Kaj zavidate nasprotnemu spolu?
Ti bi imel žensko, da bi opravljala “stvari” zate? Ja, bolje da je nimaš, ti si popoln, ti zmoreš vse. Point partnerstva je veliko globji, ampak ok, ti ostajaš pri gospodinjskih delih…sam:)).[/quote]
Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.
Ti bi imel žensko, da bi opravljala “stvari” zate? Ja, bolje da je nimaš, ti si popoln, ti zmoreš vse. Point partnerstva je veliko globji, ampak ok, ti ostajaš pri gospodinjskih delih…sam:)).[/quote]
Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.[/quote]
wd40, kako si zašel na ta forum? Tista petelinja fotka ti bolj pristoji že zato, da se te izognejo one, ki ne zastopijo heca.
Ne rabim ženske, da bi opravljala dela namesto mene. Nisem popoln, vsega ne zmorem. Partnerstvo doživljam kakor ga pač doživljam. In rajši sem sam, kot pa s kakšno… kavko:-) Ne sodi ljudi po sebi.[/quote]
GF je popolna in hkrati edina, ki je sposobna nuditi brezpogojno ljubezen. 🙂
GF je popolna in hkrati edina, ki je sposobna nuditi brezpogojno ljubezen. :)[/quote]
Robi, ti si eno veliko srce:). Cmokaaa:)).
wd40, kako si zašel na ta forum? Tista petelinja fotka ti bolj pristoji že zato, da se te izognejo one, ki ne zastopijo heca.[/quote]
Iz dolgčasa:-)))
Jah jo bom pa nazaj montiral. Hec mora bit:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.