Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako copatarski prilizovalci in marsikatera ženska razume varanje!

Kako copatarski prilizovalci in marsikatera ženska razume varanje!

Takole:

http://9gag.com/gag/aypyYeb

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lej, lej… mon in ingliš…. komentarje si pogledal?:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sem sem, samo niso komentarji tam bistvu, ampak to kar piše na liki, tako menijo taki kot so On_ Marko itd. in ženske, zdaj se bodo seveda sprenevedali 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V bistvu še nisem slišal za problem, za katerega ne bi bili krivi dedci,… se pravi nič novega.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A je ta oseba na fotki ženska ali moški?

Haha, take pač so hipijevke 😛

Haha, take pač so hipijevke :P[/quote]

Sicer mi na hitro deluje kot ženska, ampak nisem povsem prepričana.

kaj pa spada v termin “varanje” ???

Takole:

http://9gag.com/gag/aypyYeb%5B/quote%5D
A zdej veš zakaj se ti baba drugje dol daje??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sem sem, samo niso komentarji tam bistvu, ampak to kar piše na liki, tako menijo taki kot so On_ Marko itd. in ženske, zdaj se bodo seveda sprenevedali :P[/quote]
Pa jaz najbolj od vseh tukaj zagovarjam, da sta za dober/slab odnos odgovorna oba. Tebe očitno nekaj drugega matra. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja kaj pa ostane nekomu, ki ugotovi, da ga lastna baba več ne spoštuje. Kaj neki, na netu teži forumašicam na iste štose, kot je na netu zapecal sedanjo, se prodaja kot resnega, odgovornega..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kaj ostane nekomu, ki ga lastna baba več ne spoštuje? hmmm…. recimo, pusti jo, pa si drugo najde? vsak dokaj normaln človk bi to naredu, razn če uživa v tem, da ga nekdo tepta… tko da tist, k more varat, je idiot, k nima jajc, da odjebe trenutnega partnerja…

TOČNO TO!
absolutno NE zagovarjam, da sta v vseh primerih za gnil odnos kriva oba… moj (že davno) bivši je že od začetka od 1. meseca varal. in to počne v vseh zvezah še vedno, zdaj ima z drugo 2 otroka in se veselo naprej okoli goni, njegova pa po kolenih za njim……… pa bi lahko našel idealno žensko. če je partner kreten, je pač kreten, ne moreš pomagat. pomagaš lahk edino sebi in si najdeš normalnega.

in v takih zvezah vztrajajo samo šibki ljudje brez samozavesti.

TOČNO TO!
absolutno NE zagovarjam, da sta v vseh primerih za gnil odnos kriva oba… moj (že davno) bivši je že od začetka od 1. meseca varal. in to počne v vseh zvezah še vedno, zdaj ima z drugo 2 otroka in se veselo naprej okoli goni, njegova pa po kolenih za njim……… pa bi lahko našel idealno žensko. če je partner kreten, je pač kreten, ne moreš pomagat. pomagaš lahk edino sebi in si najdeš normalnega.

in v takih zvezah vztrajajo samo šibki ljudje brez samozavesti.[/quote]
Za slab odnos sta definitivno odgovorna OBA. Če vzamem tvoj primer. Ti si zadevo prekinila, ker si prevzela svoj del odgovornosti in si storila, kar pač si. Če je ne bi, bi vztrajala v slabem odnosu (misleš, da se bo samo od sebe kaj spremenilo na bolje), kar pomeni, da bi bila soodgovorna za slab odnos. Ker spremenilo se tako skoraj zagotovo ne bi nič na bolje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close