kako dandanes spoznati sorodno dušo
Malo opazujem in hvala bogu da imam partnerico, ker danes kje bi jo našel
na internetu…netlogu…twoo ali podobna socialna omrežja
Tudi sam sem se prijavil iz čiste radovednosti na eno izmed omrežjih…imaš občutek da je pol Slo gor
Sem bil kar presenečen, da kar dobiš ponudbo za sex od ženske po parih izmenjanih sporočilih
me pa jezi, ko nekdo pravi da je kar tako gor in nič ne išče…lažejo….vsak nekaj išče
Ne vem, zakaj bi moral vsak nekaj iskati? Lahko ti je le v zabavo.
Hecno mi je to, da pišeš kot bi životaril v kletki, zaprt pred zunanjimi vplivi. Danes si slučajno dobil v roke PC in si pokukal v virtualni svet ter zgrožen ugotovil, kako ti je lepo v topli kletki, kako imaš vse, česar si človek želi, po čemer hrepeni. Ja super, a ne. Vsaj nekaj spodbudnega zate:). Drugi smo zunaj in optimistično zremo v nebo:)).
Vsak se prijavi z nekim namenom. Ti si se prijavil, da bi firbcal oseba na drugi strani je pa lahko šla s čisto drugim namenom. Lahko sta oba brez kakih namenov pa se zgodi, da se stvari vmes med pogovori spremenijo (da bi šel dlje), odvisno kaka komunikacija in vez se ustvarita med sogovornikoma. Nekateri se ulovijo spet drugim nekako zadeva ne steče. Če je pa komunikacija tako prijetna, da oba uživata v njej, ja potem pa se pa lahko razvije še kaj več. Je tu kaj narobe?
Daj ne delaj se finega. Nihče se ne prijavlja iz radovednosti na taka omrežja. Mogoče sploh nisi vezan, ampak to samo trdiš, ker si nekje prebral, da so vezani bolj zanimivi in tako lažje igraš nezainteresiranost. Iz tvojega naslova je razvidno, kaj te res zanima. Srečno vezanih ne zanima, kje spoznati sorodno dušo, saj sorodno dušo že imajo. Skratka, da ne ovinkarimo, tebe zanima, kje najti žensko za seks. Na teh portalih, sklepam, nimaš uspeha, če bi ga imel, ne bi tukaj nič spraševal. Jah, bo treba v reali malo poguma pokazati.
Dajte nakladači, ki trdite, da preko neta nekaj ful pecate, opisat malo, kako se to dogaja, nam skeptikom. Klikate dekline kar počez, jim pišete in one so čist navdušene nad vašimi potenciali, ki jih nazorno razkazujete tudi tukaj? Klikate samo grde, ker so bolj obupane? S čim neki jih navdušite, s svojo sliko? Pisanja niste vešči, to je evidentno, razgledani niti ne preveč. 100-tim napišete, če bi šle na kavo in ena reče ja in tista je vaša boljša polovica? Koga farbate, če pa je vsakomur jasno, da ima vsaka deklina, ki vredu zgleda, na teh portalih ogromno ponudbe? In neki teoretiki, stari čez 40, poročeni, ločeni, naj bi štrleli ven? Dajte datje, potem itak končate v tistih zgodbah žensk, kjer opisujejo svoje grozljivke s tipi iz ona-on.
Forum je zaprt za komentiranje.