Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako bi presenetili vaše najdražje….

Kako bi presenetili vaše najdražje….

…… na Valentinovo. No da vidimo koliko predlogov bo prišlo na dan.Tekmujmo kdo bo boljši! ( za hec!)
Lep pozdrav !

Mam velik idej, pa jih žal nimam kje uresničit. Ne smem pa napisat, ker bom mogoče katero vseen kdaj uporabila, pa lahk kdo vidi 🙂

Zakaj pa si potem tako egoistična in te ideje zadržuješ za sebe. Pol pa bi bla raje tiho, kot pa da nas z…

Jaz ga bom letos z majhno čokoladno malenkostjo,ker mi ta praznik ne pomeni prav veliko ker je lahko vsak dan..No pa dovolj..vprašala si nas za predloge..Pa naj ti povem kaj sem mu pripravila par let nazaj.
Oblekla sem se v rdeče spodnje perilo,se ovila v široko,belo pentljo z rdečimi srčki in ga z večerjo ob svečah pričakala ko je prišel iz službe.

O Nikak kako lepooo:))….jaz pa za mojega že vem kako me bo presenetil,peljal me bo v Bennetke,ampak ne vem kako naj ga jaz presenetim:(((….

Monca, kaj pa če moja simpatija to bere pa bo pol vedela, pa ne bo presenečena 😉 Sicer gre pa za tako stvar, ki lahk preseneti sam posameznika, ni pa za nekoga drugega primerna.

Ne nisem misla, da ve nebi smele 🙂 Da točno določena oseba ne sme vedet 🙂

A to je pa potem drugo, nisem vedela da mogoče tudi tvoj dragi bere ta forum, se oproščam.

bolano, bolane ste vi, zakaj je pa 14.februar kaj posebnega – rajš ga čohe čohaste presenetite danes, pa jutri, pa pojutrišnjem…….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close