Kaj za diplomo hčeri
Sranje, sem hotla predlagat avto (sem ga jaz dobila, hvala staršem). Osebno denar fajn pride, ampak te ne sme zavesti v cunje, dopuste. Mogoče raje kakšno dobro besedo za dobro službo in ji daš vedeti, da jo čaka denar kot polog za stanovanje ali pa kaj podobnega.
Če si pa komot privoščite pa ji daj – mogoče samo zakamufliraš v zlato ali kaj podobnega. Pa lepo zavij.
Normalni ljudje pač kupimo svojim otrokom stvari, na način dajih le ti znajo cenit in so jih veseli. Mi smo naši punci kupili kolo, ker si ga je tudi sama po tihem želela. Rezultate šole nismo nikoli obešali na velik zvon, ker se otroci vedno učijo zase in zato da bodo nekaj postali. In se je na koncu kolesa zelo razveselila. Kupili smo ji urbano cruiser mestno kolo, ki smo ga dobili preko tuševega kataloga želja, da se bo lahko sedaj v mesto po opravkih namesto z avtom ali busem vozila s kolesom 🙂
Ker se že norca delate, da je za maturo avto pa za diplomo hiša…
– Bivši sošolki s faksa je mamica za maturo kupila avto za 10.000€, za diplomo je dobila pa stanovanje za 150.000€. Če se bosta z fantom kdaj poročila ji za darilo obljubljajo pa še hišo za ene par 100.000€.
– Bratranec od mojga je od mamice za maturo dobil avto za 30.000€, ko je diplomiral mu je na obali kupila apartma za 150.000€, za magisterij pa stanovanje v Ljubljani za 300.000€.
Eni pač imajo denar kaj češ. Meni so za maturo dali en šopek rož pa 50€, za diplomo bo pa verjetno tudi nekaj takega.
Forum je zaprt za komentiranje.