kaj z ljubico, ko vas partnerka dobi pri prevari…
Sicer nisem jaz tista, ki je varala, imam pa izkušnje glede zgornje teme. Moj mi je prikril, da je poročen, ko je njegova zvedela, da jo vara z menoj, se je potuhnil. Ona me je napadla, on pa ni bil toliko, da bi pojasnil kako in kaj. Nič. Tema z njegove strani. Če je prej lagal, da je samski, bi lahko bil vsaj toliko pošten in bi povedal, da je konec, da je poročen in da me je skenslal. Pogum pa tak.
Tako to gre, čisto enostavno, to pa zato, ker mož nima niti trohice spoštovanja in žena niti trohice samospoštovanja in ponosa da bi takega kurbirja zapustila.
Pred nekaj meseci sodelavka odkrila da jo mož vara, pa ne prvič, se je na ljubico spraula, ji težila, hotela pogovor na 4 oči, zahtevala od moža da jo k ljubici pelje, in šeinše cirkus naredila ni pa skapirala da je problem v njenem možu, da jo kar naprej vara in da niti slučajno ni taki revček kot se ji kaže, da je tudi sama kriva, ker po vsem še z njim ostaja in mu tako sama dovoljuje tako obnašanje, da se spremenil ne bo nikoli, če bo to še miljonkrat od njega zahtevala in če ji še miljonkrat obljubi da ne bo več…pa saj ni otrok 2 leti star in ona ni njegova mama, no obnašata se že tako, oba, in ja, sta še skupaj, ona še uživa status poročene v hiši z lepo fasado on pa tudi, vse domače usluge in z novo ljubico v službenem času
Zgoraj opisani scenarij se je tudi tokrat ponovil in se bo dokler bo obema tako odgovarjalo.
Sodelavka se mi prav nič več ne smili, ker noče dojeti in resnice sprejeti.
Ljubica je pa lahko le srečna da se ga je rešila, zasluži si boljšega moškega.
Hmja, morda sem naivna (ali pa pretirano nezaupljiva, niti ne vem). Ampak ko srečaš moškega, ki pravi, da je samski in se z njim spustiš v razmerje … ali se ne vprašaš, kje živi??? Ali se ne vprašaš kje spi, takrat ko ne spi s teboj? Ali se z njim ne pogovarjaš ob čisto vsaki uri (kar si predstavljam, da ni ravno možno, če je tip doma pri ženi)? Ali se ne vprašaš, zakaj toliko krat ne odgovori na telefon? Ali ne predlagaš, da mi morda danes zvečer preživela večer pri njemu doma?
Hmja, morda sem naivna (ali pa pretirano nezaupljiva, niti ne vem). Ampak ko srečaš moškega, ki pravi, da je samski in se z njim spustiš v razmerje … ali se ne vprašaš, kje živi??? Ali se ne vprašaš kje spi, takrat ko ne spi s teboj? Ali se z njim ne pogovarjaš ob čisto vsaki uri (kar si predstavljam, da ni ravno možno, če je tip doma pri ženi)? Ali se ne vprašaš, zakaj toliko krat ne odgovori na telefon? Ali ne predlagaš, da mi morda danes zvečer preživela večer pri njemu doma?[/quote]
Se popolnoma strinjam s tabo…Res ne vem, kako moškemu uspe skiti ženo…. Halooooooo!!!
Forum je zaprt za komentiranje.