Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram![/quote]
In kateri nivo prijaznosti je pa to ?[/quote]Ona je tudi brez zaščite…. pred prijaznostjo. 😉
Očitno se spet segreva….ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako si ti omejena. Živimo v letu 2014. Če ne znaš poskrbeti za zaščito, potem naj te pobere od strahu. Da te ni sram![/quote]

Si ti resno bolana?

Si ti resno bolana?[/quote]Včasih se samo dela da je, da bi ji bilo oproščeno… 😉

Zakaj pa tak strah pred nosečnostjo? A iz zdravstvenih razlogov?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanosit res ne moremo, zato pa velikokrat prenašamo. Proti temu pa obstaja samo naravna zaščita, ki pa tudi ni preveč zanesljiva.

Zato pa bolje, da se mi zaščitimo. Kakšen vesoljski skafander, bo verjetno dovolj dober. 🙂

Si ti resno bolana?[/quote]
Pri njej drugi rabijo zaščito pred njo, ker ta bolezen se hitro širi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem zakaj vprašanje na koncu…

Pri vseh rešitvah (kako NE zanositi), je tebe strah nezaželjene nosečnosti. Potem se odpovej spolnosti.

Ne vem zakaj vprašanje na koncu…[/quote]

Napaka, ne bi smelo biti vprašanja :).

Predstavi moškim čudo 20. st., imenovano kondom. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

da jih lahko naenkrat obdeluje 7 – 9 tičev
[sub](vse tri luknje, obe dlani, oba pod kolena .. za bolj gibčne pa še oba podkomolca)[/sub]

L&P kakšna škoda, da nisi ženska. Bi lahko vse o čemer fantaziraš sam na sebi sprobal :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

heh … dokler ne najdem kakšne, ki ga spravi v nosnive in ušesa … gre samo za osnove računstva s temelji biologije

da se jim pod tušem ni treba dreti zlajnanih starih komadov … ampak stisnjenih zob lahko pulijo kocine ☺

Tale je pa težka. Vsaj tisto z uporabo istočasno dlani in komolcev.. Namreč v zapestju ni dovolj “hoda” torej za vsaj eno solidno obdelavo mora uporabiti dačjši vzvod s tem pa bi preveč vzravnala roko v komolcu… 🙂
Torej po moje 7, čeprav bi tud o podkolenski tehniki imel kako pripombo 🙂
5 je čist realno ..

Tale je pa težka. Vsaj tisto z uporabo istočasno dlani in komolcev.. Namreč v zapestju ni dovolj “hoda” torej za vsaj eno solidno obdelavo mora uporabiti dačjši vzvod s tem pa bi preveč vzravnala roko v komolcu… 🙂
Torej po moje 7, čeprav bi tud o podkolenski tehniki imel kako pripombo 🙂
5 je čist realno ..[/quote]
Pod pazduho, ste že obravnavali:-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tud ne tako lepe ženske so lepše od moških. In … kaj zavidam moškim? To, da so lahko z ženskami 😉

No ja, zadnje čase ni nič narobe če je ženska z žensko 🙂

Če ženskam kaj zavidam, je to multiorgazmičnost. V bistvu ne zavidam, samo “i ja bi, tata”.

Za enga dedca imaš pa čudne želje;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Za enga dedca imaš pa čudne želje;-)))[/quote]
Njemu je to všeč zato, ker če je ona tako zelo zaposlena lahko on zraven malo zabušava česar ena na ena ne more…… 😉

Nasprotnemu spolu ne zavidam prav ničesar.. sve čupavo i dlakavo ;))

lepo je biti ženska 😉

neverjetno veličastna izkušnja je biti priča, kako se otrok razvija v tvojem telesu.. pa roditi.. najlepši dogodek v mojem življenju 🙂

Tole more biti pa naravnost grozno. 9 mesecev trpljenja, vsak mesec huje, vsak mesec manj gibljiva, zatekanje, zastajanje vode. Okorna do amena. POtem pa še vse grozote in bolečine poroda. Grozno.

Da imajo večjo izbiro pri iskanju partnerja oz. partnerke.

Tole more biti pa naravnost grozno. 9 mesecev trpljenja, vsak mesec huje, vsak mesec manj gibljiva, zatekanje, zastajanje vode. Okorna do amena. POtem pa še vse grozote in bolečine poroda. Grozno.[/quote]

smem vprašati, si moški ali ženska (ki še ni rodila)?

Grozno 😀 ta je pa lepa.. malce nelagodno je bilo le prvih par mesecev, ko mi je bilo slabo.. zatekala nisem, okorna pa tudi nisem bila.. aktivna do konca 😉

mater eni govorite, kot da je biti noseč neko bolezensko stanje..:S

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close