Kaj zavidate nasprotnemu spolu?
Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram![/quote]
In kateri nivo prijaznosti je pa to ?[/quote]Ona je tudi brez zaščite…. pred prijaznostjo. 😉
Očitno se spet segreva….ccccc
Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram![/quote]
Si ti resno bolana?[/quote]Včasih se samo dela da je, da bi ji bilo oproščeno… 😉
Zakaj pa tak strah pred nosečnostjo? A iz zdravstvenih razlogov?
Si ti resno bolana?[/quote]
Pri njej drugi rabijo zaščito pred njo, ker ta bolezen se hitro širi. :))
Tale je pa težka. Vsaj tisto z uporabo istočasno dlani in komolcev.. Namreč v zapestju ni dovolj “hoda” torej za vsaj eno solidno obdelavo mora uporabiti dačjši vzvod s tem pa bi preveč vzravnala roko v komolcu… 🙂
Torej po moje 7, čeprav bi tud o podkolenski tehniki imel kako pripombo 🙂
5 je čist realno ..
Tale je pa težka. Vsaj tisto z uporabo istočasno dlani in komolcev.. Namreč v zapestju ni dovolj “hoda” torej za vsaj eno solidno obdelavo mora uporabiti dačjši vzvod s tem pa bi preveč vzravnala roko v komolcu… 🙂
Torej po moje 7, čeprav bi tud o podkolenski tehniki imel kako pripombo 🙂
5 je čist realno ..[/quote]
Pod pazduho, ste že obravnavali:-))?
Tole more biti pa naravnost grozno. 9 mesecev trpljenja, vsak mesec huje, vsak mesec manj gibljiva, zatekanje, zastajanje vode. Okorna do amena. POtem pa še vse grozote in bolečine poroda. Grozno.[/quote]
smem vprašati, si moški ali ženska (ki še ni rodila)?
Grozno 😀 ta je pa lepa.. malce nelagodno je bilo le prvih par mesecev, ko mi je bilo slabo.. zatekala nisem, okorna pa tudi nisem bila.. aktivna do konca 😉
mater eni govorite, kot da je biti noseč neko bolezensko stanje..:S
Forum je zaprt za komentiranje.