli ne pljuvam. Nikoli ne bi rekla, da je ona le noge narazen držala (tako kot si ti nekje gor označil seks), nikoli ne bi trdila, da se je on le praznil in tako naprej. Jaz verjamem, da sta to oba želela. In če jima tako paše, zakaj pa ne? Mene ne moti. Če gre za dve samski, odrasli osebi, ki sta oba za in poskrbita za zaščito… naj počneta kar jima je volja.
Po drugi strani pa sem ravno na MONu že kar nekajkrat brala, ko poročena ženska piše kako ne želi seksa, mož pa hoče in potem ona vseeno popusti in čeprav si ne želi seksa. IN ko ji napišejo, da se pusti posiljevat ji sploh ne kane, da je tudi v zakonu možno posilstvo. Da je posilstvo to, da ona ni za, on pa vseeno seksa z njo. Prevčkrat sem prebrala take zgodbe. In glede na to, da si zgoraj opisal seks kot držanje nog narazen… čuden pogled na seks. Moški, ki se gre z neko žensko tak seks, je ogaben.
Ne razumem, kako ne vidiš odgovora….
Vprašanje je bilo:
Če bi bil samski, bi iskal resno žensko za resno vezo ali pa raje bil 10 let na suhem.
Ne vem, kako ti to ni jasno iz napisanega ?[/quote]
Spet si zajadral. Ne, Robi, varanja je toliko zato, ker je enostavno velik del RESNO VEZANIH ljudi takih karakternih pizd, da varajo svoje partnerje.
F-frendice že po definiciji ni moč varati. Samski ne varamo. Kaj ti ni jasno, zakaj spet samske in tiste s seks prijatelji vlačiš v svinjarijo srečno vezanih????
Največji obopanci so pa moški, ki gredo v resno zvezo z neko podpovprečno žensko, da lahko seksajo, nato pa na cesti vsako lepšo požirajo z očmi.
Polna suta so te neke čustvene iskrenosti v odnosu…a kako mi boš potem razložil, zakaj toliko vezanih moških vara svoje partnerke…Ja, točno zato, ker so SERONJE in NE UPAJO ali NE ZNAJO živeti tako kot jaz…temveč se prilagodijo večini…nato..pa varajo…
Na podlagi tega kar se piše, sklepam, da tisti, ki iščejo ali imajo razne seksfrende, se z njimi srečujejo le občasno, ne morejo vedeti ali mu je frendica zvesta ali ne…..Sprašujem se, kako lahko nekdo, ki ima takšno prijateljico ve, da njegova prijateljica ni prijateljica še komu drugemu….Še pri ženi ne moreš vedeti 100%, če ti je zvesta, kaj šele pri takšnih prijateljih, ki jih vidiš le občasno in po potrebi.
Prav tako pišete, da vam je pomembno uživanje…Kar pomeni, da takšen človek ne bo razmišljal, če bo pograbil priložnost in se spraševal o zvestobi..Čemu le, če pa je itak samski…:)
In samski je zato, ker ne mara odgovornosti in omejitev in prilagajanj, ki jih zahteva resen odnos.
Pa, če bi res bila tako srečna in bi ti bilo luštno, potem ne bi iskala potrditev o tem, da bi drugi naredili isto, kot si sama.
Vseeno sama čutiš, da to ni to, kar bi si človek v resnici želel, ampak le nek kompromis.
Takšen površinski odnos ne more zadovoljiti tvoje globlje potrebe .
Robi, ne iščem potrditve.
In kot sem že parkrat poudarila, da se zelo čudim, da eni smatrate seks kot to, da da ženska noge narazen ali pa do, da se vanjo praznijo in tako naprej.
In glede na to, da si zgoraj opisal resno vezo ne le kot dajanje nog narazen, da mu mora tudi gospodinjiti… slaba reklama za resne veze. Žalostno, da nekdo na tak način opiše resno vezo.
Vsekakor pa si zapomni, da tudi ženska uživa v seksu. V letu 2012 bi pa moralo biti to že jasno.
Na podlagi tega kar se piše, sklepam, da tisti, ki iščejo ali imajo razne seksfrende, se z njimi srečujejo le občasno, ne morejo vedeti ali mu je frendica zvesta ali ne…..Sprašujem se, kako lahko nekdo, ki ima takšno prijateljico ve, da njegova prijateljica ni prijateljica še komu drugemu….Še pri ženi ne moreš vedeti 100%, če ti je zvesta, kaj šele pri takšnih prijateljih, ki jih vidiš le občasno in po potrebi.
Prav tako pišete, da vam je pomembno uživanje…Kar pomeni, da takšen človek ne bo razmišljal, če bo pograbil priložnost in se spraševal o zvestobi..Čemu le, če pa je itak samski…:)
In samski je zato, ker ne mara odgovornosti in omejitev in prilagajanj, ki jih zahteva resen odnos.
Pa, če bi res bila tako srečna in bi ti bilo luštno, potem ne bi iskala potrditev o tem, da bi drugi naredili isto, kot si sama.
Vseeno sama čutiš, da to ni to, kar bi si človek v resnici želel, ampak le nek kompromis.
Takšen površinski odnos ne more zadovoljiti tvoje globlje potrebe .[/quote]
Dobro si naredil to psihoanalizo, Spider. Po moji presoji si ti “pravi moški”, Matjažko pa je zelo duhovit, srčkan, ampak bolj bi cvetel v družbi manj samozavestne, podredljive ženske, ker bi ga možače z dominanco in prezenco prestrašile. Za njega bi bila nežna Bibitka, tudi Antilopa, medtem ko ga Katenka že preveč šinfa in sploh ni prava za tipa kot je Matjažko. Medtem ko bi ti Spider uspeval zraven samozavestne močne ženske kot cvetoči tulipan. 🙂
Spider…To pa je diplomatski odgovor. 🙂
Samski počnete isto oziroma še bolj pogosto, kot tisti v vezi, le da se to ne imenuje varanje.
Na nek način imaš prav…Ti lahko brez slabe vesti menjavaš partnerke, vezan moški pa jih ne sme, ker je to varanje….V ozadju pa se gre za isto dejanje. Menjavanje partnerk..:)
So pač seronje, če tako praviš….Vendar jaz nisem njihov advokat, da jih bom zagovarjal ali razlagal razloge.
In tvoja poanta je?
Nisem jaz silil vezanih varalic, da nekomu prisežejo zvestobo. Jaz nisem nobeni obljubil zvestobe, zato imam moralno pravico, menjavat, kolikor hočem. Poročeni in vezani pa pač te pravice nimate.In tega nisem kriv jaz, temveč vaše obljube vašim partnerjem.
Pa ti si res..Od seks prijateljice se ne pričakuje, da je zvesta! Spet samskim ljudem ali ljudem s seks prijatelji obešaš svoje skrbi gelde nezvestobe.
Žal, Robi, glede nezvestobe se kar lepo zmeni s somišljeniki v resnih zvezah, to je vaša mantra.[/quote]
Spider malo se umiri..:)
Odgovarjal sem “luštno je”. Zdaj pa ti posplošuješ.. “Luštno je”, pa očita meni, da posplošujem.
Ona pravi, da ji sexprijatelj pomeni prijatelj v pravem pomenu besede in da je le njen prijatelj, ti pa na to gledaš drugače.
Čeprav jaz isto trdim, kot ti. Da ne moreš vedeti in pričakovati, da ti bo nek sexprijatelj zvest.
Spet si zajadral. Ne, Robi, varanja je toliko zato, ker je enostavno velik del RESNO VEZANIH ljudi takih karakternih pizd, da varajo svoje partnerje.
F-frendice že po definiciji ni moč varati. Samski ne varamo. Kaj ti ni jasno, zakaj spet samske in tiste s seks prijatelji vlačiš v svinjarijo srečno vezanih????
Največji obopanci so pa moški, ki gredo v resno zvezo z neko podpovprečno žensko, da lahko seksajo, nato pa na cesti vsako lepšo požirajo z očmi.
Polna suta so te neke čustvene iskrenosti v odnosu…a kako mi boš potem razložil, zakaj toliko vezanih moških vara svoje partnerke…Ja, točno zato, ker so SERONJE in NE UPAJO ali NE ZNAJO živeti tako kot jaz…temveč se prilagodijo večini…nato..pa varajo…[/quote]
Bi rekla, da je veliko več iskrenosti med dvema seksfrendoma kot v polovici slovenskih zakonov.
Pa tudi s temle obupom, strahovi in neodgovornostjo samskih streljaš mimo, Robi. Veliko zakonov namreč obstaja prav iz obupa, strahov in nepripravljenostjo sprejeti odgovornost ali za svoja dejanja ali za svojo prihodnost.
Ne vem, ali imaš dejansko res tako slabo mnenje o samskih ljudeh ali si jim preprosto fovž.
In tvoja poanta je?
Nisem jaz silil vezanih varalic, da nekomu prisežejo zvestobo. Jaz nisem nobeni obljubil zvestobe, zato imam moralno pravico, menjavat, kolikor hočem. Poročeni in vezani pa pač te pravice nimate.In tega nisem kriv jaz, temveč vaše obljube vašim partnerjem.[/quote]
Jaz prav tako nisem nobeni nič obljubil. 🙂
Je pa varanje v nasprotju z mojimi moralnimi načeli…
Spider…To pa je diplomatski odgovor. 🙂
Samski počnete isto oziroma še bolj pogosto, kot tisti v vezi, le da se to ne imenuje varanje.
Na nek način imaš prav…Ti lahko brez slabe vesti menjavaš partnerke, vezan moški pa jih ne sme, ker je to varanje….V ozadju pa se gre za isto dejanje. Menjavanje partnerk..:)
So pač seronje, če tako praviš….Vendar jaz nisem njihov advokat, da jih bom zagovarjal ali razlagal razloge.[/quote]
Robi, kako se tole tvoje razmišljanje o (ne)varanju ujema s temle, kar si napisal:
Ti si vezan, samo očitno, glede na tele zadnje besede, ti odgovornost, omejitve in prilagajanje malček narobe hodijo?
Robi, daj mi povej zakaj bi seksprijatelj lagal? Seksprijatelj ni nič objlubil, nobenih obljub dajal, nič ni zavezan. In kot je rekla ferbčna, je dosti več poštenosti v takih vezah kot v marsikaterem zakonu.
Marsikater zakon si eni predstavljajo kot lastninjenje partnerja in se zgodi, da on laže že recimo glede tega, da je bil s kolegico na kavi in raje reče, da je bil s kolegom. A ni to tudi varanje?
Seksfrendi pa so taka vez, ki ne omejuje, torej lahko pošteno poveš kako in kaj. Tudi lahko pošteno poveš, da ti je všeč nekdo drugi in da si zdaj želiš končati tako seksvezo.
Sigurno je to res.[/quote]
Po eni strani se strinjam. A hkrati pa same komunikacije in samih možnosti za neiskrenost veliko manj, kot pri tistih, ki so v vezi.
Že samo izhodišče je takšno, da se manj pričakuje od takšnega odnosa.
Podoben primer je to, če se dva ločita, ker se ne zastopita ali kregata..Kot bivša dva, ki se le občasno vidita, pa lahko super funkcionirata. 🙂
V (skoraj) vsakem (župnikovem 😉 pisanju lahko izluščiš odgovor, pa ti nekako ne gre.
Nihče, ki se zaveda svojih čustev in jih vsaj približno razume ne bo toliko let samski in brez seksa iz preprostega razloga, ker bo sposoben najt osebo, ki si bo želela bit z njim in se z njim tudi ljubit ne samo seksat…..
Ferbčna vseskozi trdim, da nihče od nas ni nič drugačen in tudi taki ne ki zagovarjajo seks s prijateljem. Spider bi z večimi, ker itak ne vara :/, Luštno je bi pa samo z enim prijateljem….
Noče pa odgovorit v čem se razlikuje ta njena prijateljska zveza od običajne zveze, ker po moje razlike ni, če izhajam iz tega kar je ona napisala o tem.
Po moje ima sedaj vezo v kateri je z eno nogo vedno v begu, da lahko odskoči, da se zavaruje, ne ponovi strahu,razočaranja, zavrženost…., ki jo se doživela ob ločitvi. Zato sem jo tudi vprašal po razlogih zakaj se je ločila ali so bili materialne ali čustvene narave. No, ona je to razumela kot da se zanimam zanjo in za bivšega…. 🙁
Drigače so pa alineje od Goldfish resnični pravi razlogi, ki jih pa taki žal ne priznavajo, se jih ne zavedajo zato seks prijatelji…. Le da ti seks prijatelji niso končna postaja, ko se bo tudi na tem naslovu nabralo dovolj razočaranj bodo mogoče sprevideli, da so vozili v slepo ulico.
Nekaterim je eno življenje premalo bodo rabili še kakšnega, da to spoznajo….
Forum je zaprt za komentiranje.