Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske privlači

Kaj ženske privlači

Ko ženske spoznate moškega, kaj konkretno vas napravi vlažne? Ali je to poseben način obnašanja, izgled? Ali pa kaj vas odvrne?

Toliko nakladate, nobene pa konkretno ne opiše svojega zmenka z moškim, ki jo je pritegnil in je potem tudi ostala z njim. In kako je vse potekalo?

testeron 🙂 — tega pač nimajo 🙂

Privlačnost moškega je premosorazmerna z debelino njegove denarnice! Pika. Amen! Vse kar bodo nakladale je zgolj in samo nakladanje 🙂

A je potrebno vedeti vse detajle doživetij drugih? Pojdi ven in se vrži v situacije, pa boš takoj dobil feedback.
Mene moti tvoj nick…džabest man:)).

Misliš testosteron, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne strinjam se. Vernikov pa ne prepričujem, ker je škoda časa in energije.

Papa…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Misliš testosteron, a ne?[/quote]

No evo vidva lahko nadaljujeta vajino ljubezensko zgodbo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ženske najbolj padajo na videz tako kot moški 🙂

Misliš testosteron, a ne?[/quote]

No evo vidva lahko nadaljujeta vajino ljubezensko zgodbo :)[/quote]
kar sam premetavaj to hrano za krompir ☺
sploh pa – nisva tema te temice ☻

Kaj mene privlači?
Postava, izgled, samozavest brez metanja ega ven, oči, roke, prijaznost.

No evo vidva lahko nadaljujeta vajino ljubezensko zgodbo :)[/quote]
sploh pa – nisva tema te temice ☻[/quote]

Kje si se pa ti potikal toliko časa? 🙂

sploh pa – nisva tema te temice ☻[/quote]

Kje si se pa ti potikal toliko časa? :)[/quote]

najpreje sem imel blokiran nick, potem IP … danes pa sem slučajno padel sem ☺
sej grem nazaj v ilegalo ☺

Tooooo NM je nazaj…. manjka samo še Sadni in Fotrov sine 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dejte se zment in pejte na lov. Manjka vam pravega andrenalina.

Dejte se zment in pejte na lov. Manjka vam pravega andrenalina.[/quote]

dej ti o tej babji temi tipkaj — ne pa o moških podvigih ☺ … da ti naujo dlake pod nosom in na rokah zrasle

Potrebno jih je vedeti, kako naj drugače veš kako najbolje ravnati, da je ženski kar se da prijetno?

Zopet ste začeli nakladati! Seveda, da denar ne privlači. Kaj če ženska z moškim, ki ima veliko denarja in jo niti telesno, niti glede obnašanja ne privlači in imata povrhu še povsen različne značaje? Če jo privlači telesno in karakterno, ter se ji zdi moški seksualno privlačen je denarja hitro dovolj. Če oba hodita v službo je denarja že toliko, da si lahko priviščita kar moški in ženska zares rabita, da se imata lepo. Se ne rabi nobenega posebnega luksuza za te stvari. Tako je vsaj moje mnenje. In tudi ženska me privlači zaradi lepega telesa ter da imava veliko enakih pogledov na stvari. Kot npr. oba rada posvetiva veliko prostega časa športu in naravi. Predvidevam, da dokaj podobno gledate tudi ženske na privlačnost moškega? Verjamem pa da se da izboljševati stvari, da ste potem čim bolj, kolikor se le da spolno poželjive.

A najboljši moški te moti?:) Tak sem in tako mislim. Vse ne mislijo najbrž tako. Dam pa s tem možnost tistim, ki so mi najbolj všeč, da sem za njih najboljši.

Mene privlacijo lepe roke, samozavest in globok glas- tako na hitro…

Dej nehi no….
Mislim od tebe bi človek ne pričakoval takega odgovora in metanje vseh v isti koš.
Kaj si samo na take naletel?

@BestMan

Mal se ozri okol pa poglej kateri moški imajo največ žensk. Not that hard bro.

Dej nehi no….
Mislim od tebe bi človek ne pričakoval takega odgovora in metanje vseh v isti koš.
Kaj si samo na take naletel?[/quote]

🙂 tudi jaz si lahko privoščim trapast odgovor, da ne bom preveč izstopal…

To tudi mene čudi, ker meni od vseh žensk, ki sem jih imel v svojem življenju ni niti ena omenila denarja.

Sem pa že velikokrat slišal od tipov, da so spoznali ženske, ki so padale na denar. Vendar kot rečeno jaz nimam niti ene take izkušnje. Imam pa izkušnje, da ženske strašno privlačijo moški na položaju, ki imajo vpliv. No morda je to povezano z denarjem.

Meni je jasno, da ženska, ki jo zanima denar ni kaj prida.

Dajte no.. katera bejba pa bo priznala, da jo vzburja če ima tip veliko denarja in da ji lahko nudi kar si poželi… Kaj ženske spolno privlači in kaj jih privlači, da sploh so z nekom je velika razlika. Ne pravim da ženska ovlaži, ko zagleda tipa v dobrem avtu in ko vidi njegov TR.. tukaj govorimo kaj ženske privlači nasploh.
Če kdo ne verjame naj naredi test.. čist preprost. Enkrat naj gre oblečen čist preprosto s kolesom zvečer v bar drugič pa fency šmency z dobro makino… Pa da vidim koliko so vaše teze pravilne.

Imaš vsaj recept, kaj narediti, da se te katera končno “usmili” :)))

Francoska manikura na tipu al nalakirane?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če imaš takšne izkušnje, potem res ne moreš vedeti/poznati nič drugega, kakor to kar si napisal 🙂

ps: relativno malo tipov je res privlačnih in so kompenzacije skorajda nujne, da se sploh kaj razvije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close