Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj za 639 EUR

kaj za 639 EUR

Za kaj boste porabili božičnico?

kaj pa opokojenci,nac bozicnice???

Za Božična darila, krajši oddih, kakšno masažo etc. Zaslužili smo si 😀

Minus pokrila, pa ne celega,kje pa, po novem mi trgajo za tisto oskrbnino, pa ukinili so mi delovno uspešnost, cene hrane so šle v nebo…

Če že sanjate, še predno ste se zbudili – Jackpot ima 120 miljonov na lagru. ?☺️☺️☺️

za prostitutke bo šla.

Odgovor na objavo uporabnika
Hja hehe, 19.09.2025 ob 19:13

Za Božična darila, krajši oddih, kakšno masažo etc. Zaslužili smo si 😀

Tudi jaz. Vesel Božič!

Anonimno 1522, 19.09.2025 ob 19:11

kaj pa opokojenci,nac bozicnice???

No ja, nekaj bo.

Za položnice in hrano

Najprej jo je treba dobiti.

Nič nimam proti božičnici, saj jo bomo brez težav porabili.

Moti pa me način. Strinjam se z dobro voljo podjetij, ki božičnico zmorejo dati. Ko pa je nekaj obvezno, potem se sfiži ves dober namen. Kakor smo pred leti nestrpno čakali, ali božičnica bo ali je ne bo, in se veselili, ko je nekaj padlo na naš račun, tako se mi zdaj zdi, da je naša demokracija padla na celi črti.

Obvezen prispevek za zdravstveno zavarovanje, obvezen prispevek za dolgotrajno oskrbo, obvezna božičnica, obvezno cepljenje za modri jezik, obvezno čipiranje mačk… Ali je v naši državi sploh še kaj prostovoljno?

Kmetica, 19.09.2025 ob 20:19

Nič nimam proti božičnici, saj jo bomo brez težav porabili.

Moti pa me način. Strinjam se z dobro voljo podjetij, ki božičnico zmorejo dati. Ko pa je nekaj obvezno, potem se sfiži ves dober namen. Kakor smo pred leti nestrpno čakali, ali božičnica bo ali je ne bo, in se veselili, ko je nekaj padlo na naš račun, tako se mi zdaj zdi, da je naša demokracija padla na celi črti.

Obvezen prispevek za zdravstveno zavarovanje, obvezen prispevek za dolgotrajno oskrbo, obvezna božičnica, obvezno cepljenje za modri jezik, obvezno čipiranje mačk… Ali je v naši državi sploh še kaj prostovoljno?

To je evropski način. Glasuj pravilno, ali se bo pa glasovalo v tvojem imenu.

Popolnoma evropsko, 19.09.2025 ob 20:33

To je evropski način. Glasuj pravilno, ali se bo pa glasovalo v tvojem imenu.

Hvalabogu, da je tako, ker v nasprotnem primeru nebi niti regresa dobili. Eni delodajalci bi zaposlene imeli za sužnje. Dokler smo solidarna družba bomo lahko preživeli potem bo pa konec. Prostovoljno lahko umremo kar pa bi nam SDS hotel vzeti.

Tako kot so sodniki dobili povisico, tako bomo dobili bozicnico, a sanje so dovoljene…

cazimi, 19.09.2025 ob 19:38

Za položnice in hrano

TO je

Bom dal na stran za poravnavo nepremičninskega Davka. Letos bozicnica drug leto višji davki…

JS ne bi smel dobiti božičnice.

Menjala bom celo božičnico v drobiž, naredila iz tega obleko in grem stat pred Trstenjakovo. Nek se vidi razkoš ????

Opazil sem dvom v verjetnost izplačila letos. Sklepam, da je potem past.  G Svoboda sproži idejno novico, ker

verjetno pričakuje poraz na volitvah in nastavlja težave za zmagovalce na volitvah, ki bodo morali odstopiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close