Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske privlači

Kaj ženske privlači

Čakaj malo….
Ne trdim, da takih ni, samo nismo vsi taki. Tisti, ki imajo v glavi, da materialne dobrine ljudi osrečuje, so bogi. Vsak ima drugače prioritete v življenju, zato smo si različni, samo ne moreš posplošit. Tako kot naletiš na žensko k je keš baba, tudi na tipe naletiš, ne si zatiskat oči in ravno tako ne bodo priznali.

Kaj ženske privlači? Odvisno od vsake posameznice, kaj je tisto kar ji je pri tipu všeč. Lahko, da fensi šmensy tip je dober za pogledat pa je glup, tip športno oblečen je lahko tako razgledan, da je veselje. Nekatere imamo raje pametne in razgledane ljudi okrog sebe, spet drugim so všeč tipi s katerimi se da manipulirat in jih imet za copate.

Na prvo žogo me privlači samozavest, prijaznost, komunikativnost, smisel na humor, izgled…Kasneje karakteristike človeka, vrednote, cilji v lajfu, pozitivna naravnanost itd. itd. itd. itd.

Odbijajo me sluzavci in nergači:).

Imaš vsaj recept, kaj narediti, da se te katera končno “usmili” :)))[/quote]Ja kr tolaži se 🙂

Kot prvo – ni denarja, da bi šla recimo s tabo ven, Lahko si šejk muhamed al kaj je že. Že tukaj
teza pade.
Kot drugo – ja, obstaja določen tip žensk, ki iščejo samo sponzorja in določen tip moškega, ki
išče točno take ženske….ni čudno, da se taki med sabo najdejo.
Drugače pa NA SPLOŠNO za večino ljudi to ne drži.
Ja, me pri odraslem moškem odbijejo neurejenost, nenegovanost, umazan avto in pošvedrani čevlji,
tudi recimo to bi me odbilo, da bi bil poslovno neuspešen, v smislu da ne bi znal nobene službe obdržat,
da ne bi znal upravljati s (svojim) denarjem oziroma bi stalno imel dolgove…ampak to spada pod
urejenost…in zdravo pamet, ki jo pri moškem pričakujem…

Si me razočarala…… kje si pa pamet spustila?

Če imaš takšne izkušnje, potem res ne moreš vedeti/poznati nič drugega, kakor to kar si napisal 🙂

ps: relativno malo tipov je res privlačnih in so kompenzacije skorajda nujne, da se sploh kaj razvije.[/quote]

Saj je tudi relativno malo žensk res privlačnih in so kompenzacije (ljubica) nujne 🙂

Ženske imajo/te samo to srečo, da smo tipi bistveno bolj potrebni od matere narave, in da nam misli spodnja glava.

Tako je….

Ampak govorit, da vam denar ni pomemben je pa vseeno laž…. nenazadnje, je dobro pojasnjeno tudi skozi mnoge ”sezname” žensk ki iščejo kaj od tipa želijo.

Velika večina 25-35 letnic od svojega potencialnega moškega pričakuje vsaj življenje na svojem če ne še avtomobila, da pa oboje vzdržuješ, pa je dandanes potrebno relativno veliko denarja (ker posojila ne dobiš kar tako….)

Redkokdaj, vidiš da moški v drugi smeri pričakuje od ženske da živi na svojem in ima avto pa XYXY € plače.-…. samo MON poglej, pa ti bo jasno kakšne so dananšnje punce, v veliki meri….

Seveda, če jim to izpostaviš, se probajo izmotavat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si me razočarala…… kje si pa pamet spustila?[/quote]

Na prvo žogo težko spoznaš pamet človeka (mislim tudi na čustveno inteligenco). Kasneje pa ti vrednote in sam način funkcioniranja človeka pove vse. Torej je ta “pamet” že vkalkulirana v vsako specifiko človeka:). Ali pa nespamet (se razume).

Kot prvo – ni denarja, da bi šla recimo s tabo ven, Lahko si šejk muhamed al kaj je že. Že tukaj
teza pade.
Kot drugo – ja, obstaja določen tip žensk, ki iščejo samo sponzorja in določen tip moškega, ki
išče točno take ženske….ni čudno, da se taki med sabo najdejo.
Drugače pa NA SPLOŠNO za večino ljudi to ne drži.
Ja, me pri odraslem moškem odbijejo neurejenost, nenegovanost, umazan avto in pošvedrani čevlji,
tudi recimo to bi me odbilo, da bi bil poslovno neuspešen, v smislu da ne bi znal nobene službe obdržat,
da ne bi znal upravljati s (svojim) denarjem oziroma bi stalno imel dolgove…ampak to spada pod
urejenost…in zdravo pamet, ki jo pri moškem pričakujem…[/quote]
Naj te potolažim. Niti bi te povabil ven 🙂 ne delaj si utvar

Tale tema je en tak drek od teme, kot če bi kdo vprašal kaj privlači muhe.
Itak bi morale tukaj povedat svoje mnenje ženske, kot prvo. Ne pa da se prepirate z mano in iščete bedarije v mojem pisanju, ko se itak iz aviona vidi, da vas provociram.
Vsakemu prvošolčku je jasno da nobena ženska ne bo priznala, da če ima na izbiro enako lepa moška.. recimo da sta dvojčka ala Brad Pit, pa ju postavimo pred njo v zeloooo različni cenovni garderobi in ji povemo, da oni “siromak” ima sicer zelo dober značaj je dober po srcu in duši in bla bla ampak je siromak.. oni drugi pa je uspešen poslovnež, ki sicer rad kakšnega zvrne , sicer ni nasilen ampak pretirano prijazen pa tud ne. No katerega bo ženska izbrala?
Jaz vem, poznam pa tudi vaše (ženske) odgovore. Tako da mlatite prazno slamo še naprej…

Tako je….

Ampak govorit, da vam denar ni pomemben je pa vseeno laž…. nenazadnje, je dobro pojasnjeno tudi skozi mnoge ”sezname” žensk ki iščejo kaj od tipa želijo.

Velika večina 25-35 letnic od svojega potencialnega moškega pričakuje vsaj življenje na svojem če ne še avtomobila, da pa oboje vzdržuješ, pa je dandanes potrebno relativno veliko denarja (ker posojila ne dobiš kar tako….)

Redkokdaj, vidiš da moški v drugi smeri pričakuje od ženske da živi na svojem in ima avto pa XYXY € plače.-…. samo MON poglej, pa ti bo jasno kakšne so dananšnje punce, v veliki meri….

Seveda, če jim to izpostaviš, se probajo izmotavat.[/quote]

Vem kaj mi želiš povedat in tudi sama jih take poznam. Kar lahko sama rečem, da jaz bi reagirala tako, hočeš dober avto, stanovanje ali hišo, ni problema greva po kredit vsak pola-pola in pol se bova špogala naprej. Ljudi začnejo dojemat, ko so prizemljeni, mnogo od njih lebdijo in si mislijo kaj je to takega, pa se zakreditirajo do maximalnega zneske in pol k jim delodajalec samo malo zniža plačo so vsi po luftu. Samo, ko so jemali kredite se tega niso zavedali, kaj lahko življenje vse prinese.

Glej nisem bukselj, da jih tle na MONU sama ne prepoznam katere so tak tip žensk.

Kje si se pa ti potikal toliko časa? :)[/quote]

najpreje sem imel blokiran nick, potem IP … danes pa sem slučajno padel sem ☺
sej grem nazaj v ilegalo ☺[/quote]

Jesi li to ti, matori? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Imaš vsaj recept, kaj narediti, da se te katera končno “usmili” :)))[/quote]Ja kr tolaži se :)[/quote]

Zakaj bi se pa naj jaz tolažila?! Si mar jaz iščem žensko, dekle, punco? Haha… 🙂

Če imaš takšne izkušnje, potem res ne moreš vedeti/poznati nič drugega, kakor to kar si napisal 🙂

ps: relativno malo tipov je res privlačnih in so kompenzacije skorajda nujne, da se sploh kaj razvije.[/quote]

Saj je tudi relativno malo žensk res privlačnih in so kompenzacije (ljubica) nujne 🙂

Ženske imajo/te samo to srečo, da smo tipi bistveno bolj potrebni od matere narave, in da nam misli spodnja glava.
[/quote]

V % gledano smo ženske mnogo lepše, ne pravi se nam zaman nežnejši in lepši spol.

Kdo ti je kriv, da ti spodnja glava prevladuje? :)))

Ja kr tolaži se :)[/quote]

Zakaj bi se pa naj jaz tolažila?! Si mar jaz iščem žensko, dekle, punco? Haha… :)[/quote]
Si mar jaz? Si morda kje to razbrala?

Si me razočarala…… kje si pa pamet spustila?[/quote]

Na prvo žogo težko spoznaš pamet človeka (mislim tudi na čustveno inteligenco). Kasneje pa ti vrednote in sam način funkcioniranja človeka pove vse. Torej je ta “pamet” že vkalkulirana v vsako specifiko človeka:). Ali pa nespamet (se razume).[/quote]

Lahko kaj hitro ugotoviš kako nekdo razmišlja in kako je razgledan, za čustveno inteligenco pa res rabiš čas. Nikjer je nisi omenila in to me je zmotilo pri tebi, nič slabega nisem mislila :).

Na prvo žogo težko spoznaš pamet človeka (mislim tudi na čustveno inteligenco). Kasneje pa ti vrednote in sam način funkcioniranja človeka pove vse. Torej je ta “pamet” že vkalkulirana v vsako specifiko človeka:). Ali pa nespamet (se razume).[/quote]

Lahko kaj hitro ugotoviš kako nekdo razmišlja in kako je razgledan, za čustveno inteligenco pa res rabiš čas. Nikjer je nisi omenila in to me je zmotilo pri tebi, nič slabega nisem mislila :).[/quote]

Saj imaš prav. To je izredno pomembno. Po moje mi je že samoumevno, da mora nekdo imeti neko stopnjo prisebnosti, zdrave pameti, da sploh zdržim v njegovi bližini:).

Zakaj bi se pa naj jaz tolažila?! Si mar jaz iščem žensko, dekle, punco? Haha… :)[/quote]
Si mar jaz? Si morda kje to razbrala?[/quote]

Hm, torej iščeš tipa? 🙂 Spomnim se, da si nekoč na ZS napisal, da iščeš “žensko” in ko jo boš našel boš nehal tu pisat. Če si lagal, to ni moj problem 😉
Vseeno mi ni jasno, zakaj bi se naj jaz tolažila…tvoj slog pisanja me opozarja, da moram izopati bojno sekiro, si jo zakopal s figo v žepu 😉

Vonj. In občutek ob dotiku, ko do tega pride. Vse drugo je lari fari…

najpreje sem imel blokiran nick, potem IP … danes pa sem slučajno padel sem ☺
sej grem nazaj v ilegalo ☺[/quote]

Jesi li to ti, matori? :)))[/quote]

Seveda, da je samo on ima te lušne smeškote 🙂

Hm, torej iščeš tipa? 🙂 Spomnim se, da si nekoč na ZS napisal, da iščeš “žensko” in ko jo boš našel boš nehal tu pisat. Če si lagal, to ni moj problem 😉
Vseeno mi ni jasno, zakaj bi se naj jaz tolažila…tvoj slog pisanja me opozarja, da moram izopati bojno sekiro, si jo zakopal s figo v žepu ;)[/quote][/quote]
Ali je dovolj očitno ali ti naj še s fluroscentnikom pobarvam? Tisti tvoj komentar je bil razlog mojega odgovora. Če nimaš kaj pametnega komentirat, me prosim izpusti v svojih pikrih komentarjih. Prav?

Nerazgledan še kar naprej? Super!!!
Testosteron imamo tudi ženske, vendar v precej manjši količini od moških.

Še vedno mi ni jasno, zakaj se naj jaz tolažim? Komentiram kar, koga in kadar želim 😛

za tako hrano zelenjavi kot si ti – sem ☺

Vonj. In občutek ob dotiku, ko do tega pride. Vse drugo je lari fari…[/quote]

Bravo. Točno tako. Samo to in nič drugega.

V enem ali pa celo prvem zmenku me živ krst ne napravi vlažne. Se pa po prvem zmenku odločim, če bom šla še na drugega… Je pa potem spet drugače, če ga poznam in mi je všeč že od prej. No, pravzaprav drugače sploh še nisem šla na zmenek. Če ga poznam že dlje časa in mi je všeč, potem sem na zmenku bolj zagreta, ampak to je že od prej. En zmenek ne naredi razlike, razen, če se ne začne obnašat kot totalen kreten.

Odbije me, če name gleda zviška, če je čisto preveč hladen ali pa če ima res preveč preverzne fore in daje vtis, da bi mu bila samo za … Privlači pa me, če ‘izžareva’ neko toplino. Običajno taki tipčki ne izgledajo dobro. To je že več moških zgruntalo. Mislijo, da so dobri tipi, ker privlačijo ženske, v resnici pa po nekem naključju izžarevajo toplino, ki pa je ravno zato, ker mislijo, da so hudi tipi potem v reali ni. In čisto po naključjo rahlo zadeti ali rahlo pijani izgledajo, tko polni topline in prijazni.. 😀 Res. In na pogled dobri tipi se potem čudijo kako, da pa njih potem babnica sploh ne pogleda. Ampak obnašajo pa se kot bi imeli štil v riti 😀

Privlači jih denar – status in ali dober qurac.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close