Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako delite stroške – svež par – razlike v plači

Kako delite stroške – svež par – razlike v plači

tukaj je kavelj … ker bi moral pametno razmišljati po tvoje!! .. tebi pa ni treba razumeti / doumeti … zakaj on tako “razmišlja” po svoje (kaj pa, če je ves bull_shitt že dal “skozi” in pač ve, kaj mu ne paše??)
sine — res si zaman umrl na križu … kakšna zagovedena egoističnost je ostala v ljudeh kljub tvoji žrtvi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

tukaj je kavelj … ker bi moral pametno razmišljati po tvoje!! .. tebi pa ni treba razumeti / doumeti … zakaj on tako “razmišlja” po svoje (kaj pa, če je ves bull_shitt že dal “skozi” in pač ve, kaj mu ne paše??)
sine — res si zaman umrl na križu … kakšna zagovedena egoističnost je ostala v ljudeh kljub tvoji žrtvi[/quote]

Saj ni rečeno, da ne bi razumela. Samo pač nisva na isti valovni višini. Razumi ali pač ne.. Jaz s takim ne bi vztrajala z vezo. Pa ne razumi napak, imam enga zelo dobrega kolega, ki ima pod palcem precej. SE super razumeva kot kolega. Njegov stil življenja pa se od mojega precej razlikuje.
Napačno sem se izrazla – “pametno” v smislu na isti valovni kot jaz. Če človek vidi, da nekdo pač ne more iti z dohodki z njim v korak, ga pač ne sili. Sploh če vidi, da ga s ponujanjem plačila spravlja v zadrego. Če to razume potem za moje pojme razmišlja “pametno” in se ta razlika v denarju ne bi tako videla.

Pripeljejo se z novim cayennom in nekako težko skrit potem …

Drugače pa … bogata oseba s kančkom ČI in humorja bo znala svoje povabilo na drago varianto predstavit tako, da druga oseba zaradi tega ne bo imela slabega občutka.
To, da se mu poceni zdi tudi ceneno, zame ni neki baš obetaven znak. Žal.

Bravo NeMči, to si pa zelo pametno in pošteno povedal :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pa smo prišli do točke, kako mali ego ne razume velikega, kako zavrti v razmišljanju in samoomejevanju ne vidijo več … do bejb, ki so “kešpičke” in do “žigolov”.

Kaj pa iskanje “tistega” pri drugi osebi — kot “ČLOVEKU” ???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kakšni problemi res :)) Preveč keša pa res nebi smel bit problem porabit/vložit.

le zakaj se je Melanija poročila z Donaldom???

aja po rumenem (in omejenem) razmišljanju zaradi denarja ☺☺☺

Naj on plač tisto, na kar te povabi ne utrujej mu, da imaš slabo vest, ti ga povabi v okviru svojih zmožnosti, s časom bo to zanemarljiva ovira, če se bosta dober kresala. Lepo je čitat, da nisi sponzurašica.

Melanija je bila zelo zadržana punca. Poročila se je pa zato z njim, ker se je dala dolgo nagovarjati in je bila ravno zaradi tega tako zanimiva. Ko se je je kao odpovedal zaradi kandidature, ni cepetala in prosila.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Melanija je bila zelo zadržana punca. Poročila se je pa zato z njim, ker se je dala dolgo nagovarjati in je bila ravno zaradi tega tako zanimiva. Ko se je je kao odpovedal zaradi kandidature, ni cepetala in prosila.[/quote]

Se mi je zdelo, da je bila tu močna in strastna ljubezen… 🙂

Melanija je bila zelo zadržana punca. Poročila se je pa zato z njim, ker se je dala dolgo nagovarjati in je bila ravno zaradi tega tako zanimiva. Ko se je je kao odpovedal zaradi kandidature, ni cepetala in prosila.[/quote]

Se mi je zdelo, da je bila tu močna in strastna ljubezen… :)[/quote]

Je kdo govoril o ljubezni? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne, ni bilo govora o ljubezni, samo zapisal sem kaj se mi je zazdelo iz tvojih navedb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close