Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kajenje je zdravo

Kajenje je zdravo

Kaj takega! To sploh ni res! Kajenje škoduje zdravju! Da kajenje pomirja, preprečuje depresijo in nespečnost? Prvič slišim!

Ja, droga pač. Tudi heroin pomirja. Vsaj tistega, ki je v abstinenčni krizi.

Seveda kajenje pomirja, preprecuje depresijo in nespecnost … tistim ki so odvisni od cigaret.
Jaz sem kadila 10 let (gimnazijo in fax), nehat res ni blo lahko sam zdej pa nisem prizgala cigareta ze 4 leta. In za pomirjanje, depresijo in nespecnost obstajajo druge, neskodljive stvari.
Kar se pa tice zdravja aktivnih IN pasivnih kadilcev tice, so pa skodljivi ucinki ze tako dokazani, da res ne razumem tistih ki se dvomijo.
Seveda je pa dejstvo da obstajajo izjeme. Vedno se bo nasel otrocek ki ni nikoli kadil pa bo umrl zaradi raka na pljucih, prav tako bojo obstajali ljudje kot moj stric, ki kadijo 50, 60+ let pa jim bodo zdravniki rekli da tako cistih pluc marsikateri ne kadilec nima.

Pa LP

Itak. Cigarete bi mogli podražit x10. Pol se nebi našel več noben, ki bi ti tist smrad širil okol. Tist ko zdravi nervoze s tem je sam za v psihiatrično bolnišnico… Si kr predstavljam celega tresočega… Treba je pa vzroke odpravit, ne pa posledice in akjenje jih sigurn ne.

gremo maribor, vsi na ulice!!!!!

kajenje JE zdravo:
– 60% cene dobi država
– nikotin pozitivno / stimulativno vpliva na možgane (OK 999 snovi v cigaretu škoduje človeku)
– če kadilec zboli za enako boleznijo kot nekadilec — npr. na pljučih — v cca 3 meseci “razbremeni” zdravstveno blagajno, nekadilec pa cuza javni denar leta in leta

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Večno bom hvaležen svojemu dedu, ki me je odvadil kajenja že pri štirih letih! Namreč fotr je kadil kot tovarniški dimnik in metal čike okoli bajte, jaz pa sem jih pobiral in tlačil v usta. Pač kakršen oče takšen sin. No, stari ata je to opazoval in mi en dan ponudil svojo fajfo, rekoč, potegni raje tole. Seveda sem prav po moško potegnil, pozelenel in kozlal kot vidra…mati so vzrojili nad dedom, ampak posledica tega dedovega dejanja je bila, da se cigaretov nisem več niti dotaknil….

Moja dva sta kadila kot kaka norca, recimo komaj končata z prvo, že kurita naslednjo in tako v krogu kakih 25 let… Res, bljaaaaaaaak :/
Ko sta se odločila, da prenehata, kar jima je hvala Bogu uspelo, sta se večkrat opravičevala za smrad, še posebej takrat, ko je nekdo v bližni kako zakuril sta se sama sebi čudila, kako jima je ves čas ta smrad prijetno dišal …
Itak da škoduje zdravju, namesto zajtrka, teka raje gre večina na čik, s tistim smradom posiljujejo in nervirajo naokoli še nekadilce itd… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close