Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Spet se ukvarjaš z mano. Pazi na žolč!

No, tega ne razumem zakaj to počnejo, moj dedc lahko lula kakor hoče, jaz samo izsiljujem prednost :)))[/quote]
Eni nimajo pravih nastavkov, jim bolj prši naokrog. Baje, jaz ne vem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako to misliš, da so moški bolje plačani od žensk na enakih delovnih mestih? Zakaj? Večina delovnih mest je plačilno ovrednotena po kolektivnih pogodbah. Kolikor vem, se te ne delijo na moški in ženski del.[/quote]

V gospodarstvu so razlike med plačami (po spolu za isto delo) kar opazne. Je že res, da kolektivna pogodba predvideva urno postavko, kar pa ne preprečuje vsebine pogodb o delovnem razmerju in razlik med plačami (moški imajo lahko npr. višjo urno postavko kakor predvideva kolektivna, tudi ko se delijo stimulacije so praviloma bolje nagrajeni kakor ženske).
Kot zanimivost: najvišje razlike med plačami v Evropi (po spolu za isto delo) so prisotne v Švici, razlike segajo celo do 60%.[/quote]

Tole bolj spada v poglavje “urbanih mitov.” Ne vem, zakaj bi slovenski delodajalci moškim privoščili višje urne postavke, kot so zapisane v kolektivnih pogodbah? Zaradi njihove pregovorne darežljivosti? Za njih je delavec samo strošek. Ne glede na spol. Kar se pa tistih stimulacij tiče, me pa tudi zanima, kdo razen poslovodstev jih sploh prejema?

Tiste evropske raziskave so res zabeležile precejšnje razlike v dohodkih v prid moških, ampak ne na enakih delovnih mestih, temveč v povprečju med različnimi panogami. Panoge, ki jih številčno zastopa moški spol v povprečju dosegajo večje dohodke od tistih, kjer prevladujejo ženske.

Da ti zavidamo pimpek? Tvoj pimpek ti lahko povzroči težave z erekcijo, me teh težav nimamo. :))[/quote]

Seveda, saj se zavedaš v kakšno veselje nam je moškim zaradi vsestranske uporabnosti. 😀
Težave z erekcijo imate ve tudi posredno, če imate moškega, ki ima težave z erekcijo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, tega ne razumem zakaj to počnejo, moj dedc lahko lula kakor hoče, jaz samo izsiljujem prednost :)))[/quote]
Pa sploh pride na vrsto ali mora ven na travo ? 🙂

Imate pa lahko težave z ohlapnimi mišicami. 🙂

Robi, a misliš, da so moški na potapljajočem se Titanicu zavidali ženskam, ker so imele prednost za vstop na reševalni čoln?

da se sploh ne opazi, ko se v janosti sama “potolaži” … sam mal bedrca stisne in opravi

Ima prekrasno punco zato se druživa veliko skupaj .
Opaštevam vse želje ki jih dekle ima zato tudi ona meni namenja želje ljubezni .

Mislim, da večina je. Ker se je šlo za življenje.
Razen tistih, ki so svojim ženskam privoščili prednost.

Zakaj pa to sprašuješ ?

Misliš, da so si takrat res tako viteško, disciplinirano, celo romantično prepuščali prednost prostora v rešilnih čolnih kot to mitološke zgodbe pripovedujejo in filmska industrija prikazuje?

Misliš, da so si takrat res tako viteško, disciplinirano, celo romantično prepuščali prednost prostora v rešilnih čolnih kot to mitološke zgodbe pripovedujejo in filmska industrija prikazuje?[/quote]

Bogati na rešilne čolne, reveži in Leonardo DiCaprio pa na morsko dno. 😉

Zavidam jim, da jih nasprotni spol (partner) “naskoči”. Ponavadi je to moška vloga, ampak bi mi bilo na momente zelo všeč, če bi me ženska, polna energije, divje zajahala, udarila parkrat po riti in me zmerjala, a to žal počnejo bolj ali manj moški svojim ženskam in ne obratno. Nekatere ženske v tem zelo uživajo.

Tipom ne zavidam ničesar in jim nikoli nisem. Rojena sem kot ženska in se kot taka sprejemam v celoti. Neumno je sploh zavidati drugemu karkoli. Če ti je neka lastnost ali sposobnost noro všeč, se potrudi in jo imej. Će si fizično nisi všeč, se operiraj, drugače pa res ne vem, zakaj bi komu kaj zavidala.
Ha, sem se spomnila. Če že, zavidam Kristusu, da je lahko po vodi hodil. Ampak nisem sigurna, da je to bila posledica spolne usmerjenosti:).

Jaz pa Kristusu zavidam, da je iz ene ribe in kosa kruha naredil celo pojedino. 🙂

Takole je v resnici. 😉
[img]http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2014/07/funny-pictures-man-walk-water-chased-bull.gif[/img]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič, ženske se mi smilijo. Če so grde, jih vsi gledajo kot drugorazredna bitja in njihova morebitna kariera samo poudari njihov neženstven značaj. če so lepe, imajo okoli sebe polno f.ukfehtarjev, ki kr naprej težijo z brezveznimi vabili.

Ženskam ni lahko.

Pa sploh pride na vrsto ali mora ven na travo ? :)[/quote]

Na travo??? Ja menda bi se že toliko znašel, da bi pri sosedi pozvonil :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a ne zavidaš ti svojemu spolu, da imajo druge vse tiče, ki ti jih ne privoščijo niti na slikcah ☺

Ničesar vam ne zavidam!

Dajte si ženske že enkrat priznat, da vas moški prekosimo v vseh aspektih življenja.

V glavnem ne veliko.
Fizično moč, bolj izrazito analitično mišljenje, določeno praktičnost pri tehničnih zadevah.
Ne bi bila pa nikoli moški.

Moškim je predvsem lažje v življenju. Normalno je da ga vsaj 3x tedensko ni, ker je na športu, v službi, … Če se ga napije, je to zabavno; če zakleje je to normalno. Lažje so gospodarji svojega časa. Ženske si moramo prosti čas izboriti.

Kdor zavida nasprotnemu spolu, se ne počuti udobno v lastnem.

Ali pa poiskati moškega, s katerim bo možen miroljuben dogovor, ne pa borba za prosti čas. 🙂

Enko lahko kar opustiš, moški so najhujši opravljivci, naraje pa opravljajo ženske do katerih so neizprosni. Ko si bila odsotna so te najbolj opravljali moški, če jih je kaj v službi. Ostalo pa drži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close