Kako copatarski prilizovalci in marsikatera ženska razume varanje!
Takole:
Sem sem, samo niso komentarji tam bistvu, ampak to kar piše na liki, tako menijo taki kot so On_ Marko itd. in ženske, zdaj se bodo seveda sprenevedali 😛
Takole:
http://9gag.com/gag/aypyYeb%5B/quote%5D
A zdej veš zakaj se ti baba drugje dol daje??
Sem sem, samo niso komentarji tam bistvu, ampak to kar piše na liki, tako menijo taki kot so On_ Marko itd. in ženske, zdaj se bodo seveda sprenevedali :P[/quote]
Pa jaz najbolj od vseh tukaj zagovarjam, da sta za dober/slab odnos odgovorna oba. Tebe očitno nekaj drugega matra. 😉
TOČNO TO!
absolutno NE zagovarjam, da sta v vseh primerih za gnil odnos kriva oba… moj (že davno) bivši je že od začetka od 1. meseca varal. in to počne v vseh zvezah še vedno, zdaj ima z drugo 2 otroka in se veselo naprej okoli goni, njegova pa po kolenih za njim……… pa bi lahko našel idealno žensko. če je partner kreten, je pač kreten, ne moreš pomagat. pomagaš lahk edino sebi in si najdeš normalnega.
in v takih zvezah vztrajajo samo šibki ljudje brez samozavesti.
TOČNO TO!
absolutno NE zagovarjam, da sta v vseh primerih za gnil odnos kriva oba… moj (že davno) bivši je že od začetka od 1. meseca varal. in to počne v vseh zvezah še vedno, zdaj ima z drugo 2 otroka in se veselo naprej okoli goni, njegova pa po kolenih za njim……… pa bi lahko našel idealno žensko. če je partner kreten, je pač kreten, ne moreš pomagat. pomagaš lahk edino sebi in si najdeš normalnega.
in v takih zvezah vztrajajo samo šibki ljudje brez samozavesti.[/quote]
Za slab odnos sta definitivno odgovorna OBA. Če vzamem tvoj primer. Ti si zadevo prekinila, ker si prevzela svoj del odgovornosti in si storila, kar pač si. Če je ne bi, bi vztrajala v slabem odnosu (misleš, da se bo samo od sebe kaj spremenilo na bolje), kar pomeni, da bi bila soodgovorna za slab odnos. Ker spremenilo se tako skoraj zagotovo ne bi nič na bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.