Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako čistite inox aparate?

Kako čistite inox aparate?

Poskusila sem že z vsem možnim moja napa, pečica, hladilnik pa je še vedno flekasti.

Kupila sem tudi krpice Dr.Beckam in so totalno zanič, saj je vse še bolj flekasto.

Imate kakšne nasvet zame? Hvala!!!!!

Jih ne, ker jih zaradi problemov s čiščenjem sploh nisva kupila 😉 Je treba prej razmislit, ne samo lepoto gledat.

Imam inox štedilnik. Nikoli več, Se vidi gor vsaka najmanjša lisa. Dokler ne kupim novega pa ga posujem s sodo bikarbodo in pošpricam s kisom. Malo podrsam in splaknem. Se lepo sveti kot nov.

V Bauhausu sem kupila čistilo posebej za inox, tako da namažeš, malo pustiš in pobrišeš s suho krpo. Je kot neko olje, inox pa je po tistem skoraj neobčutljiv. S tem potem namažem po potrebi (mogoče, da na kakšne pol leta). Meni je super.

Glej, samo zato, da mi je komot, pa se jaz ne bom odrekla aparatom ki so na izgled in funkcionalnost top! Čistilo bom pa tudi našla, to je še najmanjši problem.

Bom pogledala v Bauhausu – hvala za info!

Parni čistilec lepo odstrani madeže od olja in fleke. Po čiščenju je inox mat, zato jaz inox prebrišem z čistilom, ki da lesk.

Alkoholni kis – odlično odstranjuje madeže & lise. Mal smrdi, a ni panike. Lahko si tudi narediš mešanico vode in kisa ter do daš v kakšno šprico, pošpricaš, obrišeš, odlično, ne morem prehvalit.

Probala sem vse mogoče in končno našla dobro čistilo. Je od Elektroluksa čistilo za inox, kupljeno v Merkurju.

Živi in pusti živeti

Poskusi Nanotreat ali Profitreat namensko čistilo za inox. Res je super,. namažeš, zbrišeš z mokro krpo, pa spoliraš. meni je super

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close