Kaj ženske privlači
Saj je tudi relativno malo žensk res privlačnih in so kompenzacije (ljubica) nujne 🙂
Ženske imajo/te samo to srečo, da smo tipi bistveno bolj potrebni od matere narave, in da nam misli spodnja glava.
[/quote]
V % gledano smo ženske mnogo lepše, ne pravi se nam zaman nežnejši in lepši spol.
Kdo ti je kriv, da ti spodnja glava prevladuje? :)))[/quote]
Narava je ”kriva” ….
Oziroma to je narava naredla zato ker če tega ne bi blo, bi vas moški iztrebli še za časa Rimskega Cesarstva 🙂
Ker če za seks pa lepoto ne bi ble takrat, bi ble neuporabne 😉 😉 😉
V % gledano smo ženske mnogo lepše, ne pravi se nam zaman nežnejši in lepši spol.
Kdo ti je kriv, da ti spodnja glava prevladuje? :)))[/quote]
Narava je ”kriva” ….
Oziroma to je narava naredla zato ker če tega ne bi blo, bi vas moški iztrebli še za časa Rimskega Cesarstva 🙂
Ker če za seks pa lepoto ne bi ble takrat, bi ble neuporabne 😉 😉 ;)[/quote]
To ne velja za vse čase? :)))
Narava je ”kriva” ….
Ker če za seks pa lepoto ne bi ble takrat, bi ble neuporabne 😉 😉 ;)[/quote]
To ne velja za vse čase? :)))[/quote]
Jaz vedno verjamem, da so punce koristne za marsikaj, če se potrudijo, tako kot moški, problem nastane, ker večini se ne da niti malo potrudit 🙂
In ne, ne velja za vse čase…. ampak do teh časov sploh ne bi prišle, če takrat ne bi ble uporabne vsaj za to kar ste še danes (in lepe)
To ne velja za vse čase? :)))[/quote]
Jaz vedno verjamem, da so punce koristne za marsikaj, če se potrudijo, tako kot moški, problem nastane, ker večini se ne da niti malo potrudit 🙂
In ne, ne velja za vse čase…. ampak do teh časov sploh ne bi prišle, če takrat ne bi ble uporabne vsaj za to kar ste še danes (in lepe)[/quote]
Kako to misliš, da ne velja za vse čase? Nekje sem brala, da se je izraz seks pojavil šele v 14. stl., pred tem so uporabljali raznorazne izraze, mislili pa le na eno 😉
Misliš testosteron, a ne?[/quote]
No evo vidva lahko nadaljujeta vajino ljubezensko zgodbo :)[/quote]
Najina ljubezenska zgodba ne obstaja. In nikoli ni. Najbrž si me s kom zamenjal…
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://symbolicslyness.files.wordpress.com/2011/09/249276_lion_king.jpg[/img]