Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj za darilo 9 letnici nujno!!!

kaj za darilo 9 letnici nujno!!!

prosim za pomoč kaj bi kupila za 9 letno deklico za darilo? nimam pojma

spominsko knjigo

knjiga od Allison Bell- naslov Zibby Payne, zelo popularno pri 9-letnicah, prodajajo v Mlad.knjigi

Moja devetletnica si vedno zaželi kakšno brezvezno spominsko knjigo, pa blok v katerem ličiš dekleta, pa neke konjičke ipd. Potem ji to leži po predalih, zraven pa toži kako nikoli ne dobi nič pametnega.
Zadnjič sem ji povsem naključno kupil čisto navadno škatlo lego kock creator za 10eur. Iz nje lahko sestaviš tri različne avtomobile. Vsakega je že vsaj trikrat sestavila.

lip glos,

svoj glavnik, ogledalce, sprej za pod pazduho (otroški),

bleščice

špange, čopki

v npr. DM/Müller/drogerije – obaviš naenkrat nakup

morda kak lušten kompletek spodnja majčka, bokserice (hlačke)

ravno jutri imata moji dvojčici devet let. Obožujeta winksice,flomastre, ki se lesketajo, ko pišeš, potem knjigico kjer oblačiš, sam narišeš obleko na manekenke, lepe prstane, verižice, spominske knjige….jaz sem nazadnje kupila njuni sošolki kar bon iz trgovine,pa so bili zelo zadovoljni, ker si je deklica izbrala po svoji izbiri,nekatere obužujejo my little poni,dobili pa sta tudi kape na šilt, ki bodo kmalu prišle še kako prav

Če je dolgolaska bo verjetno vesela kakšnega obroča za lase, elastik, okraskov ipd.
Tudi kakšna knjiga je primerna. Mavrične vile, Grozni Gašper, Princeske ipd. so kar poceni knjige. Ali morda kakšna knjiga od Winx. Če ne kupuješ šunda, potem poglej za knjgami “Lumpi iz 3.a” (mi imamo eno iz te serije: Lumpi iz 3.a so romantični, in moram priznati, da sem se še jaz nasmejala ob odlomkih, ki sem jih prebrala) ali mordas kakšno knjigo od Primoža Suhodolčana – preverjeno simpatična knjiga je njegov “Kuža zaljubljen kot pes” (to je dobila moja za rojstni dan in jo je v enem popoldnevu prebrala).

Pobarvanke so zelo tako-tako, ker je vse dostopno preko spleta. To je bilo popularno v našem otroštvu. Pri naši in njenih prijateljicah tudi spominske knjige (še) ne vžgejo.

Svetleči gel “flomastri” so tudi primerni, ker se hitro obrabijo, tako da ne bo nič narobe, če dobi kakšno darilo “na zalogo”. Pa barvice, navadni flomastri – to je potrošna roba za šolo. To je vedno primerno darilo.

Od kiča pa: kakšne svetleče torbice, prstani, zapestnice, vazelini ….

Ja, za 9 letnice je izbira že manjša :))))

Mi smo kupili pa lepa pisma, nalivno pero in pa personalne znamke. Punca je hodila tudi šolo v naravi in za počitnice ponavadi pisala razglednice. Kaj narisala. Sedaj pa dobimo pismo z njeno znamko, in noter napisano kje je in kako uživa.

Zelo je bila vesela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close