Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako da ne spite?

Kako da ne spite?

Jaz sem komaj domov prišel, sem še lačen…:))

V bolnici sm

Nočna mora me je zbudila ob 4h. Zelo redko sanjam, še bolj redko sanjam kaj slabega. Tokrat pa me je preveč vznemirilo, da bi kar zaspala nazaj.

Evo še eden, ki sem gor že od tretje ure, ne morem več spat. Tako je pri meni v zimskih hladnih mesecih, saj ni ponoči zračenja, vsa okna dol zaprta, razen kaj čez dan nekaj minut odprem in prezračim. Tudi pomanjkanje kisika povrzroča za nemoten spanec, saj se vstanem in odprem za par minut okno, ampak to ni to, kot v toploh mesecih, ko imaš vse odprto in dobro prezračen bivalni prostor.

Lepo soboto vsem… ?

Odgovor na objavo uporabnika
Zehzeh, 02.12.2023 ob 05:35

Evo še eden, ki sem gor že od tretje ure, ne morem več spat. Tako je pri meni v zimskih hladnih mesecih, saj ni ponoči zračenja, vsa okna dol zaprta, razen kaj čez dan nekaj minut odprem in prezračim. Tudi pomanjkanje kisika povrzroča za nemoten spanec, saj se vstanem in odprem za par minut okno, ampak to ni to, kot v toploh mesecih, ko imaš vse odprto in dobro prezračen bivalni prostor.

Lepo soboto vsem… ?

Ko se navadiš spat pri odprtem oknu celo leto, pri zaprtem več ne moreš, ne glede na temperature ?

Odgovor na objavo uporabnika
Queen nepr., 02.12.2023 ob 05:24

Nočna mora me je zbudila ob 4h. Zelo redko sanjam, še bolj redko sanjam kaj slabega. Tokrat pa me je preveč vznemirilo, da bi kar zaspala nazaj.

Viš, to je pa posledica tega ker si žleht.?☝️

Una zgoraj v bolnici pa. Saj ja talajo tablete za spat ko bombončke. Sem bil pred leti samo eno noč v bolnici, ko so mi slikali žile. Je sestra vse spraševala, ce rabimo tableto za spat. Sam sem najprej  zavrnil, čez eno uro sem se pa premislil. Potem sem pa zaspal kot klada.☝️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close