Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi si razlagale taščino izjavo

kako bi si razlagale taščino izjavo

…. dolga zgodba, malo da pojasnim siuacijo….pač možev brat je šel z ženo narazen, ker si je ona našla dugega, ker vsi delajo v isti veliki ustanovi se hoče svak na vsak način preselit na drugi konec slovenije , tu pa ostane njun sin, ki je še majhen in v bistvu rabi še oba starša, naj povem , da ga nova mamina veza zelo izčrpava in dogajajo se prav čudne stvari, za katere tak otrok še ne bi smel vedeti….. in ko je pri očetu (svaku) se malo naspi in spočije

pri selitvi v drugi kraj ga mama (moja tašča) zelo podpira, češ da bo manj trpel, moj mož pa se s tem ne strinja, saj meni , da bo potem za otroka še slabše….in potem izjava moje tašče po debati o vsem tem, reče mojemu možu;

BOŠ VIDEL KAKO BO TEBI , KO SE BO TO TEBI ZGODILO!

jaz sem kar onemela kot , da bi me nekdo z lopato po glavi

kaj bi si ve mislile ob taki izjavi vaše tašče

lp

Hm, nič drugega kot, da je verjetno nepremišljeno bleknila ali pa je preprosto ” smotana”. Ne sekiraj se, kaj vse rečejo pa največkrat še vejo ne, kaj so rekli.

Lp,P

Ja, ne boš verjela, ampak isto je rekla tašča meni (precej podobna situacija).
Onemela sem in še danes ne najdem razlage. Je pa strašno egoistična oseba.
Da bi želela kaj slabega meni bi še razumela, ampak za svojega vnuka…

S.

Rekla in ostala živa.

lp

Po mojem je tašča prizadeta, zaradi sinove nesreče in potem je brez pomisleka bleknila ta stavek. Ni da bi se človek razburjal, zaradi tega.

Lapsus. Normalno za starejše ljudi.

Res verjetno le nepremišljena izjava. Jezik hitrejši od misli.

redko ji kaj nepremišljeno zleti, je tudi strašno egoistična, tako kot tašča od S. , čeprav se pred vsemi kaže kot zelo dobra

da dobi kar hoče jo prav malo briga če bo s tem prizadela druge

lp

A ni zanimivo, da so vedno tašče tiste z hitrimi, ostrimi… jeziki – kaj pa tasti? Tudi moj prvi zakon je šel narazen zaradi tašče, živimo 10 min. narazen… pa je isto, kot če bi živeli na drugi celini – le hčeraprihaja k meni, kadar utegne – seveda tako da “babi” tega ne ve, sicer bi bil HALO !
Je pa tašča že 3x vdova…

lp

Hja, tudi moja tašča je skoraj uničila moj (najin) zakon 🙁 Na gromozansko srečo je mož ujel čisto zadnji vlak in naredil ogromno na sebi ter se dobresedno odvezal od mame. Druga sreča je, da živimo 90 km narazen in imamo stike 1 – 2x letno :)))))))))))))))))))))))))))

Sicer se pa zavedam, da za taščo nobena ne bi bila dovolj dobra, zato njene zlobe ne jemljem osebno.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Draga Lena,
tvojemu možu,ki se vtika v svakov zakon,je samo hotela ponazoriti,kako je v njegovi koži.Nič slabega ni mislila s tem,razen tega,da vaju je motilo to,kar ni vajino.Glede na to,da te taka izjava prizadane,bi rajši sama pomislila o trdnosti svojega zakona.Človek se mora v prvi vrsti pogovarjat o stvareh,ki se tičejo njega samega.
Pa brez zamere,
Alenka

3x vdova??? a ni to mal čudno? da jih ni zastrupila?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close