Kaj ženske privlači
Potrebno jih je vedeti, kako naj drugače veš kako najbolje ravnati, da je ženski kar se da prijetno?
Zopet ste začeli nakladati! Seveda, da denar ne privlači. Kaj če ženska z moškim, ki ima veliko denarja in jo niti telesno, niti glede obnašanja ne privlači in imata povrhu še povsen različne značaje? Če jo privlači telesno in karakterno, ter se ji zdi moški seksualno privlačen je denarja hitro dovolj. Če oba hodita v službo je denarja že toliko, da si lahko priviščita kar moški in ženska zares rabita, da se imata lepo. Se ne rabi nobenega posebnega luksuza za te stvari. Tako je vsaj moje mnenje. In tudi ženska me privlači zaradi lepega telesa ter da imava veliko enakih pogledov na stvari. Kot npr. oba rada posvetiva veliko prostega časa športu in naravi. Predvidevam, da dokaj podobno gledate tudi ženske na privlačnost moškega? Verjamem pa da se da izboljševati stvari, da ste potem čim bolj, kolikor se le da spolno poželjive.
A najboljši moški te moti?:) Tak sem in tako mislim. Vse ne mislijo najbrž tako. Dam pa s tem možnost tistim, ki so mi najbolj všeč, da sem za njih najboljši.
To tudi mene čudi, ker meni od vseh žensk, ki sem jih imel v svojem življenju ni niti ena omenila denarja.
Sem pa že velikokrat slišal od tipov, da so spoznali ženske, ki so padale na denar. Vendar kot rečeno jaz nimam niti ene take izkušnje. Imam pa izkušnje, da ženske strašno privlačijo moški na položaju, ki imajo vpliv. No morda je to povezano z denarjem.
Meni je jasno, da ženska, ki jo zanima denar ni kaj prida.
Dajte no.. katera bejba pa bo priznala, da jo vzburja če ima tip veliko denarja in da ji lahko nudi kar si poželi… Kaj ženske spolno privlači in kaj jih privlači, da sploh so z nekom je velika razlika. Ne pravim da ženska ovlaži, ko zagleda tipa v dobrem avtu in ko vidi njegov TR.. tukaj govorimo kaj ženske privlači nasploh.
Če kdo ne verjame naj naredi test.. čist preprost. Enkrat naj gre oblečen čist preprosto s kolesom zvečer v bar drugič pa fency šmency z dobro makino… Pa da vidim koliko so vaše teze pravilne.
Forum je zaprt za komentiranje.