Kako dalje
Pozdravljeni,
Prosila bi za mnenje. Sem mami 9 let starega sina in sem 4leta v vezi z moškim,ki ima tudi 2 otroka iz prejšnje veze. Problem v najinem partnerstvu nastaja ,ker se nikakor ne morem odločiti za skupno življenje z njim,saj se je v teh štirih letih dogajalo marsikaj..Od žalitev njegovih otrok do mene, družine,nesoglasja glede intime(želi 3krat na dan vsak dan)pa do flirtanje z ženskami in pisanje z njimi..In tu se mi.porajq vprašanje sprejeti vse to in tvegati selitev ali zaživeti na novo in obrniti svoj list.
Naj povem ,da sem tud sama na nek način bila eksplozivna vendar samo zaradi vklopljena obrambnega mehanizma.
Lp Mina
Mina763, 17.01.2022 ob 17:59
Pozdravljeni,
Prosila bi za mnenje. Sem mami 9 let starega sina in sem 4leta v vezi z moškim,ki ima tudi 2 otroka iz prejšnje veze. Problem v najinem partnerstvu nastaja ,ker se nikakor ne morem odločiti za skupno življenje z njim,saj se je v teh štirih letih dogajalo marsikaj..Od žalitev njegovih otrok do mene, družine,nesoglasja glede intime(želi 3krat na dan vsak dan)pa do flirtanje z ženskami in pisanje z njimi..In tu se mi.porajq vprašanje sprejeti vse to in tvegati selitev ali zaživeti na novo in obrniti svoj list.
Naj povem ,da sem tud sama na nek način bila eksplozivna vendar samo zaradi vklopljena obrambnega mehanizma.
Lp Mina
Ma sam proč od takega.
Zakaj vztrajaš s takim in mu ugajaš v tistem, kar ti ne ustreza, se posiljuješ z nečim, da mu ustrežeš?
Je to morda zaradi “dolžine njegovega penisa”, morda finančnega statusa, ali zato ker so ti sorodniki rekli, da ste skup, ko ste izza domačih zidov ena “lepa nova familija” za videt? Če ti nisi zadovoljna, če ti trpiš že 4 leta v tej novi zvezi, imaš odgovor na dlani. Sploh če te njegovi otroci ne sprejmejo, toliko samospoštovanja pa moraš imeti in da bi jim tudi on meje postavil, kako so se dolžni do tebe obnašati( ja, najstniki znajo biti tudi zelo grdo kruti, do novih partnerjev svojega starša ločenca).
Ali boš podrejena in še s strani njegovih otrok žaljena mučenica očitno tudi v novi zvezi, ali pa boš prekinila. Odločitev je tvoja.
Bodi pametna in prekini vse stike z njim! Tako bi svetovala hčerki. Moški je verjetno odvisen od sexa, žensk … Po moje lahko v svoj koledar z velikimi črkami napišeš DAN SAMOSTOJNOSTI, ko se boš odločila, kar je najboljše zate in to je, da z njim čimprej prekineš vse stike. Ker žal bo tako, da če ne boš prekinila, bo za tabo še ena grenka, težka izkušnja (jo tvoj otrok res potrebuje?!).
BFF, 21.01.2022 ob 10:31
ŽENSKA NITI POD TOČKO RAZNO. OSTANI SAMA ZAVOLJO TVOJEGA OTROKA. TO NI PARTNER ZATE. VERJEMI, SEM DALA TOLE ČEZ!!!
OSTALA SAMA S SINOM, KATEREMU DAJEM PRIMERNO VZGOJO, SREČNA SEM.
Statistika pravi, da je največ zlorab otrok ravno s strani novih partnerjev/partnerk.
Forum je zaprt za komentiranje.